Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venesí píše:
Mně docvaklo docela pozdě, že princezna Zemlejna není Zemlejna, ale ze mlejnaže na ni nevolají Zemlejno… A že vodní meloun je vodní že je v něm hodně vody
Joo, tohle jsem měla taky ![]()
Špagety a těstoviny vůbec nevymysleli Italové. Jenom zpopularizovali a uvedli do Evropy. Nejspíš je vymysleli Číňané, ti je ovšem vyráběli z rýže a ne z mouky jako je to známé dnes.
@OpportunityNox píše:
Joo, tohle jsem měla taky
To je jak okibača ![]()
@unuděná píše:
Ty cookies mě štvou, teď tu na mě kouká z reklamy banda slepic![]()
Klikla jsi na web slepicar.cz a teď se ti nabízí kurniky? ![]()
Třeba kurník Pinďa vypadá pekne ![]()
@Titty píše:
Díky za prozření!![]()
Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela.
Mně to docvaklo až na podruhé.
A to jsem vesnická holka a většinou jsme měli doma ušlechtilou pouliční směs.
Nicméně podle našeho nejplodnějšího psa by se jim muselo říkat podploťák. Protože neexistoval plot, pod kterým by náš Míša nepodlezl.
@Svetluska55 píše:
Klikla jsi na web slepicar.cz a teď se ti nabízí kurniky?
Třeba kurník Pinďa vypadá pekne
Já jsem se před nějakou dobou omylem přihlásila do FB skupiny Slepice v nouzi. A není to skupina o lidech. ![]()
@unuděná píše:
A bacha, nepouštěj si dokumenty o tom, jak se dělá třeba tavený sýr nebo margarín. Ani jedno po shlédnutí nepozřu
Myslím, že bych měla povinně absolvovat prohlídky výroben čokolády. ![]()
Od té doby, co jsem viděla, z čeho se v mekáči dělají kuřecí nugetty, jsem si je dala jen opravdu párkrát. ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Křeček taky umře, když ho vykoupeš.
Vyzkoušeno mnou a mojí sestrou před cca 30ti lety![]()
Potvrzeno přečteným článkem před rokemJinak krásná diskuse, jdu si počíst
Jako malá jsem mela křečky a přiznávám, napustila jsem jim lavorek s vodou, když byl hic. Myslela jsem to dobře. Zaplavali si a přežili. Tak teď nevím.
@K2 8611 Myslím, že jako na potvoru, by mě výrobna čokolády neodradila ![]()
@Anna766 píše: Špagety a těstoviny vůbec nevymysleli Italové. Jenom zpopularizovali a uvedli do Evropy. Nejspíš je vymysleli Číňané, ti je ovšem vyráběli z rýže a ne z mouky jako je to známé dnes.
A arabové čísla převzali od indů.
@Big boss píše:
Nevěděla jsem, že červenající bedle jsou prý jedovaté, jím je celý život, jsem zdravá a hodláme v tom pokračovat.
Nevěděla jsem, že hřib kovář je taky jedovatý, když se pořádně tepelně nezpracuje.
Jsem houbař od dětství, houby ráda poznávám a učím se je rozeznávat.
Ono je to trochu složitější, jedovatý je poddruh bedly červenající - bedla červenající česká.
@Žirafa 69 píše:
Prasata prý mají až půlhodinový orgasmus.A jsou jediní tvorové spolu s člověkem, kteří se spálí na slunci.
Spálit se může i africká krysa obrovská. Navíc tenhle druh se dá vycvičit k hledání výbušnin. Takže když je používají v Kambodži na čištění přírody od munice, tak jim musí mazat ocas a uši opalovací krémem a do terénu vyráží už kolem 4. ráno, aby se co nejvíc vyhnuli sluníčku
@KalamityJohn píše:
A arabové čísla převzali od indů.
Písmo latinka pochází od Etrusků a abeceda od Féničanů. Taky mě tohle zajímá.
@Mar__tanka1983 píše:
já se to dozvěděla před pár dny tady na emimi. Pak sem si o tom něco hledala, a ono to ani tak není o tom ohřívání, jako o skladování po uvaření. Že se to musí rychle zchladit (po uvaření ideálně propláchnout a uložit do ledničky, pokud se nejí okamžitě), jinak se na tom ta bakterie může rozmnožit.
A nebo se dá držet pár hodin při správné teplotě v rýžovaru. A někdo ji pak z něj ještě horkou dává rovnou do mrazáku.