5. tt a nehnědlý výtok

Anonymní
14.11.13 21:27

5tt a nehnědlý výtok

Ahoj holky zatím anonym, zatím nechci aby se to rozkřiklo…
jsem podruhé těhotná, nyní v 5tt, v úterý jsem byla u doktorky na preventivce, a i jsem nahlásila pozitivní test, byla zatím vidět jen zvýšená sliznice, a shluk buněk, hcg pozitivní, dělala mi stěr z čípku… včera jsem měla na papíru po utření nahnědlý výtok, a dneska i na kalhotkách i po utřeí, žádná krev nic… myslíte že to je normální? doktorka v ordinaci není jen v úterý. jdu na kontrolu 3. 12. děkuju za všechny postřehy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5130
14.11.13 21:32

Myslim ze je to z toho steru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
14.11.13 21:34

Ja jsem tohle mela az do 3 mesice. Vzdycky jsem hned letela na gyndu, ale dr. zadne krvaceni nevidel. Rikal, ze pokud to neni cerstva cervena krev tak se nic nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.11.13 21:36

Lehce nahnědlý výtok si nemylím že by mohl znamenat něco zlého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
14.11.13 21:37

Ahoj. Je to normální. Já to měla taky na začátku těhu. Po 6. týdnu jsem párkrát zakrvácela. Je to způsobeno tím, jak se vajíčko zahnizďuje. Každopádně to nahlaš dr. Dá ti něco na udržení těhotenství a pokud se to bude opakovat, preventivně tě pošle ve 12. týdnu na genetiku.
Takže žádné obavy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.13 21:41

Děkuju holky aspo'ň v klidu usnu

• Citovat
  • Upravit
7369
14.11.13 21:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky zatím anonym, zatím nechci aby se to rozkřiklo…
jsem podruhé těhotná, nyní v 5tt, v úterý jsem byla u doktorky na preventivce, a i jsem nahlásila pozitivní test, byla zatím vidět jen zvýšená sliznice, a shluk buněk, hcg pozitivní, dělala mi stěr z čípku… včera jsem měla na papíru po utření nahnědlý výtok, a dneska i na kalhotkách i po utřeí, žádná krev nic… myslíte že to je normální? doktorka v ordinaci není jen v úterý. jdu na kontrolu 3. 12. děkuju za všechny postřehy

Me dr udělal ster z čípku asi v 8.tydnu. Pak jsem porad hněde splnila, vzhledem k me předchozí zkušenosti se zamklym tehotenstvim, jsem byla opravdu na nervy. Ja si tedy ještě píchala clexane na ředění krve. To jsem musela úplně vysadit, ale stejne jsem spinila snad tři týdny, pak to přestalo. I tak to bylo náročný období. Teď uz jsem blízko před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
14.11.13 21:45

Může to být stěrem, může to značit prasklou cévku, může to být hematom.

• Citovat
  • Upravit
3398
14.11.13 21:46

Taky jsem to mela, cca 8-9tt, jela jsem k dr.teda hned, dostala jsem něco na udržení (Duphaston, myslim), brala jsem to do ukončeného 12tt. Dr. rikal, ze je to proste tím, jak se mimi zavrtává. Uvidíš, ze vše bude v pořádku, drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
14.11.13 21:54

Já takové výtoky měla celé těhu… Nikdy se nic konkrétního nenašlo a rodila jsem až po termínu… Takže hlavně klídek ;) vše bude v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
14.11.13 22:12

Když to nebylo v pořádku tak se hnědý výtok změni v regulérní a nepřehlídnutelné krvácení. Neboj, výtok nic neznamená a je velmi pravděpodné, že je to z toho stěru, jestli to zítra bude pokračovat, raději zavolej doktorovi, ale bude snad v pořádku. JInak na podporu těhotenství jsem měla (na podruhé) utrogestan a jedla pendreky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.11.13 22:35

Bude to z toho stěru, já měla takové výtoky až do 24tt po každé prohlídce nebo po sexu, 2× jsem bvyla na pohotovosti a nikdy se nic nenašlo. Takže v klídku běž spát, nic to nebude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.11.13 22:38
@Lajonka píše:
Ahoj. Je to normální. Já to měla taky na začátku těhu. Po 6. týdnu jsem párkrát zakrvácela. Je to způsobeno tím, jak se vajíčko zahnizďuje. Každopádně to nahlaš dr. Dá ti něco na udržení těhotenství a pokud se to bude opakovat, preventivně tě pošle ve 12. týdnu na genetiku.
Takže žádné obavy :hug:

přesně tak jsem to měla u obou těhotenství.. u prvního jsem vyšilovala, že potratím, u druhého jsem si šla nechat v klidu předepsat léky na uhnízdění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.11.13 22:57

Ahojky tady hodně maminek píše že je to v pořádku tak aspoň vím že vše nekončí tak zle u mě slabí hnedý výtok znamenal konec těhu a to v 13 tt a pak v uplném počatku moc držím palce at je vše v pořadku nemusí to vůbec nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
14.11.13 23:03

Muze to byt z toho steru, ale taky nemusi. Pokud budes spinit jeste zitra, zasla bych k nejakemu doktorovi. Ja zacala spinit v 8 tt a doktor mi vyslovene zakazal chodit do prace. Byla jsem mesic na neschopence a brala jsem na udrzeni duphaston.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí