Aby mě malá nezavřela na balkoně :)

268
25.9.11 14:01

Aby mě nezavřela na balkoně:)

Ahojte, mám dotaz pro ty, kteří máte balkonové plastové dveře…:)

Máte nějakou vychytávku, aby vás dítko nemohlo na balkoně zavřít? Do teď mě to nenapadlo, ale Ela začíná všude zavírat a otevírat a když třeba věším prádlo, došlo mi, že by mě mohla dost jednoduše zavřít a já se z balkonu nedostanu. Ufffff
Jsou na to nějaké krytky nebo něco? Je totiž špatný, že balkon je otevřen,když je klika ve vodorovné poloze, já si dveře přibouchnu a když by se Ela na tu kliku pověsila, tak jsem v pytli:)
Jen mě zajímá,jestli máte nějaké vychytávky, nebo jestli na balkon jen když je manžel doma:)

Díky a snad je to srozumitelné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
924
25.9.11 14:02

Tak mě to taky napadlo, že bychom s tím mohli něco udělat. Jestli to jde netuším, ale M plastová okno montuje, takže se ho plánuju zeptat. Jednou mě starší syn na balkoně zavřel a otevřela jsem si přes okno, které bylo na ventilačku otevřené. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.9.11 14:04

No, tak mě to napadlo taky a víckrát. Bohužel návod nemám.
U nás je to ztížený tím, že tam máme i zámek. Takže kdyby náhodou dcera zamkla balkon, tak mám prostě smůlu, protože na klíč nedosáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.9.11 14:07

Ahoj. Taky jsem už o tom přemýšlela. Napadá mě jedině nechat si otevřené okno (pokud ho teda máte otevírací - my jo, ale zas tam máme síť proti hmyzu) nebo něco do dveří strčit (nejlíp nahoře, aby to dítě nemohlo sundat).

Já holkám nedovoluju dveře zavírat, když jsem tam a zatím to stačí. Ale je mi jasné, že je to otázka času, kdy přestanou poslouchat. Kdybych měla balkon využívat jen v době, kdy je doma tatínek, tak bych nestíhala věšet prádlo, aby stihlo uschnout, než bude další várka :mrgreen: .

Příspěvek upraven 25.09.11 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
25.9.11 14:07

Malá začíná objevovat kliky, takže před odchodem na balkon pootevřu okno. Kdyby náhodou zavřela, odlepim síťku a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
25.9.11 14:11

tak to mám smůlu,protože máme balkon v kuchyni a jiný okno tam není:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
25.9.11 14:13

já nechávám dveře otevřené a prcci mají zákaz na ně sahat, ne že by si z toho zákazu něco dělali, ale já mám pořád oči na šťopkách a jakmile se přiblíží, tak hrozím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.9.11 14:16

Napada me… tahat si s sebou na balkon mobil a pak volat, volat… dokud neprijde domu manzel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
25.9.11 14:16

No tak toto je u nás taky…
už jsem tam zavřená byla,naštěstí bych chlap doma..
dají se přidělat takové ty plastové držáky,jak se dávají na okna aby byla jen pootevřená
ale my to nemáme,tak dávám do dveří krabici s hračkama :mrgreen:
http://www.rajmaminek.cz/…jisteni-okna
něco takového…jen se musí prostrčit ruka a zaháknout to zvenku,zábrana je samo zevnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
25.9.11 14:17

vymontování kliky? já mám vymontované ve všech oknech, jsme v 6. patře a pětileťák je dost vynalézavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.9.11 14:17

Jo a k dobru pridavam historku moji sestry: tu maly zamknul ve sklepe, takze se chudak musela soukat ven takovym tim prtavym dlouhym kamennym okynkem, ktere jsou na starych domech :-? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.9.11 14:18
Petra Z píše:
No tak toto je u nás taky…
už jsem tam zavřená byla,naštěstí bych chlap doma..
dají se přidělat takové ty plastové držáky,jak se dávají na okna aby byla jen pootevřená
ale my to nemáme,tak dávám do dveří krabici s hračkama :mrgreen:
http://www.rajmaminek.cz/…jisteni-okna
něco takového…jen se musí prostrčit ruka a zaháknout to zvenku,zábrana je samo zevnitř

Něco takového jsem chtěla na okna a bylo mi řečeno (od pána, co dělá okna), že pokud se do plastových rámů cokoliv navrtá, přestane platit záruka, a tak se do toho prý nikomu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.9.11 14:19

A kdybys dala kliku do polohy zavřeno, když jsou otevřené? Šly by zabouchnout nebo by nešly vůbec zavřít? Pokud by platilo to druhé, tak bys měla vyřešeno. Tedy aspoň myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
25.9.11 14:21

když máš dveře otevřené, tak nejde dát klika do jiné polohy (je tam nějaká pojistka, zlikvidovala by sis kování), teda u našich dveří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
25.9.11 14:23

jo to je super nápad,asi nic lepšího nevymyslíme…kliku dolů a nic s tím neudělá…akorát zase tím jak dveře zůstanou otevřené,tak za mnou bude chodit…což v zimě nebude nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová