Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem jedla do 3 měsíce listovku a rybí tuk, ted už jenom mamavit, protože rybí tuk mi nedělal dobře, vždy se mi vracela ta pachuť ryby a zbytečně mi z toho bylo akorát zle. Dokonce jsem byla zvyklá ty tabletky jíst vždycky ráno, protože jinak na to zapomínám, no a to bylo úplně to nejhorší, to jsem zvracela vždy.
@ncc1701 píše:
Ahoj, muzu se pridat? Jsem 19+neco, presne to mam v podpisu O:-) Zatim nevim, co cekame, na ultrazvuk jdu az 17., vitaminy neberu, nikdy jsem zadne nebrala, jen par tydnu listovku. Pred mesicem se mi vratila chut k jidlu, jinak jsem nebyla schopna pozrit temer nic, takze mam porad kilo v minusu. Termin mam 28. srpna a rodit budu pravdepodobne v Chomutove nebo o mesic driv v Ceskem Krumlove (vsechny moje kamaradky zacaly rodit v okamziku, kdy si udelaly vylet s tim, ze jeste maji cas)To je mozna na uvod vsechno, moc me toho nenapada
Ahoj a vítej ![]()
Blahopřeji k mimi
![]()
tak to já zase teď omáčka a polivky…to teď miluji předtím jsem to nejedla, ale teď bych to mohla od rána do večera… ![]()
@therezaa
To jsme na tom úuuuplne stejně!! Já přestím taky omáčky a polívky NEEEE
a Ted???? Samý segedýn, rajská, svíčková
![]()
svíčková.....no jak to vidím napsané tak už bych si dala…minulej týden jsem byla u maminky na návštěvě,udělala mi svíčkovou a já to nevydržela ani do oběda, takže jsem ji snídala v 10h ráno ![]()
No když jedu na návštěvu k mámě a nebo k babičce, tak to je konec
Odjíždím od nich jak sud
To je polívka, pak nějaký dobrý jídlo… Potom kafe a na stoje plno dobrot (buchty, chlebíčky, jednohubky, zákusky,…) A do večera ležim na gauči a umírám na přežrání ![]()
Ale doma jen zeleninka, ovoce, ryby, čína s rejží, polívky atd…
no to jídlo je ještě dobré, ale já nevím jak vy, ale já jsem začala docela hodně trpět zácpou.....jdou jednou za 2dny… doufám, že se to zlepší… ![]()
To já si na záchůdek dojdu normálně, ale spíš jsem nafouklá jak baloooooooooooooon!!! už nevim co s tim mam dělat sakra ![]()
tak to já né, …n prej na to pomáhá espumisan.....tak to zkus…nevím nemám s tím zkušenosti, ale kdesi jsem to četla, že těhulky to berou… ![]()
@therezaa jj, těhulky to můžou, ale mě to nezabírá.Teď mi zas v lékárně dali nějaký probiotika.. taky nic. tak ještě zkusim ten degasin co je teď v reklamě, a pak už si prasknu když to nepomůže ![]()
@therezaa nooo, moc tomu nedám.. taky mi to doktor říkal, že hodně mléčných výrobků a cereálií..když já se nějak nemůžu přinutit to jíst. No budu muset začít, když nic jinýho nepomáhá. A zase je to asi lepší než se ládovat nějakejma práškama pořád.Jsou stejně naprd ![]()
ale zase jestli ti to nejde jíst…tak to do sebe netlač, jestli ti to dělá zle…ale však uvidíš, určitě se to zlepší…
Tak jsem zpět…malá bude zřejmě po mamince, ta se taky nerada fotí. Celou dobu měla ručičky před obličejem, takže nemám jedinou fotku. Doktor říkal že za fotku jenoho očička a půlku pusinky si peníze nevezme. No nic…tak budem bez fotky,no ![]()