Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Alllla ahojky
, mě trápila jednu dobu žáha taky, a víš, co mi pomohlo?? Až jsem se divila, ale jakmile jsem se s pálením žáhy probudila, napila jsem se studené sladké sodovky a po pár sekundách byl klid
. Porodu se bojím, ale asi hlavně toho, jestli to zvládnu
a pak toho šití a hojení ![]()
@Alllla Ahoj, na žáhu si kup Rennie, pomáhá to a pak taky mít na spaní zvýšenou horní část těla ![]()
Já se taky nejvíc bojím šití
Ale to jen proto, že jinak nevím do čeho jdu, a vím, že zvládnout to musím ![]()
@kaja7 No studená voda(spíš namražená) trochu pomáhala.
@Zandula No rennie jím ve velkém a zabere to na chvilku ![]()
No jinak už se těším až to budu mít za sebou ale jak píšete člověk neví do čeho jde
Jinak 10kg nahoře a děsím se co ještě poslední týdny naberu.
A bříško nějak neroste
Lidi na mě začali poznávat že jsem těhotná až teď v 8.měsíci.
@Alllla Z toho bříška si nic nedělej, na mě to začali lidi poznávat až v polovině 7.
Lepší než tahat nějaký balvan a ono to ještě přijde ![]()
@nikyt No bojujem. Přítel chtěl Nikolase ale pak z toho upustil.Pak chtěl Tomáška ale jelikož v příjmení má Š tak to nevyšlo. A mě zatím vítězí Daniel nebo Filípek. Jsem sama zvědavá co ještě vymyslíme
Co u Vás?
@Zandula No já už to neřeším ono je lepší mít asi menší bříško
Jen mě někdy lidi fakt vytáčeli že mě typovali na 1.trimestr ![]()
Prvne jsme si rikali po priteli Peter muzik je slovak tak sme si rikali Petr no a bude to Matyasek ![]()
Prvne jsme si rikali po priteli Peter muzik je slovak tak sme si rikali Petr no a bude to Matyasek ![]()
Ahoj. Nikde tu nedebatim. Mam 5 tydnu do porodu. Muzu se pridat? Zitra prijdou posledni veci z vybavicky tak me ceka chystani a pak uz bych klidne rodila ![]()
Ahoj urcite budeme rady;-)tak to uz mas za par to cekas prvni?
@nikyt píše:
Ahoj urcite budeme rady;-)tak to uz mas za par to cekas prvni?