9 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
11.7.13 09:30

@Lucyen87 takhle si asi teď nevzpomenu, ale vždycky se mi chce smát, jak jsou někteří chytří :mrgreen:,jeden mi řekne, že je to určite holka podle břicha, druhý zas kluk podle břicha o jee, ale slyšela jsem od jednoho dědečka, jestli prý čekám trojcatka, ani mě to nevytocilo.Co me vytaci, je spíš chování některých lidí, nastoupím do trajflu a mladé holky honem utíkají, aby zabraly poslední volné místa k sezení, abych je náhodou nepredbehla, a pak mi ještě celou cestu hledí na břicho, jako by to bylo něco nadprirozeneho,…to je jen tak jeden případ :cert:,je jich vic, ale nebudu je tu rozepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 09:32

@Veveruska87 No, kamarádka, která čekala holčičku, vypadala opravdu unaveně, na mě to tak vidět nebylo, takže u nás rozdíl vidět byl (porodila minulý týden, takže jsme ani nebyly moc od sebe).

Gratuluju k tvému pevnému odhodlání :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 09:34

@kaja7 To taky chápu, taky mě naštvou mladí lidi, kteří nepustí člověka sednout. Chápu, když mám volné oblečení, že to nemusí být úplně tak vidět, ale když si toho všimnul předevčírem pán (nebo jen chtěl být galantní) kolem třicítky a pustil mě beze slova sednout a když se mi asi tak dva měsíce zpátky omlouvala jedna paní opět kolem třicítky, že si toho hned nevšimla a pustila mě sednout, tak si toho můžou všimnout i ti mladší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
11.7.13 09:36

@Lucyen87 když už nepustí, tak ať aspoň hloupě nehledí, si říkám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
11.7.13 09:36

@Lucyen87 Tak to já právě vůbec proto mi to nikdo nevěří :roll:.To teda jsem pevně rozhodnutá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 09:38

@kaja7 No, možná jen tak koukaj normálně, kdo ví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 09:38

@Veveruska87 Buď jen ráda :) I když, i na sále můžeš zjistit, že to je vlastně klučina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
11.7.13 09:41

@Lucyen87 No to doufám že ne co bych dělala s těma ružovejma věcma co mám :roll:.Ale doufám že se doktoři na UZ v 21tt, na kardiu,3D a ted poslední v uterý v 31tt nespletli protože všichni tvrdily holčičku. Bych asi hodně koukala 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 09:55

@Veveruska87 Jo, to věřím, že bys hodně koukala :) Ale když se na malou dívalo tolik odborníků, tak se určitě nesekli :)
Hm, si tak říkám, že bych mohla začít shánět modrý věci pro kluka :) Když já mám nejraději žlutou a zelenou a u těchhle barev je jedno, kdo to bude nosit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
11.7.13 09:58

@Lucyen87 Tak já mám většinu výbavičky děděnou a to právě po klukovi takže i modrý věci ale holčička to unosí horší by byl kluk v ružoví. U žluté a zelené je to jedno.Co máš za kočarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 10:04

@Veveruska87 Kočárek? Nevím, po kamarádce, je černej :) Tohle je pro mě otázka stejná jako se mě ptát na to, co se mi líbí za auto - taky bych ti řekla barvu :D
Kamarádka v něm loni vozila svou holčičku (takže oblečení prostě nepadlo v úvahu, fakt pro ní měla všechno růžový, s volánky apod :) ) a letos v něm budu já vozit chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
11.7.13 10:07

@Lucyen87 Aha tak to jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 10:07

@Veveruska87 A co ty máš za kočárek? (Googlovat zvládám :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
11.7.13 10:10

Já ti to ulehčím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.7.13 10:11

Ahoj :mavam: Jste se rozkecaly :palec: Tak teda ty věty mě pobavily, minimálně polovinu mi taky všichni už říkali :pocitac:

@Veveruska87 a s tipováním na kluka to mám stejné, všichni říkali, jak mi to sluší, že zářím, že to určitě bude kluk :D a podle všeho to má být holka :pankac: včera jsem objednala balík holčičího oblečení tka snad se nespletli :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí