Ahoj všichni prosím vás o vás nazor.je to dva měsíce od poslední ms. tehotensky test negativní. dnes návštěva lékaře jen základní vyšetření objednána odběr krve a scan za 14 dni ale to je dlouha doba nejistoty.je ještě možné ze jde o těhotenství? ziji v zahraničí takže tu není takový doktor jako u nás v Česku gynda jen obvodak, který vám změří tlak, zjisti infekci v moci, udělá těhotensky test a objedná vás na další vyšetření. mam už 2 děti, a pokaždé když jsem to nedostala jsem byla v tom. nevim co si mám o tom myslet, četla jsem nějaké příspěvky ze test nemusí ukázat nic až do 3 měsíce, ale fakt nevím co to muže byt.ms jsem měla pravidelnou a podle grafu jsem měla s přítelem styk v ovulacnich dnech.diky za všechny odpovedi
2 měsíce bez menstruace a test negativní
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
@Anonymní píše:
@rozand píšu ze mi nevzali nic na krev jdu až 8.8.
Píšeš dost nesrozumitelně. Věta „dnes návštěva lékaře jen základní vyšetření objednána odběr krve a scan za 14 dni“ je pro mě bez interpunkce prostě skoro nesrozumitelná, tak se omlouvám.
Další podobná témata podle názvu
- 2 měsíce bez menstruace, negativní test
- Tři měsíce bez menstruace, ale test negativní
- Negativní test 2 dny po očekávané menstruaci
- Menstruace nikde - zpoždění 2 den - test negativní
- 2 dny opožděná menstruace a test negativní
- Těhotenský test negativní, bazální teplota 36,8-37,2, menstruace
- Negativní test a menstruace nikde
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.