5+5 dva gestační váčky a žádní srdeční akce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
5+5 dva gestační váčky a žádní srdeční akce
Přeji hezký prázdninový den
Dnes jsem byla u gynekoložky kvůli bolestem v podbříšku a doktorka mi
řekla, že v děloze jsou dva váčky (jeden 17 mm s naznačeným fetálním
polem) a druhý menší bez fet. pole). Srdeční akci neviděla, spíš
počínající hematom a objednala mě na revizi. Jsem z toho moc smutná,
protože mi řekla, že v 5+5 by už měla být vidět ASP. Dlouho jsme na
toto těhotenství čekali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
Ahoj…já tomu teda nerozumím…ale já byla v 7+2 na kontrole a taky bez srdeční akce…ale za 14 dní už tam byla…a bylo to jen mladší těhotenství než podle menstruace…ale nevím co ona tam viděla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tomsol píše:
Dnes jsem byla u gynekoložky kvůli bolestem v podbříšku a doktorka mi řekla, že v děloze jsou dva váčky (jeden 17 mm s naznačeným fetálním polem) a druhý menší bez fet. pole). Srdeční akci neviděla, spíš počínající hematom a objednala mě na revizi. Jsem z toho moc smutná, protože mi řekla, že v 5+5 by už měla být vidět ASP. Dlouho jsme na toto těhotenství čekali.
Na revizi bych v tuto chvíli rozhodně nešla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tomsol píše:
Dnes jsem byla u gynekoložky kvůli bolestem v podbříšku a doktorka mi řekla, že v děloze jsou dva váčky (jeden 17 mm s naznačeným fetálním polem) a druhý menší bez fet. pole). Srdeční akci neviděla, spíš počínající hematom a objednala mě na revizi. Jsem z toho moc smutná, protože mi řekla, že v 5+5 by už měla být vidět ASP. Dlouho jsme na toto těhotenství čekali.
Proboha… Já byla u svého mudra v 6tt a byl vidět jen váček, nebyl vidět ani plůdek. Pak jsem byla v 8tt a už byl plůdek i s „oběhem“… Srdeční akce je později, v tom 8tt tam ten „oběh“ už být vidět má. Rozhodně bych na revizi nešla a nacupitala honem rychle k jinému doktorovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V jiné diskuzi zakladatelka psala, že by chtěla chemický potrat a dr.
jí řekla, že je na pilulku brzy, že to často příroda vyřeší sama.
Taky si myslím, že revize teď ne. Pokud se nerozvíjí sepse, minimálně
pár dní to počká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nikam bych nešla a počkala alespoň do 6+5 možná 7tt. Pokud by se mělo něco stát, ta to příroda zařídí sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem hodně hlídaná, minulý týden měly váčky 9,9 mm a ten menší 6,9. Teď o týden později mají 17 mm a 13 mm, bohužel bez srdeční akce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nechoďte!!! Srdíčko může být vidět klidně až v 8tt. Je hloupost, co Vám řekla. V 5tt určitě není pravidlo vidět srdeční akci. U nás byla 6+0.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tomsol prosím změn doktora hned, běž k jinému na konzultaci protože váčky rostou ale srdeční akce v 5+5tt je vážně hodně brzy, revize nejspíš bude zbytečná, počkej klidně 3tydny, potom to bude jasné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Přijde mi, že je na revizi brzy. To druhé se nevyvíjí určitě, ale to první mi přijde ještě v normě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám jít na revizi v pátek, zkusím je poprosit, aby počkali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já měla poprvé srdeční akci v 6+2, žádná revize proboha, ani omylem, na tu je vždycky času dost. Stačí, kdyý bude těhotenství o týden mladší, který doktor by hnal na revizi v 5+5? Vůbec. Nikde není napsáno, že z toho bude prosperující těhotenství, ale zrovna tak, že nebude. Normální by bylo počkat, zavolat si ě za týden na další kontrolu, to už by se vidělo. Nad revizí zatím minimálně týden ani neuvažuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Počůrávání dcera 4,5 roku
- Pozitivní testy na hcg i když v krvi žádné není
- Vacek u stoličky
- Jak mit na instagramu dva ucty na tajnaka?
- 7 měsíční miminko a žádný pitný rezim
- Zvláštní ultrazvuk 12+5tt
- Slabé špinění v těhotenství 5tt
- Vynechané očkováni v 5 ti letech