22 dní od styku negativní test
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pri prvnim tehotenstvi jsem mela pozitivni test az 5 dnu po vynechani MS
(jeste jsem si delala 2 dny po a byl negativni, ja to s testovanim tolik
neprehanela). Pri dalsich jsem ho tedy drive ani nezkousela. Divne mi bylo jen
v tom ohledu, ze jsem hur spala a casteji chodila na WC. Jinak jsem nic
nepozorovala . A Ty se snazis, nebo to byla
nejaka novorocni nehoda
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
22 dní po styku a negativní test = těhotná nejsi.
I když odečtu 7 dní jako maximální možnou dobu, po kterou jsou spermie
schopné přežít, a to jim hodně fandím, tak po 15 dnech by byl test
pozitivní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj mám 22 dni od styku. Testy negativni..
Moc dobře mi není, mám křeče v podbrisku, a střídá se mi bily vytok s vodnatym, nechápu to. Pemyslela jsem jestli to může být infekce no nevím, protože mě nic nesvedni ani při curani
nepálí.. Taky mě svědí prsa a cítím se na nic. Ani tak blbě mi není před ms.Je už asi pozdě na test? Dělala jsem si včera večer jen tak, pepino a dnes tam byla slabá čárka.. až po zaschnutí. Zkoušela jsem i ráno a nic.. Ovulaci si nesleduju..
Jde i to, že naposledy ms byla 26.12.
Mela jste to některá, že Vám test nic neukázal až časem? Nebo..
Cyklus mám +- 28 dni, tak teď nevím jestli meskam, nebo ms přijde zítra..
Ahoj, jak jdi nakonec dopadla? Jsem na tom dost podobne a tt negativni a ms nikde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zdravim mate nekdo zkusenost s uzivanom fertiprony? Ja ji beru dva mesice cyklus jsem mela v poradku az tento mesic jsem 10 den od ovulace spinila to jsem nikdy nemela a ted mam opozdenou menstruaci o 3 dny testy jsem si delala dva a jsou negativni.. myslite ze se mi mohl zmenit cyklus a spineni nebylo jen spineni? Nebo mam cekat a udelam si dalsi test? Nevim jestli jit k lekari nebo jeste cekat o miminko se snazime uz rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hanicee ..H píše:
Zdravim mate nekdo zkusenost s uzivanom fertiprony? Ja ji beru dva mesice cyklus jsem mela v poradku az tento mesic jsem 10 den od ovulace spinila to jsem nikdy nemela a ted mam opozdenou menstruaci o 3 dny testy jsem si delala dva a jsou negativni.. myslite ze se mi mohl zmenit cyklus a spineni nebylo jen spineni? Nebo mam cekat a udelam si dalsi test? Nevim jestli jit k lekari nebo jeste cekat o miminko se snazime uz rok
Ahojky, je teda pravda, ze i ja brala ted dva cykly Fertipronu, ale tato souvislost me nenapadla Dnes zapichani v deloze a trosku hnedeho spineni. Ale test stale negativni, tak tezko rict.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Testy na řidičák
- Nedostavení ms, negativní test
- Antikoncepcia a test
- Pravděpodobnost těhotenství s neg. testem?
- Ovulace 5 dní po ms
- Jak vypadá výsledek testu otcovství?
- PCR testy do Tuniska
- Vynechání menstruace, test negativní…
Ahoj mám 22 dni od styku. Testy negativni..
Moc dobře mi není, mám křeče v podbrisku, a střídá se mi bily vytok s vodnatym, nechápu to. Pemyslela jsem jestli to může být infekce no nevím, protože mě nic nesvedni ani při curani
nepálí.. Taky mě svědí prsa a cítím se na nic. Ani tak blbě mi není před ms.
Je už asi pozdě na test? Dělala jsem si včera večer jen tak, pepino a dnes tam byla slabá čárka.. až po zaschnutí. Zkoušela jsem i ráno a nic.. Ovulaci si nesleduju..
Jde i to, že naposledy ms byla 26.12.
Cyklus mám +- 28 dni, tak teď nevím jestli meskam, nebo ms přijde zítra..
Mela jste to některá, že Vám test nic neukázal až časem? Nebo..