Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nelly 66 no je hrozný jak to utíká, clovek by si mel uzit opravdu kazdou minutu, protoze miminko je to fakt jen chvilicku, taky se uz nemuzu dockat a po pravde na porod se taky netesim, ikdyz jdu na cisare pak to stojí fakt za prd, aspon ze malýho na sále hned uvidim ![]()
@MarkyMat já chci taky císře holky, všecchny jdete a já chci aspon jednou klidnej porod…
@Nelly 66 no nevim to co mám já bych ti moc neprála, já jsem po operaci tlustého streva, tak ze me vyndavaj celej vnitrek a odbourávaj mi srusty, tak ze to mám potom hodne rozbourené, do toho mi dávaj 3 dny do kapacky oxitocin na stahování delohy a tri dny jsem na JIP lezela se slzama v ocich jak to bolelo, tak ze neni o co stát…
@MarkyMat jj to je pravda…to tě lituju, radši přirozeně, jen jsem měla hnusný porod kvůli ozvám mě nepustili z lehátka, ležela jsem s hadrem na hlavě, pásama na břichu a nemohla ani do sprchy, to první porod byl luxusní, sice od vody 14 h, ale mohla jsem se hýbat, tak mam z toho trauma. Pumpovali do mě oxytocin a křivku sjem měla 180, myslela jsem že umřu ![]()
@Nelly 66 clovek na nesmí moc myslet, já se toho taky desim, ale zatim na to tak nejak nemyslim. Treba se desis zbytecne a porod půjde jak pomásle
Já budu stastná, kdyz malej bude v porádku a pak si to hold uz nejak vytrpim. Nejhorsi bylo, kdyz mi na sále rekl doktor, ze mám krásného zdravého chlapecka a odpoledne za mnou prisel s tim ze u malýho nastala komplikace a ze zjistujou co mu je. Nikdo mi nebyl schopnej rict, jestli to prezije. Mel totalni anomalni navrat plicních zil a neokyslicovala se mu krev, tak ze strávil 5 hodin na sále! Kdyz jsem si predstavila jak to malé miminko operujou nechápala jsem. Nikdy jsem nezazila takovej pocit bezmoci! Na stesti je v poradku a já se modlim, aby to ted dopadlo vse dobre ![]()
@MarkyMat jj a proto jsme tu my všichni aby jsme to zvládly spolu, to dáme holky vpohodě a budeme mít zdravá krásná miminka…jen se budeme předhánět která dřív…:D jo a taky věřim tomu, že ted je to třetí porod, 4 roky od minulého, tkaže tělo si pamatuje a půjde to hladce, přeci jenom už jsme zasloužilá matka
o sebe se člověk ani tak nebojí jako o to stvořeníčko co? ![]()
@Nelly 66 to más pravdu
zenský jsou na to stvorený aby se s tim popraly
az jednou budou rodit chlapi, tak vymreme
![]()
@MarkyMat no jednou bych chtěla být u porodu chlapa
nejvíc mě štvou ty řeši, nevíš co je za bolest kopnutí do koulí, to bych vraždila
![]()
@Nelly 66 tyjo víš že já se docela bojím teď spíš o sebe? Teda jako o mimi samo taky, ale oproti prvnímu porodu… teď jak už mám doma tu Any, tak si furt říkám, hlavně abych to já i prcek ve zdraví přežila a občas mám takové blbé myšlenky, co by s ní pak bylo…
![]()
@Nelly 66
njj hmm já bych u toho snad ani radeji bejt nechtela ![]()
@Ajuschak no to mam tak co by bylo s dětmi, táta na nic, mamka nemocná, vůbec nevím co by s nimi bylo…
@MarkyMat
taky si to nedovedu představit
@Nelly 66 tak já jsem si treba jistá, ze mazel by se o deti postaral na jednicku
je to zlatícko, ale doufám za na neco takového u nikoho nedojde a vse bude v porádku ![]()
@MarkyMat my taky máme fakt hodného tatínka, co by pro děti dýchal, ale máma je máma, tu nic nenahradí ani sebelepší tatínek… no to jsou ty blbý myšlenky před porodem ![]()
@Ajuschak já jsem jen reagovala na prispevek a ani jsem nenapsala ze by tatínek mel nahradit maminku. Vsichni snad vedi, ze maminka je maminka a tu nikdo nenahradí. Jen jsem se zminila o tom, ze bych se nemusela bat, ze bude o moje deti dobre postaráno.