Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky prosim neporadily byste mi co koupit svagrovi k 35. narozeninam? Moc se nestykame i presto, ze bydli ve vedlejsi vesnici, naposledy jsme byli na navsteve loni o Vanocich a jinak se potkavame spis nahodne na nejakych spol. akcich, takze vztahy nejsou moc vrele. Presto nas pozval na oslavu svych narozenin a ja jsem v koncich s tim co mu prinest za darek??? ![]()
@Iri 11
No je otázka, kolik jsi ochotná investovat (i když se vídáte zřídka) a jaké má švagr záliby či jakého je zaměření. Jinak flaškou určitě nic nezkazíte, k tomu třeba dobrý sýr, belgickou čokoládu nebo tak ![]()
Přesně tak, něco chlapskýho a neosobního…takže flaška, ev. ta štangle salámu ![]()
@nikol.ondrášovka
Turistického…
Ten vydrží
Případně nějaký šperk: třeba náhrdelník z buřtů ![]()
@nikol.ondrášovka
Jo, ale ty jsou fakt pěkné…na jedné svatbě jsem se musela držet, abych to ženichovi nesežrala
Musela být i drahá - byla velká, krásná z x druhů, k tomu různé barevné listy salátů (lollo rosso, bianco - nevím jak se to všechno jmenuje). Co dneska ti lidi nevymyslí, ale je fakt, že chlapa to potěší ![]()
@Jitka1976
Tak artyčoky nebo náhrdelník z růžičkové kapusty ![]()
Striptérku
když se vidíte jednou za rok tak ať to stojí za to
![]()
Příspěvek upraven 12.12.13 v 15:35
Holky ja mam asi uplne vymeteno, me ten salam vubec nenapadl
tak je to jasny dostane flasku domaci slivky a bud stangli salamu nebo kdyz se mi bude chtit tak mu udelam takovou tu panenku ze salamu ![]()