Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, dá se ta Lovela sehnat uplně v klidu někde v drogerii nebo hypermarketech? Ještě jsem po tom nekoukala.
@savoy Já myslím, že určitě jo. Já šla do první drgerie u nás ve městě a hned jí tam měli ![]()
@Zandula kosile tak to nezavidim nerada je zehlim a jeste. povleceni jinak me zehkeni nevadi taky sem ted sundala pradlo ze susaku tak budu mit co delat nez prijede pritel z prace zitra koupim lovelu a o vikendu vyperu snad nebude prset hlasi az 31stupnu ![]()
@nikyt Povelčení nežehlím
Aspoň to rychle uschne v teple, ale kdo má pak vydržet u tý žehličky, že? Tak já tu mám ještě dvě pračky našeho prádla a pak vlítnu na to dětské. Právě by se mi taky hodilo nejvíc dělat to příštích čtrnáct dnů, ale to jsem zrovna na dovolené a pak už mi to přijde pozdě, to už se akorát povalím ![]()
@savoy Teď je zrovna Lovela v akci v Teta drogerii
myslím, že 120Kč na 1,5l
@Zandula ja mam jedno krepove tak to se zehlit nemusi ale jinak jo no to jo vydrzet ale dnes sem nejak unavena tak uvidim sem si to nachystala do obejvaku
tak se snad do toho pustim na dovolenou a nekam do zahranici? no prave pritel chce za 14dni jet na slovensku ma tam rodinu ale me se vubec nechce nechtela bych rodit na slovensku
ale uz se na to hrozne tesim az zacnu prat zehlit a chystat pro naseho koblizka ![]()
@Zandula Super! To jsem chtěla slyšet.
Jinak ode dneška máme doma Mutsyho! Je bombovej!
![]()
Jeee..tady to jede ![]()
Ja už jsem nachystaná. Vše vypráno a vyžehlíno. Mám gel Lovela a jsem překvapená že to oblečení je v pohodě měkké. Jsem zvyklá dávat hodně aviváže a s Lovelou to je super i bez.
V neděli jsem dobalila i kufr. Zrovna mi dělají novou OP tak jdu rodit s pasem ![]()
Každý den mám poslíčky, tak tajně doufám že tu nebudu funět ještě za měsíc
V tom vedru fakt neeeee
![]()
Hojte holky, jsem zjistila, že od té doby co jsem doma tak nějak nestíhám
ale koukala jsem, že jste se tady pěkně rozepsaly. Už mi poslala ta naše por. asistentka, ke které chodíme na cvíčo ty informace o maliníku a lněném semínku, tak to tady večer, jak se vrátím z cvičení vložím a taky nám poslala ještě i další info, jak pomoct mimču ven a tak
, tak jestli budete chcít, tak to tež můžu přidat.
Jinak nám říkala k tomu praní těch malých věciček, že máme používat dět. prášk, tak jsem si taky kupila Lovelu, měli zrovna dobrou akci skoro 8,5kg za necelé tři stovky. Je fakt, že ona hezky voní a říkala, že miminka nemají rády pronikavou vůni aviváží a že jim vůně aviváže je nepříjemná.
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Mam asi 7 tdynu do porodu, cekam druhe ditko, ale mam pocit, ze vsechno je uplne jinak nez u prvniho ![]()
Peru taky v lovele, davam jeste jedno machani navic, je to tak psane na obalu a mimisko to bude mit echt ciste..holky, vy uz mate vsichni vse nachystane a vyprane? Mam porad dojem, ze je fura casu, ale je fakt, ze uz se to nemilosrdne krati ![]()
@fitulka vítám, te tady. no já díky tomu, že pořád něco dělám, tak mám vyprány jenom dvě deky a povlečení na košíček, ve kterém bude malá. JInak nic, asi bych už taky měla začít, času asi už není až tak moc ![]()
Super. Už se nemůžu dočkat na recept jak popohnat mimčo
![]()
@invi píše:
Hojte holky, jsem zjistila, že od té doby co jsem doma tak nějak nestíhámale koukala jsem, že jste se tady pěkně rozepsaly. Už mi poslala ta naše por. asistentka, ke které chodíme na cvíčo ty informace o maliníku a lněném semínku, tak to tady večer, jak se vrátím z cvičení vložím a taky nám poslala ještě i další info, jak pomoct mimču ven a tak
, tak jestli budete chcít, tak to tež můžu přidat.Jinak nám říkala k tomu praní těch malých věciček, že máme používat dět. prášk, tak jsem si taky kupila Lovelu, měli zrovna dobrou akci skoro 8,5kg za necelé tři stovky. Je fakt, že ona hezky voní a říkala, že miminka nemají rády pronikavou vůni aviváží a že jim vůně aviváže je nepříjemná.
@savoy tak koukám do letáku a je to od 25.7. ta akce:-), ale každopádně ji koupíš i v supermarketech:-)
@invi napiš prosím všecko, co víš, strašně mě to zajímá a už se těším na info:-) @filutka vítej:-) a jak se cítíš? mě už se teď špatně dýchá a to mám ještě 6 týdnů cca do porodu:-(