Ada z Módního pekla
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koukám, že jsi z Prahy. Neřekla bych ani pumpička, kdyby sis stěžovala na výběr v Kotěhůlkách u Lhoty… ale v PRAZE??? Milion krámů, sekáčů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Jinak Ada nikdy nikoho nekritizovala za to, ze je tlusty.
Jestli ziska trochu nadhled, az si sama okusi radosti sestinedeli, uvidime
Ona je těhotná?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
Promiň, ale jako bezdětná jsem nosila podprsenku ve velikosti 70F (útlý hrudník, velká prsa) a upozorňuju, že to je prakticky nesehnatelné. A představ si, jaká zábava byla pátrat po vhodných plavkách. Trojúhelníky by mi poprsí neudržely, košíčky s kosticemi v téhle velikosti prakticky nesehnatelné a když, rozhodně mi byly velké kalhotky. Ale vždycky jsem sehnala. Taky s oblečením byl problém. Do mojí velikosti hořejšku se mi nevešla prsa, větší velikosti, které je pojmuly, mi zase všude plandaly… Nyní mám prsa výrazně menší, takže jeden problém odpadl, ale protože mi chybí 6 kg, které se nedaří nabrat, mám konfekční velikost 34 nebo XS. třeba sehnat kalhotky- velikostně odpovídám dětským, ale hello kitty fakt odmítám dávat i dceři…Nežijeme v dobách dávno minulých a sehnat lze prakticky cokoliv. Na to prostě neexistuje výmluva.
Ps. Manžel má nohu vel. 47, měří dva metry a je velmi štíhlý. Trup standardní délky, ale předlouhé nohy a ruce. Ten má fakt průser a nahý a bos vážně nechodí.
70F se ještě sehnat dá, naposledy jsem tuhle velikost potkala v tescu (sportovní, pěkná černá). košíčky velikosti J obvykle nemají ani speciálky s prádlem v krajských městech, zvlášť ne v kombinaci s malým obvodem. Sehnat se dá skutečně ledacos, pokud máš čas obíhat obchody s oblečením ve větších městech (kde ne všichni bydlíme, že?) a dost peněz na to, aby sis to mohla dovolit.
Jaká zábava je shánět plavky s velikostí košíčků o 4 čísla větší, než jsi měla ty si představovat nemusím, znám to. Jediné řešení jsou plavky v celku, nic jiného v běžné konfekci není.
Problém s oblečením na horní část těla popisuješ úplně stejně, buďto se nevedou prsa, nebo to plandá. Je mi líto, ale tohle není situace, kterou bych považovala za optimální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
Koukám, že jsi z Prahy. Neřekla bych ani pumpička, kdyby sis stěžovala na výběr v Kotěhůlkách u Lhoty… ale v PRAZE??? Milion krámů, sekáčů…
Nejsem. V Praze jsem pracovala před mateřskou, teď bydlím ve vesnici cca 200 km od ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK dekuju za ty macate nohy, uz se tady do me kvuli tomu pustila jedna diskuterka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
Jo, teď jsem pořádně dočetla tvoje velikosti- podobný problém. Ale řešení najít vždycky jde.
Teď už je to lepší, i v ČR najdeš speciálky dovážející prádlo v širší škále velikostí - byť je jich málo. Ale s ostatním oblečením je to pořád dost stejné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lolllo píše:
Tady je http://www.youtube.com/watch?…
ja si myslim, ze nema vkus
no fuj
opravdu reprezentuje svou stránku ![]()
- Citovat
- Upravit
@Elke píše:
70F se ještě sehnat dá, naposledy jsem tuhle velikost potkala v tescu (sportovní, pěkná černá). košíčky velikosti J obvykle nemají ani speciálky s prádlem v krajských městech, zvlášť ne v kombinaci s malým obvodem. Sehnat se dá skutečně ledacos, pokud máš čas obíhat obchody s oblečením ve větších městech (kde ne všichni bydlíme, že?) a dost peněz na to, aby sis to mohla dovolit.Jaká zábava je shánět plavky s velikostí košíčků o 4 čísla větší, než jsi měla ty si představovat nemusím, znám to. Jediné řešení jsou plavky v celku, nic jiného v běžné konfekci není.
Problém s oblečením na horní část těla popisuješ úplně stejně, buďto se nevedou prsa, nebo to plandá. Je mi líto, ale tohle není situace, kterou bych považovala za optimální.
Však jsem psala v dalším příspěvku, že jsem ten tvůj dočetla pořádně až po odeslání odp.
Hejkaly mi tu děti při rvačce o míček
V Plzni je obchodů s prádlem strašně. Jen jeden ale má nestandardní velikosti nebo kombinace obvodů s košíčky až do J, myslím. A furt narváno. Navíc zboží cenově přijatelné, kvalitní a velký výběr, prodavačky ochotné, fundované. Takže já nikam lítat a shánět podprdu nakonec nemusela, když jsem tenhle objevila… A v Tescu jsem v životě neviděla velikost větší než D, u obvodu 70 max. C ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elke mám 75F objednala jsem si z netu podprdy 75F a jednu 75G, kdyby náhodou mi jako to F nebylo a přišli mi samé malinké, ani do tého Géčka jsem se nevlezla
potřebovala bych tak o dvě tři čísla větší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, vida, každej má něco. Já mám zase miniprsa a širokej hrudník. Taky dlouhý nohy. A když chci kalhoty, aby byly dlouhé přes boty, tak by se do nich vešly moje tři zadky. A když jsou mi přes zadek dobře, tak je mám jak na velkou vodu. Ale najít se dá, když se hledá…
Co bych ale chtěla umět, hledat v sekáči. Neumím to, vždycky tam proběhnu, zjistím, že tam nic není, ale kdyby šla za mnou mamka, tak se komplet obleče a jak pěkně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
Však jsem psala v dalším příspěvku, že jsem ten tvůj dočetla pořádně až po odeslání odp.Hejkaly mi tu děti při rvačce o míček
V Plzni je obchodů s prádlem strašně. Jen jeden ale má nestandardní velikosti nebo kombinace obvodů s košíčky až do J, myslím. A furt narváno. Navíc zboží cenově přijatelné, kvalitní a velký výběr, prodavačky ochotné, fundované. Takže já nikam lítat a shánět podprdu nakonec nemusela, když jsem tenhle objevila… A v Tescu jsem v životě neviděla velikost větší než D, u obvodu 70 max. C
Kde? Kde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK tak to máme dost podobné míry:-) Ja před otehotnenim 70E, zbytek 32-34..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnkaK píše:
Však jsem psala v dalším příspěvku, že jsem ten tvůj dočetla pořádně až po odeslání odp.Hejkaly mi tu děti při rvačce o míček
V Plzni je obchodů s prádlem strašně. Jen jeden ale má nestandardní velikosti nebo kombinace obvodů s košíčky až do J, myslím. A furt narváno. Navíc zboží cenově přijatelné, kvalitní a velký výběr, prodavačky ochotné, fundované. Takže já nikam lítat a shánět podprdu nakonec nemusela, když jsem tenhle objevila… A v Tescu jsem v životě neviděla velikost větší než D, u obvodu 70 max. C
Já to zase začala psát předtím, než jsi to odeslala
Já nakonec objevila krám v Praze, v Hradci, což mám aktuálně nejblíž mám akorát tradiční zkušenost s tím, že mi prodavačka strká podprdu za 2500,– a kouká na mě jako na socku, když ji vracím s tím, že nesedí…
Z tesca jednu eFkovou i mám, není úplně blbá, ale s malým obvodem mají málokdy (s velkým celkem často)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit