9 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
16.7.13 19:19

@Alllla ahojky :), mě trápila jednu dobu žáha taky, a víš, co mi pomohlo?? Až jsem se divila, ale jakmile jsem se s pálením žáhy probudila, napila jsem se studené sladké sodovky a po pár sekundách byl klid :palec:. Porodu se bojím, ale asi hlavně toho, jestli to zvládnu :oops: a pak toho šití a hojení 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.7.13 19:30

@Alllla Ahoj, na žáhu si kup Rennie, pomáhá to a pak taky mít na spaní zvýšenou horní část těla ;)
Já se taky nejvíc bojím šití :D Ale to jen proto, že jinak nevím do čeho jdu, a vím, že zvládnout to musím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.7.13 19:34

@nikyt Čekáme kluka.Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.7.13 19:40

@kaja7 No studená voda(spíš namražená) trochu pomáhala.
@Zandula No rennie jím ve velkém a zabere to na chvilku :(
No jinak už se těším až to budu mít za sebou ale jak píšete člověk neví do čeho jde :mrgreen:Jinak 10kg nahoře a děsím se co ještě poslední týdny naberu.
A bříško nějak neroste :( Lidi na mě začali poznávat že jsem těhotná až teď v 8.měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 19:42

allla

Taky chlapecka a jake jmeno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.7.13 19:45

@Alllla Z toho bříška si nic nedělej, na mě to začali lidi poznávat až v polovině 7. :D Lepší než tahat nějaký balvan a ono to ještě přijde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.7.13 19:45

@nikyt No bojujem. Přítel chtěl Nikolase ale pak z toho upustil.Pak chtěl Tomáška ale jelikož v příjmení má Š tak to nevyšlo. A mě zatím vítězí Daniel nebo Filípek. Jsem sama zvědavá co ještě vymyslíme :mrgreen: Co u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.7.13 19:47

@Zandula No já už to neřeším ono je lepší mít asi menší bříško :mrgreen: Jen mě někdy lidi fakt vytáčeli že mě typovali na 1.trimestr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 20:02

allla

Prvne jsme si rikali po priteli Peter muzik je slovak tak sme si rikali Petr no a bude to Matyasek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 20:04

allla

Prvne jsme si rikali po priteli Peter muzik je slovak tak sme si rikali Petr no a bude to Matyasek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 20:05

allla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.7.13 20:06

Je holky ten tablet je fakt na prt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
16.7.13 20:11

Ahoj. Nikde tu nedebatim. Mam 5 tydnu do porodu. Muzu se pridat? Zitra prijdou posledni veci z vybavicky tak me ceka chystani a pak uz bych klidne rodila :-)

• Citovat
  • Upravit
212
16.7.13 20:15

voyageuse

Ahoj urcite budeme rady;-)tak to uz mas za par to cekas prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
16.7.13 20:20
Ne. Mam doma uz jednoho 4 roky a 9 mesicu.
Jojo..ani mi nedochazi jak moc za par to mam. Konecne jsem se dokopala vyprat oblecky a pomalu zacinam chystat kufr do porodky. Budu rodit v Brne Bohunicich. Nechystate se tam nektera? :-)
Prvni porod bolel silene tak me prekvapuje ze tohohle se nebojim. Rikam si nejak bylo nejak bude :-)
@nikyt píše:
Ahoj urcite budeme rady;-)tak to uz mas za par to cekas prvni?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky