20tt - jsme v půlce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5850
5.4.12 14:50

Já jsem jedla do 3 měsíce listovku a rybí tuk, ted už jenom mamavit, protože rybí tuk mi nedělal dobře, vždy se mi vracela ta pachuť ryby a zbytečně mi z toho bylo akorát zle. Dokonce jsem byla zvyklá ty tabletky jíst vždycky ráno, protože jinak na to zapomínám, no a to bylo úplně to nejhorší, to jsem zvracela vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
5.4.12 14:52
@ncc1701 píše:
Ahoj, muzu se pridat? Jsem 19+neco, presne to mam v podpisu O:-) Zatim nevim, co cekame, na ultrazvuk jdu az 17., vitaminy neberu, nikdy jsem zadne nebrala, jen par tydnu listovku. Pred mesicem se mi vratila chut k jidlu, jinak jsem nebyla schopna pozrit temer nic, takze mam porad kilo v minusu. Termin mam 28. srpna a rodit budu pravdepodobne v Chomutove nebo o mesic driv v Ceskem Krumlove (vsechny moje kamaradky zacaly rodit v okamziku, kdy si udelaly vylet s tim, ze jeste maji cas) :-) To je mozna na uvod vsechno, moc me toho nenapada :-)

Ahoj a vítej :mavam:
Blahopřeji k mimi :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.4.12 15:05

@Misheila
Díky, tobě taky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2979
5.4.12 15:12

@Sisi90

tak to já zase teď omáčka a polivky…to teď miluji předtím jsem to nejedla, ale teď bych to mohla od rána do večera… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
5.4.12 15:50

@therezaa
To jsme na tom úuuuplne stejně!! Já přestím taky omáčky a polívky NEEEE :) a Ted???? Samý segedýn, rajská, svíčková :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 15:54

@Chaarlynecka

svíčková.....no jak to vidím napsané tak už bych si dala…minulej týden jsem byla u maminky na návštěvě,udělala mi svíčkovou a já to nevydržela ani do oběda, takže jsem ji snídala v 10h ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
5.4.12 16:13

No když jedu na návštěvu k mámě a nebo k babičce, tak to je konec :lol: Odjíždím od nich jak sud :mrgreen: To je polívka, pak nějaký dobrý jídlo… Potom kafe a na stoje plno dobrot (buchty, chlebíčky, jednohubky, zákusky,…) A do večera ležim na gauči a umírám na přežrání :lol:
Ale doma jen zeleninka, ovoce, ryby, čína s rejží, polívky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 16:17

no to jídlo je ještě dobré, ale já nevím jak vy, ale já jsem začala docela hodně trpět zácpou.....jdou jednou za 2dny… doufám, že se to zlepší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.4.12 16:26

To já si na záchůdek dojdu normálně, ale spíš jsem nafouklá jak baloooooooooooooon!!! už nevim co s tim mam dělat sakra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 16:27

tak to já né, …n prej na to pomáhá espumisan.....tak to zkus…nevím nemám s tím zkušenosti, ale kdesi jsem to četla, že těhulky to berou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.4.12 16:30

@therezaa jj, těhulky to můžou, ale mě to nezabírá.Teď mi zas v lékárně dali nějaký probiotika.. taky nic. tak ještě zkusim ten degasin co je teď v reklamě, a pak už si prasknu když to nepomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 16:33

@Ywonka

a jíš třeba jogurty? to by mohlo pomoct nebo obilniny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
5.4.12 16:36

@therezaa nooo, moc tomu nedám.. taky mi to doktor říkal, že hodně mléčných výrobků a cereálií..když já se nějak nemůžu přinutit to jíst. No budu muset začít, když nic jinýho nepomáhá. A zase je to asi lepší než se ládovat nějakejma práškama pořád.Jsou stejně naprd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 16:37

@Ywonka

ale zase jestli ti to nejde jíst…tak to do sebe netlač, jestli ti to dělá zle…ale však uvidíš, určitě se to zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
5.4.12 16:39

Tak jsem zpět…malá bude zřejmě po mamince, ta se taky nerada fotí. Celou dobu měla ručičky před obličejem, takže nemám jedinou fotku. Doktor říkal že za fotku jenoho očička a půlku pusinky si peníze nevezme. No nic…tak budem bez fotky,no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí