Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ywonka píše:
@therezaa jj, těhulky to můžou, ale mě to nezabírá.Teď mi zas v lékárně dali nějaký probiotika.. taky nic. tak ještě zkusim ten degasin co je teď v reklamě, a pak už si prasknu když to nepomůže
mě taky nezabíral espumisan ale pak mi dala dr. vzorek nobal a ten je perfektní, zkus
therezaa
Tady ta slibovaná fotečka bříška
Říkám, zatím nic moc ![]()
Náhodou máš pěkné bříško......fakt se mi zdá, že všichni mají větší než já…achjo.. ![]()
@therezaa píše:
Náhodou máš pěkné bříško......fakt se mi zdá, že všichni mají větší než já…achjo..
To se ti zdá, mě se to zdá taky, že všichni kolem mě mají větší…ale asi to je tím, že se prostě denně zkoumám a už už bych chtěla vidět nějakou větší změnu ![]()
to já právě taky…
ale tak je fakt že jsem začína v pase na 72cm a teď mám 90cm…takže asi nějaká malá změna tam je ![]()
@therezaa píše:
@Misheilato já právě taky…ale tak je fakt že jsem začína v pase na 72cm a teď mám 90cm…takže asi nějaká malá změna tam je
Ahoj holky,můžeme se k vám přidat? Dnes jsme 18+3 takže 19tt…
Prozatím necítím žádné pohyby což mě zneklidňuje
Navíc vím že mám placentu vzadu nízko tak bych je měla cítit normálně ![]()
Fakt ale je,že jsem dost silná tak to možná necítím přes ten tuk…
Jinak máte všechny krásná bříška,mi to příjde že to mám furt takový větší špek,je to tím že jsem silná i tak ![]()
Ale pozitivní je,že mám nahoře jen 1,6kg a to jím jak se říká za dva
Takže budu jen ráda když přiberu jen to nezbytně nutné,už tak jsem fakt silná ![]()
Jinak na začátku jsem to těžce rozdýchávala,ale na wc jsem nešla teda nikdy,ikdyž jsme to párkrát měla tzv. v zatáčce ![]()
Ale jak uplnyuly první tři měsíce tak už je vše v normálu ![]()
ženy koukám že jste dávaly fotky s pupíkama…tak já vám teda ukážu svůj buben
je to fotka z minulého týdne takže 23tt
Joo to já si říkala taky..Ze začátku těhu jsem nepříbírala, pořád jsem jen
. Po třech měsících už mi začalo být docela dobře. Teď jsme ve 23tt a co 3týdny chodíme do poradny a pokáždé přiberem kolem 1kg..přitom mi příjde že jím ještě míň než před otěhotněním..
já jsem během prvního trimestru zhubla díky
3 kg a až teď jsem je zase nabrala…takže teď už to budou jen kila do plusu ![]()
@Pce Ty brďo, takovej pupek
krásnej a fakt velikej oproti mému. Fakt krásnej..dávej na něj pozor ![]()
Jj teď už jen do plusu..snad to všechno zhodím po porodu..občas mam z toho obavy..:) : ![]()