8měsíční nechce pít - zoubek?

1226
18.6.13 13:15

8.měsíční nechce pít-zoubek?

Ahojky prosím potřebuju radu, malou jsme kojila cca do 3 měsíců, od UM jsem dávala fenyklový čajík. Asi před měsícem mi přestala pít jakoukoliv tekutinu krom UM :think: At udelam pytlikový detský čaj, granulovaný, různé ovocne ředěné štávy, vodu, proste nechce nic..Te jsou jeste navic vedra a ja si nevim rady..Musela jsem do ní aspon strikackou ´´nalít´´ aby neco vypila, place u toho.. :nevim: Hned jak vidí něco jineho nez bílé mlíko tak naspuli pusu a nehnu sni :think: Ráno jsem objevila, že jí vzadu v levo roste stolicka(je uz cíti :think: t na prst)máme zatím jen spodní dva zoubky, tak me to zarazilo :) myslíte ze to muze byt tim?? :roll:
Na pití jsem zkusila dát:obyc flasku, hrneček, brcko..Ale nechytá se :nevim: :) Moc děkuji za rady, uz jsem zoufalá :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
18.6.13 13:18

A co příkrmy jí dobře?

Mě malá vůbec nechtěla pít do 13měs. Dost jsme s tím bojovaly :roll: dávala jsem jí do příkrmů víc vody, dělala polévky, kaše více ředila.. Ani na lžičce si nevezme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
18.6.13 13:24

@werunkaw123 příkrmy taky trochu stavkuje, když o tom tak uvazuju :think: soustredim se na to piti, ale u prikrmu taky dela ofrky, nakonec je teda sni, ale trva to vecnost:)Tak ji asi musim vice poredit ty polevky, kasi ma na veceri..Na lžičce jsem zkousela a propusti to ven koutkama :nevim: Zousela jsem strikacku a tak se mi povedlo do ní dostat asi 15ml :roll: A koupila jsem meloun tam je taky dost vody tak ji to dam na svacu( papa uz mi vsechno vč. rajčat, takže ji to snad nic neudela) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.6.13 13:28

@Nela89 no vidíš… já jsem taky hodně dávala meloun, rajčata, sálatové okurky… Nabízet nabízet a nabízet ono se to pití jednou zlomí.. Pokud pije UM, a jí ti sic dlouho, ale jí ty příkrmy tak více naředit…

Jednou mi tady maminka poradila zkusit udělat slabší mléko na pití, tak jsem do 210ml dala jen dvě odmerky UM a taky to pila sice to byli boje, ale lepší než nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
18.6.13 13:46

@werunkaw123 jj tzv. šizené mlíčko, včera jsem se taky docetla:) no mam udelane ruzne piti ve trech ruznych hrniccich a lahvich tak budu zkouset:)
Asi to bude i tim ze roste ta stolicka, uplne jsem z toho vykolejena, ze nemame ani vrchni dva a uz toto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.6.13 19:12

@Nela89 no ona ta stolička jestli je to teda ona moc se mi to nezdá tak může růst i měsíc nebo třeba i déle… Pochybuji, že by vylezla dříve než první zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
18.6.13 20:54

@werunkaw123 no kdyz dam prst doleva na spodni dasen tak uplne vzadu citim tvrde misto jakoby do ctverecku, jako ze to neni rovinka, jako byla u spodnich..tak uvidime co se z toho vyklube..ale na vrchnich prednich ani naznak nejakeho napuchnuti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí