20tt - jsme v půlce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5850
5.4.12 13:07
@Chaarlynecka píše:
@Bramborek
Je tam vidět opravdu všechno :) já tam mám celý tělíčko z boku… nožicku, bříško a ruku :) obličejem byla zabořená do placenty :) mám tam i dlaň s prstama… je vidět jak sebou hýbala… kopala… rukou si sahala na obličšj :) opravdu krásně to bylo vidět..... 3D opravdu stojí za to :palec:

Původně jsem si říkala, že to 3D bude asi zbytečné, když malou vidím co 14 dní na UZ u gynekoložky (původně jsem chtěla ušetřit a malé spíše něco koupit), ale jak to tak čtu, tak se budu muset objednat taky, protože neodolám :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
5.4.12 13:09

@Misheila
Opravdu to nejsou vyhozené peníze a hlavně se to nedá srovnat s normálním ultrazvukem :) Kdybych veděla jak se sem přidávají videa, tak vám ukážu to naše tělíčko..... prostě zážitek pro všechny! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.4.12 13:16

Ahojky holky. Dnes jsem 21tt+6 a je mi fajn (klepu na dřevo :)). Jakmile jsem se dozvěděla, že jsem v tom, hnedka mi začalo být špatně :D :D asi nějaká vsugerace, že to tak musí být. Zhubla jsem 5kg ale nezvracela jsem. Jen se mi nechtělo jíst a všechno mi smrdělo - nejvíc odstřikovače u auta. Teď už je všechno super a tak si to užívám jak to jde. jsem na stejné váze jako než jsem otěhotněla což je cca 60kg, 173cm. od 31.3. také cítím jak se mimoušek hýbe a kope jak o závod,nejvíc večer když si jdeme s přítelem lehnout. Je to krásné a pro mě i dojemné. pěkně jsem si zabulela.
Na veletrh se taky chystáme, doufám, že nezklame. strašně moc se tam totiž těším, že už něco koupíme. 11.4. jdeme na velký UZ.

Mějte se pěkně a opatrujte miminečka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 13:23

Holky, pijete některá těhotenský čaj?? A pokud ano kolikrát denně? Nebo jíte nějaké vitamíny? Já jen rybí olej a pupalku … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.4.12 13:32
@therezaa píše:
Holky, pijete některá těhotenský čaj?? A pokud ano kolikrát denně? Nebo jíte nějaké vitamíny? Já jen rybí olej a pupalku … :-)

Terko já nepiju žádnej čaj. Jen od začátku těhu papam babyplan, teď mamavit bo jak se to jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 13:37

@Ywonka

jo tak jen vitamínky…aha…no já z nich mám velký strach prej jsou pak velké miminka a já jsem prťavec tak mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.4.12 13:39

mno tak to se tesim..koukala jsem na ruzne videa na youtube, ale nechce se mi verit ze to je az tak presne..nevim nejak jsem zvykla na ten cernobily ultrazvuk na kterem jdou videt jen svetle flicky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
5.4.12 13:49
@therezaa píše:
@Ywonkajo tak jen vitamínky…aha…no já z nich mám velký strach prej jsou pak velké miminka a já jsem prťavec tak mám strach…

Já jsem taky mrňous (159 cm a 60 kg/6 měsíc) a taky mám strach z toho že budu mít velký mimi :nevim: Vitamíny sem jedla jenom první 3 měsíce. Od tý doby se spíš zanažim jíst zdravě a hodně pít. Ale žádný čaje, vitamíny, oleje, bylinky, doplňky stravy… a mimi prospívá dobře :palec:
Ale co se týká vitamínů, tak by neměli mít na velikost miminka vliv. Ale jako se vším i tohle je hrozně individuální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 13:52

@Sisi90

no já beru ten rybí tuk a pupalku na kůži abych neměla strie a mažu si bříško…a ten těhu čaj piju každý den,…chutná mi.....byla jsem hodně kafařka a od té doby co jsem těhu tak kávu nemůžu ani vidět, ani čaje normální......takže tohle mám asi místo toho :-D jo a do 3měsíce jsem brala kyselinu listovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.4.12 13:58

Dobrý den ženy, tak dnešní kontrola proběhla v pořádku mudra napsala Magnosolv, jinak všechno OK,na můj dotaz jestli se doktor nemohl seknout zkontrolovala pipinku a bude to opravdu holčička :mrgreen: Za chvilku nás čeká fotografování na 3D tak jsem zvědavá jak se malá předvede,hodím sem pak fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
5.4.12 14:05
@therezaa píše:

No já sem dřív taky hodně pila kafe. A bohužel mi to zůstalo do teď :nevim: Takže každý ráno začínám poctivým turkem s mlíkem a odpoledne si davám jenom Caro do mlíka. Čaje piju jenom, když sem nastydlá jinak je nemůžu ani vidět… Ale nikdy sem neměla ráda buchty a koláče a teď musím mít každý odpoledne ke kafi povidlovej šáteček :mrgreen: Takže malej asi bude na sladký :lol: A celkově bych řekla, že se mi strašně změnili chutě. A jak ste na tom vy? Co vašim miminkům nejvíc chutná? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 14:14

@Sisi90

týjo tak to ti závidím tu kávu, já pila 4-5× denně kávu, jsem opravdu velkej kafař…a jakou chuť mám na kávičku…juj…ale jak se napiju…tak bych :poblion: :poblion:

já jím hodně zeleninku…ale jen okurku…na začátku jsem se předávkovala céčkem a mám z toho reakci na céčko až mi z toho vypukl atopický exzem, takže jím nejvíc okurky.....a ovoce…do 5měsíce jsem nejedla sladké, ale teď jsem začala ve velkém…a tatarku jím…a to jsem nikdy nejedla…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.4.12 14:18
@therezaa píše:
@Ywonkajo tak jen vitamínky…aha…no já z nich mám velký strach prej jsou pak velké miminka a já jsem prťavec tak mám strach…

Já si myslim, že kdyby vitamínky nějak škodily, tak by se asi nesměli prodávat a už vůbec by je těhule nesměli brát. Tyhle jsou přímo pro těhotné a kojící.. a na velikost mimča si taky myslim, že to nemá vliv. Mě to řekl doktor jen co jsem otěhotněla, ať si je kupuju, tak ho poslouchám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
5.4.12 14:28
@therezaa

To věřím, protože kafe hodně dráždí žaludek a spousta maminek ji v těhotenství nesnese, ale o to víc ti bude chutnat až bude mimi venku ;)
No já sem taky závislá na zelenině a ovoci :D A nemůžu ani vidět nějaký těžký jídlo. Smažený věci nebo omáčky s knedlíkem mi vůbec nic neříkají :poblion: Ale za to bych se teď ujedla polívek. No prostě otočka o 180 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.4.12 14:40

Ahoj, muzu se pridat? Jsem 19+neco, presne to mam v podpisu O:-) Zatim nevim, co cekame, na ultrazvuk jdu az 17., vitaminy neberu, nikdy jsem zadne nebrala, jen par tydnu listovku. Pred mesicem se mi vratila chut k jidlu, jinak jsem nebyla schopna pozrit temer nic, takze mam porad kilo v minusu. Termin mam 28. srpna a rodit budu pravdepodobne v Chomutove nebo o mesic driv v Ceskem Krumlove (vsechny moje kamaradky zacaly rodit v okamziku, kdy si udelaly vylet s tim, ze jeste maji cas) :-) To je mozna na uvod vsechno, moc me toho nenapada :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky