5 týdnů po revizi a MS nikde

Anonymní
25.1.12 12:38

5 týdnů po revizi a ms nikde

Ahoj holky,

chtěla bych se zeptat těch, co prodělali ZT, kdy vám nepozději přišla MS sama od sebe.

Mě dr. říkal, že by správně měla přijít do čtyř až pět týdnů po zákroku. A že když nepřijde, tak mám přijít. Dneska je to přesně 5 týdnů a nic se zatím ani nepřipravuje. :,(

Tak se chci zeptat, jak to vaši dr. řešili, jak dlouho se čeká, než se „musí“ dát vyvolávačka. Nebo jestli je i nějaké jiné řešení, páč injekci bych fakt nerada :nevim: Zatím tedy chci ještě počkat, k dr. se nepoženu, ale jestli nepřijde během příštího týdne, tak mě to asi nemine :roll:

díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
25.1.12 12:40

Ahoj já MS dostala týden po skončení 6. nedělí, takže 7 týdnů po revizi. Mudr jsem nevolala, bylo to mezi svátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 12:41

Ahoj tak mě dr. řekla že by měla přijít tak do 6 až 7 týdnů a taky že přišla, tak bych se ještě tak moc nenervovala, přijde uvidíš

• Citovat
  • Upravit
1749
25.1.12 12:41

MS jsem dostala až 7. týden po revizi. Ještě počkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
25.1.12 12:42

Jo a Dr. mi taky řekla, že až tak 6 týdnů po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
25.1.12 12:47

Mě MS po revizi přišla po víc jak 7 týdnech. Ale dr. mi řekl, že mám přijít pokud nedorazí do 8 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
25.1.12 12:51

Ahojky,taky jsem s tím měla problémy, dr. mi řekl at vyčkám do 7 týdne, pak jsem tam přišla a prohlédl mě, dostala jsem duphaston, místo vyvolávačky, taky se mrkne jak se ti zahojila sliznice,pij kontryhelový čaj, mě se teda po revizi udělali srůsty :( Ale to vůbec nemusí být tvůj případ. Držím palce aby ti brzo MS dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 12:55

holky díky, uklidnili jste mě, tak holt budu vyčkávat ještě :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.12 12:56

Jo a na kontrole jsem byla dva týdny po zákroku a to říkal, že je vše v pořádku a sliznice pěkně dorůstá, ale další kontrolu už nechtěl, jen když bude problém s ms 8)

• Citovat
  • Upravit
4068
25.1.12 13:15

Jestli ti pěkně dorůstá sliznice, tak to bude dobré :) vyčkala bych ještě 2 týdny a pak bych tam zašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30320
25.1.12 14:16

Mě přišla po revizi MS bez dne po 8 týdnech. Další den jsem měla jít na vyvolávačku kdyby nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.20 19:31

MS po šestinedělí

Ahoj holky, 15.5.2020 jsem byla na revizi po ZT. Začala jsem špinit hned další den po skončení šestinedělí, špinění bylo takové růžové, trvalo tak dva dny. To samé jsem měla za týden a to samé tento týden, kdy to jeden den už vypadalo jako MS, ale jinak taky takové větší špinění. Teď nevím, co s tím. Měla jste to některá taky tak? Myslíte, že mám ještě počkat nebo zavolat doktorce?

• Citovat
  • Upravit
1308
13.7.20 19:32

Já bych ještě vyčkala. Mě dorazila ms až 7 týdnů po revizi a taky to bylo všelijaké. Jednou špinění jednou ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.20 21:43

Mne dorazila az skoro 3 mesice po. Resila bych to, ale byli jsme v Asii na dovolene, tak jsem to neresila a dosla sama.

Anonym, ZT.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.20 21:44

… a jeste pro uklidneni, dalsi uz neprisla a je z toho syn.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty