Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A to už tak máš ten měsíc, co bereš zvýšenou dávku? Já bych tohle konzultovala s ošetřujícím psychiatrem, protože mně by tohle dost vadilo, kdybych byla přes den „nepoužitelná“. Třeba ti nabídne jiné léky, které tě takto tlumit nebudou.
A co na to doktor? Já to měl podobně, ale pak se ukázalo, že to asi nebylo ad, ale spíš málo vitamínu d. Po doplnění déčka je vše v klidu.
Ty bereš Apo-parox 150 1-1-0? To je nějaké divné, Apo-parox je paroxetin a ten má jiné dávkování a maximální dávka je 60 mg denně. Jinak po AD můžeš být unavená, já třeba po Cipralexu spala téměř pořád a o Mirtazapinu už ani nemluvím, ale může to být i tím počasím, nemocí… Poraď se s Dr.
Ahoj, prosím o radu. Beru AD 7 měsíců na panickou poruchu a jsem stále strašně unavená, nic se mi nechce. Přemýšlím, jestli se na AD nevykašlat, čekala jsem, že po nich budu normální, ale neni to tak. Chtěla bych zase začít sportovat, ale únava mi to nedovolí. Brala jsem Cipralex 10mg, pak zvýšeno na 15mg, ted beru měsíc Velaxin a na noc Azoneurax na spaní-tem mi funguje dobře, spim dobře, ale stejně se probouzim strašně unavená. Začátkem června jdu poprvé k psycholožce, tak přemýšlím, jestli bych to pak nezvládla bez AD. Měl jste to někdo podobně? Děkuji za jakýkoliv komentář. Iva
Po Cipralexu jsem byla taky unavená. Nyní mám po 2letech změnu na remood a je to fakt rozdíl. Cipralex je tlumivy.
Prosím beru ad apo parox..před 3 měsící 150 ráno a žádný účinek a nervozita stejná. Ted mám navýšeno asi měsíc na 150 ráno a 150 poledne a nejsem schopná nic dělat, nejraději bych ležela, všechno mi dělá horznýproblém, dokonce umýt nádobí a o práci ani nemluvím. Je to hrozné, usínám ve dne to jsem nikdy neměla, jsem jako bych lámala skály…