Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ywonka jj už to není žádná pr*el…docela překáží, ale asi se tam malé daří dobře…kolikrát jak kope tak mám pocit že i kdyby byl ještě větší tak ji to bude málo ![]()
Ahojky můžu se přidat?dnes sem 20+0,do 16.týdne sem měla celodenní nevolnosti a ranní zvracení,ted už je to v pohodě,můžu vše snínst,zvracim jen když si občas zajedu blbě kartáčkem v pusi,jinak už je to super,pupík mám ještě malej a pohyby už cítím,čekám chlapečka Marečka.
@lucka83 píše:
Ahojky můžu se přidat?dnes sem 20+0,do 16.týdne sem měla celodenní nevolnosti a ranní zvracení,ted už je to v pohodě,můžu vše snínst,zvracim jen když si občas zajedu blbě kartáčkem v pusi,jinak už je to super,pupík mám ještě malej a pohyby už cítím,čekám chlapečka Marečka.
ahoj
![]()
@lucka83 píše:
Ahoj
a gratuliji k chlapečkovi ![]()
@Misheila píše:
Ahoja gratuliji k chlapečkovi
Ahojky
,děkuji
Holky, když se tak dívám na ty vaše bříška, tak se fakt musim smát
Vy máte všechny tak krásný kulatý bříška a já takovou hrušku
Asi je fakt pravda, že holčičky se držej nahoře a kluci zase ve spodu ![]()
@Sisi90 píše:
Holky, když se tak dívám na ty vaše bříška, tak se fakt musim smátVy máte všechny tak krásný kulatý bříška a já takovou hrušku
Asi je fakt pravda, že holčičky se držej nahoře a kluci zase ve spodu
Mě zase příjde, že já mám malou nízko…nevím asi je to zřejmě individuální (pokud se teda doktoři nespletli a já čekám kluka
), pohyby cítím totiž dost nízko…
Né,věřím že se nespletli a my čekáme holčičku
jsem o tom přesvědčená
@lucka83
Ahoj Lucko, můžu se zeptat, jak to máš s tím termínem porodu? Já měla poslední MS 21.11. a TP je 28.8., tak já už fakt nevím, jak to počítají ![]()
@Sisi90
Já mám něco, co vypadá jako vydatnej oběd a ne jako polovina těhotenství… Se pořád stydím někde sundat bundu, každej hned čučí na břicho, ale když jim řeknu, že jsem těhotná, tak se ptaj, kde to dítě mám ![]()
@ncc1701 píše:
@lucka83
Ahoj Lucko, můžu se zeptat, jak to máš s tím termínem porodu? Já měla poslední MS 21.11. a TP je 28.8., tak já už fakt nevím, jak to počítají
termín porodu se ti posouvá podle utz ve 12tt jak jsi byla na screeningu
@Misheila píše:
Mě zase příjde, že já mám malou nízko…nevím asi je to zřejmě individuální (pokud se teda doktoři nespletli a já čekám kluka), pohyby cítím totiž dost nízko…
mě malá kope kolem pupíku…
@ncc1701 píše:
@Sisi90
Já mám něco, co vypadá jako vydatnej oběd a ne jako polovina těhotenství… Se pořád stydím někde sundat bundu, každej hned čučí na břicho, ale když jim řeknu, že jsem těhotná, tak se ptaj, kde to dítě mám
U mě tak samo, a už mě to dost se.. ![]()