Předčasný porod? 26tt bolesti, nevolnost a zvracení
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hned jedte do nemocnice, já tam jezdila s kravinama, a je to lepší
slyšet od odborníků ano vše je ok!! Sama se uklidníte i vy. Než riskovat
zdraví dítěte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jela ve 23tt do nemocnice s blbým špiněním. Tam mě uklidňovali, že je vše ok, že nejspíš jen praskla cévka. A ejhle, druhý den mi odtekla voda kvůli silnému zánětu. Nakonec jsme vydržely do 26tt kdy jsem porodila. Díky bohu vše nakonec dopadlo dobře i přes velmi špatné prognózy na přežití. Za mě je lepší jet stokrát zbytečně, nežli jednou pozdě. Jeď hned na pohotovost. Pokud máš bolesti v podbřišku a je ti zle, tak na nic nečekej. Můžou to být klidně i kontrakce. Já bych nečekala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jed na pohotovost prosím. Měla jsem zcela to stejne. Byli to kontrakce,
k tomu to šílené blití… Dali mi hořčík, a prothazin na uklidnění.
Začal mi meknout čípek. Kdybych prý nepřijela hrozil by předčasný porod.
teď jsem 33tt a vše v pořádku.
tuk, tuk, tuk.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 26tt mám zvýšené riziko preeklampsie. První dcera se narodila ve 34tt. Dnes je mi cely den zle, v posledním tydnu to bylo obdobné - bolesti v bederech, bodová bolest v podbrišku a kolem rodidel, jenže dnes se ro tomu přidalo to samé co jsem mela v 1.tehotenstvi a to tvrdnuti břicha spojené s nevolnosti a zvracením, místním hlavy a celkovou malátnost :-/ Dnes se mi i spustilo samovolně mléko z prsou.Malý kope a hybe se - tak nemyslím, že by bylo neco špatně. Ale vcelku mám strach znoredcasného porodu, pes 1.porodem jsem byla měsíc hospitalizovaná v nemocnici - což si zeď s malou 1,5roku dovolit nemohu.
Je tu nějaká maminka, která rodila předčasně? A u druheho těhotenství také vše neprobíhala ok? Asi jen prptrebuji uklidnit, že i když vše neni ok, nakonec to ok bylo…
Jak jsi dopadla??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jsem prvorodička a mám velký strach z porodu
- Bolest zubů nebo co to je?
- Sex v 15 tt, je to v pořádku?
- Opravdu jsem byla při porodu tak nemožná?
- Předčasné ukončení spoření - buřinka
- Negativni nebo pozitivní tt?
- Natekání nohou 35tt
- Krece v podbrisku a bolest panve 3 trimestr
Ahoj, jsem v 26tt mám zvýšené riziko preeklampsie. První dcera se narodila ve 34tt. Dnes je mi cely den zle, v posledním tydnu to bylo obdobné - bolesti v bederech, bodová bolest v podbrišku a kolem rodidel, jenže dnes se ro tomu přidalo to samé co jsem mela v 1.tehotenstvi a to tvrdnuti břicha spojené s nevolnosti a zvracením, místním hlavy a celkovou malátnost :-/ Dnes se mi i spustilo samovolně mléko z prsou.
Malý kope a hybe se - tak nemyslím, že by bylo neco špatně. Ale vcelku mám strach znoredcasného porodu, pes 1.porodem jsem byla měsíc hospitalizovaná v nemocnici - což si zeď s malou 1,5roku dovolit nemohu.
Je tu nějaká maminka, která rodila předčasně? A u druheho těhotenství také vše neprobíhala ok? Asi jen prptrebuji uklidnit, že i když vše neni ok, nakonec to ok bylo…