7+5 a zatím není srdíčko, je reálné, že to bude OK?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
7+5 a zatím není srdicko, je reálné, že to bude OK?
Dobrý večer, prosím někoho, kdo má vlastní zkušenost… Včera jsem dle UTZ byla 7+5 a pan doktor neviděl srdíčko, tak mě poslal do špitálu na kontrolní UTZ a taky nic, tak mě rovnou objednali na středu na odstranění z důvodu zamlkleho těhu… Zajímá mě jen, jestli je reálné že by se v tu středu ještě mohlo srdíčko ukázat a nebo je to pryč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@ledulaz píše:
Dobrý večer, prosím někoho, kdo má vlastní zkušenost… Včera jsem dle UTZ byla 7+5 a pan doktor neviděl srdíčko, tak mě poslal do špitálu na kontrolní UTZ a taky nic, tak mě rovnou objednali na středu na odstranění z důvodu zamlkleho těhu… Zajímá mě jen, jestli je reálné že by se v tu středu ještě mohlo srdíčko ukázat a nebo je to pryč?
V sedmem tydnu srdicko uz zpravidla byva, ale… prekvapuje me, ze uz vas
hned chteji hnat na ukonceni.
Jsou tu i zensky, ktery psaly, ze se srdicko objevilo pozdeji…
Nicmene v tu stredu uz by melo byt a bit.
Drzim palce 🍀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@janikema90 ono podle MS bych byla 8+2, ale podle UTZ 7+5, takže ani tam není moc velký rozdíl… Takže se to ve mě teď hrozně mele… Beznaděj s nadějí, ale už jsem to teda i ořvala… Tak třeba v tu středu budu milé překvapená… Jinak jsem se i doktora ptala, jestli by se tam mohlo v tu středu objevit a byl skeptický a prý už by tam v tuto dobu měla být srdeční akce jasně vidět… Ale prý ještě udělají kontrolní UTZ, tak snad…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja 7+2 srdicko nic, celkove na UZ jen miniaturni cosi, 8+2 vse naprosto v poradku, srdce bilo, po screeningu ve 13.tydnu stale vse v poradku, vysledky vyborne… Taky mi pripada zvlastni, ze uz Vas zenou na odstraneni. Mohla byt ovulace vyjimecne pozdeji, a pak vyvoj proste neodpovida posledni MS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Preobjednala bych se o tyden později. Treba se to vyresi i samo bez zasahu a těhotenství odejde, nebo naopak bude vse v pořadku. Za týden bych nikam nesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ledulaz dala bych tomu
ještě šanci.. Ovulace mohla být později a týden navíc už je jen
chlup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ledulaz Zdravím, já jsem byla na potvrzení těhotenství také nějak 7+3,dr srdíčko neviděl. Normálně mě ale objednal na další kontrolu ve 12tt byla srdíčka rovnou dvě. A ovulaci jsem měla až 17den cyklu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ženy já Vám moc děkuji, ale obávám se, že začínám červenit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dcera (7 týdnů) přestala kadit
- Horečka 38,5 a červené fleky na nohou
- Společná knížka pro děti 9 a 5 let.
- Kamarádky syn mlátí mého syna 1,5
- Špinění 4+5tt
- 7 den po EG na testu duch
- Na nákup 30km místo 5km? Nová vládní opatření...
- Není to tam....