7 měsíční syn vstává ve 4 ráno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15201
15.5.14 21:03

@zlobikbobik
Ahooooj :mavam: :mavam:
Ano vydržet, věčně to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.5.14 21:04
@mahdalka píše:
On mi spí jen těch 40 min.max.hodinu a v 7 měs. spát za celý den jen 2hod.to by nedal a já taky ne :lol: On mi vydrží vzhůru max.ty dvě hodiny, pak se přetáhne a kňourá až to přejde v hroznej hysterák a neni k utišení :oops: Já si za naopak mylela aby měl přes den ty spánky čtyři, dva dopol. a dva odpol. a aby se mi vzbudil večer kolem tý půl 6 - 6,to pak do 20 hod. vydrží. A nebo už má tenhle režim tak naučenej, že ho prostě vyžaduje :nevim:

no ja jsem pochopila, ze ted ma 3 spanky, ale prave takove rozhazene. Myslela jsem to tak, ze by se mozna dalo odsunovat mu ten prvni dopoledni spanek po troskach tak, aby mel za den dva 2hodinove spanky :think: Mas ale pravdu, ze 2 hodiny behem dne budou pro nej malo. Mozna zkus pro zacatek ten vecerni posun jak jsem ti psala prve. Fakt po 10-15 minutach ze zacatku. Prodlouzit koupani. Treba mu tam foukat bublifuk, aby se zabavil. Pak masirovat olejickem. Uvidis. Treba to vyjde. A az pak poresit to dopoledni spani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 21:20
@Makubisko píše:
@mahdalka já chlapa využiji právě večer - Malej v šest protivnej, ukňouranej… ale na manžela strašně bere - dokáže na něj hodinu koukat a poslouchat (u mě na klíně), a tak vydrží na koupání dýl právě…Jinak já s ním dneska v pět vyrazila ještě ven, s vizí, že ještě zalomí… Hodinu venku, zíval, oči si mnul, ale nezalomil :?

Tak náš je úplně to samý v bledě modrým. Tuhle odpol. mipal jen od půl 3 do 3,zkusila jsem ho kolem 17 hod. uspat v kočárku a jen řval, prostě neusneChlap chodí domu pozdě, až kolem 20 hod. někdy i pozdějš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.5.14 21:28

@AniNevim Jo jo, má tři spánky - dva dopol po 40 min. a jeden delší odpol.to spí třeba 1,5-2 hod.ale někdy má ten delší spánek už dopol. a odpol. spí už jen těcch 40 min. :nevim: Ve vaně se s ním moc nezdržuju, koupu rychle aby se nenastyd, nedávno měl zánět moč. měchýře a bral atb. Trochu mi vydrží když mi neusne u flašky, to pak kouká se mnou na televizi, válí se, mazlí, hraje si s chrastítkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
16.5.14 07:24

@mahdalka holky jsou večer taky strašně protivný, ale snažíme se je zabavit, odpo už od 16hod nespí a v 19koupání a pak hned usnou bez nějakých lumpáren (o tom co Ella vyvádí v noci pomlčím :lol: )Je to někdy náročný zabavit je obě, ale než pak hysteráky u usínání někdy kolem 21hod, to raděj takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.5.14 17:01

@zlobikbobik Takže tobě taky choděj holky spát kolem 19 hod? No já zapomněla napsat, že někdy mi v těch půl 7 večer usne u flašky a spí a když neusne, dám ho do postýlky a on tam ještě tak do čtvrt na 8 lumpačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
16.5.14 17:04

:mavam: Ta dnes byl budíček v půl 6.Nicméně se mi po dlouhým boji podařilo malýho před půl hodinou upat, počítám že bude spát tak hodinu, možná 1,5 hod. a pak půjde spát ve 20 hod.Jsem zvědavá na zítřejší výsledek, v kolik mi bude vstávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.5.14 17:40

@mahdalka :palec: my dneska budiček v 6 :dance: (i když nevím, jestli jsem ho jen dřív neslyšela) usnul teď v 5, za chvíli ho vzbudím na večeři… Taky jsem napjatá, co bude ráno… Pokud vstane aspoň v půl sedmý, bude to skoro po 3 měsících zázrak a zítra šupajdo v 5 šlofíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.5.14 09:50

Holky, tak u nás to nějak nezabralo a to jsem naa to sázela :nevim: V podvečer se mi vzbudil kolem čtvrt na 6,ale byl táááák strašně protivnej, hysteráky, že jsem ho už v 19 hod. musela vykoupat a v půl 8 šel spát, usnul u flašky. Vzbudil se mi na mlíko už v půl 2 a pak zase v půl 5 a to mi už neusnul :zed: Takže katastrofa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
17.5.14 13:15
@mahdalka píše:
Holky, tak u nás to nějak nezabralo a to jsem naa to sázela :nevim: V podvečer se mi vzbudil kolem čtvrt na 6,ale byl táááák strašně protivnej, hysteráky, že jsem ho už v 19 hod. musela vykoupat a v půl 8 šel spát, usnul u flašky. Vzbudil se mi na mlíko už v půl 2 a pak zase v půl 5 a to mi už neusnul :zed: Takže katastrofa :zed:

To je fakt na palicu :zed: u nás dnešní vstávání v 4:30 klasika vůbec nerespektuje že je sobota a můžeme si pospat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.5.14 13:31

U nás taky nic - ve 4 si začal broukat, pak ještě zalomil, ale ve čtvrt na šest už v plné polní „hej zábavu!“ Zkoušela jsem ho uspat aspoň na půl hodinky, nemluvila, nerozsvěcela, jako že je ještě noc - totální nezájem, v půl sedmý jsem to tedy vzdala :zed: :zed: :zed: Útěchou mi budiž, že po svačině v půl desátý to zalomil až do oběda ve 12, manžel mě vyhnal spát, ale raději bych spala v kuse dýl než pak chvilku. Hlavně v týdnu to úplně nejde…

Měli jsme jet na víkend někam do penzionu (i s manželovou starší dcerou), ale odvolali jsme to, protože aby pak v jednom pokoji kolem Malýho skákali 3lidi od pěti od rána, tak to neee, to bychom ho v tom ranním probuzení ještě podpořili…

Jinak jsme mu dnes naprosto nevychovně zkusili pustit pohádky - zábava tak na 10 min, pak se začal točit, zpívat, tahat mě za vlasy… prostě vstáváme, mámo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.5.14 08:21

A už se to u vás nějak změnilo? muj prcek také 7 měsíců se nyní začal budit kolem 3.30,a dneska byl vzhůru do 5.30, v postýlce nechce byt, pořad knoura, tak mi dává v posteli pěknou sodu, tahá mě za vlasy, skrabe, kouše tady :lol: :roll: pak teda po dvou hodinách usne, dneska spal do 7h, už se to opakuje několik noci po sobě…tušíte proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.5.14 09:50

Tak dnešní ráno děs :x včera jsem posunula odpo spaní - na koupání a večeři tedy relativně čilej, doufala jsem, že vydrží spát aspoň do šesti… Ve čtvrt na pět vzhůru, dostal lahev, doufala jsem, že zalomí… Další hodinu a půl pokusy o uspání, zabralo až ježdění v kočárku přes práh v 6, nicméně než jsem stačila zalomil já, knížepán v 6:25 opět ready for the action :cert: :zed:

@Ely1979 u nás to trvá od 3,5m, teď tedy skoro 3 měsíce celkem… Každý měsíc zkouším něco vymyslet, bez úspěchu :? Jediné, co se mi podařilo, je prodloužení denních spánků z 20min šlofíků na 1,5hod (to ale přičítám i Malého větší aktivitě - už obstojně válí sudy po celém obýváku, což ho dost unaví). Jestli to nebudou u vás zuby - u nás pochybuji, vzhledem k délce ranního buzení a tomu, že první zub se prořízl až tento týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
18.5.14 13:17

Holky, chlap říká že to nejsou asizuby u nás, že to je asiuplněněcojinýho :)jen ještě nevíme co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.5.14 20:47

Včera se mi povedlo dát malýho spát až ve 20 hod. Usnul mi doma v kočárku ještě kolem půl 5 odpol.ale kolem 18 hod.jsem ho musela vzbudit, páč kdybych ho nechala, tak spí bůh ví do kolika, je schopnej i do 22 hod.Dala jsem mu kolem půl 7 kaši a pak před spaním ještě 180 ml mlíka a vzbudil se na mlíko až kolem půl 3,ale ráno byl stejně od půl 6 vzhůru, stejně jako když ho večer uložim v půl 7.Ale má už nějakou dobu nateklou dáseň, tak se mu asi brzy vyklube zub a navíc má rýmu, musíme odsávat a stříkat mořskou vodu. Třeba pak zase bude spát líp, až mu vyleze zub a přestane rýma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí