Adipex - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
petta08
11.7.12 14:52

Já ho sehnala přes net

• Citovat
  • Upravit
7008
31.7.12 10:55

Adipex vyhovuje jak komu. Mně třeba vyhovuje a nemít dítě a nechtít další, takdo něj klidně jdu. Myslím, že jsou horší svinstva - kouření, pití alkoholu, kterými se lidi pravidelně odrovnávají, takže Adipex na 1měsíc? To nenapáchá takovou paseku, ale chce to rozumně. A jenom lehká snídaně? To je špatný vtip, člověk by se měl naučit jíst malinkaté porce, ideálně 5-6× denně, o tom to je. No pokud u toho člověk nebude jíst, není divu, že mu nebude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irena123123
30.8.12 13:53

Holky, máte některá zkušenost s adipexem, když je vaše BMI nižší než 30? mám 70 kilo a 163cm, tak se chci zeptat, kolik se dá zhubnout :)

• Citovat
  • Upravit
Irena123123
30.8.12 13:59

Petta08

A můžu se zeptat na tvojí váhu a výšku?

• Citovat
  • Upravit
Slávinka43
14.9.12 09:41

U mě Adipex zafungoval jako spouštěč deprese, se kterou se už potýkám 15 let, zhubla jsem po něm minimálně, každému doporučuji si užívání tohoto podle mého názoru velmi škodlivého léku dobře rozmyslet.

• Citovat
  • Upravit
BlankAx
14.9.12 09:59

Adipex? Jen dalsi z hromady „pomocniku“. Dalsi zazracny prostredek. Tohle neni dlouhodobe reseni, to by si mela uvedomit kazda z vas. Behem chvilky ty kila mate zase zpatky. Odrikani a drina u sportu, jinak to nepujde damy, jinak to nepujde…

• Citovat
  • Upravit
EveliDiamon
30.9.12 16:26

Já jsem také šáhla po adipexu. Sice nevážím až tak moc, ale poslední dobu jsem dost přibrala. Dnes je to 4den a nepociťuji žádné neg. účinky a úbytek váhy už vůbec ne. Jinak pocit hladu opravdu není musím se nutit něco sníst. Kombinovala jsem to i s jablečným octem v tabletách a chloreou. Až dnes jsem se dozvěděla, že se to nemá kombinovat s jiným práškem na hubnutí. Tak od zítřka jen adipex. Jinak moje doktorka mi to napsala bez problémů a 100 tablet vyšlo na 825kč. Za jak dlouho se dostaví výsledky možná jsem si myslela že zázrak příjde hned po druhé tabletě… :-D ale nic myslíte, že po týdnu se dostaví nějaký ten výsledek? Jinak pohybu mám dostatek :-D Děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.12 16:51
@EveliDiamon píše:
Já jsem také šáhla po adipexu. Sice nevážím až tak moc, ale poslední dobu jsem dost přibrala. Dnes je to 4den a nepociťuji žádné neg. účinky a úbytek váhy už vůbec ne. Jinak pocit hladu opravdu není musím se nutit něco sníst. Kombinovala jsem to i s jablečným octem v tabletách a chloreou. Až dnes jsem se dozvěděla, že se to nemá kombinovat s jiným práškem na hubnutí. Tak od zítřka jen adipex. Jinak moje doktorka mi to napsala bez problémů a 100 tablet vyšlo na 825kč. Za jak dlouho se dostaví výsledky možná jsem si myslela že zázrak příjde hned po druhé tabletě… :-D ale nic myslíte, že po týdnu se dostaví nějaký ten výsledek? Jinak pohybu mám dostatek :-D Děkuji za radu.

ja ho beru tri tydny a mam dole skoro ctyri kila. snidam normalne, obed mensi, vecer salat. vynechala se, pecivo a prilohy.

• Citovat
  • Upravit
pamale
21.2.13 16:35

adipex

Dobrý den, adipex už nějaký den beru, osobně nemám žádné vedlejší účinky ba naopak cítím jak rybyčka :-)a spím jak miminko. Ráno si dám lehkou snídani a pak polknu „valíčko“.Osobně si myslím že když někdo čte diskuse o vedlejších účincích adipexu, tak si to tak trochu vsugeruje, a podpoří strach z užívání, rozhodně nechci někoho popichovat k užívání tohoto preparátu, jen si myslím že je to všchno o člověku jak se ktomu postaví

• Citovat
  • Upravit
Liiila
23.5.13 12:04

Ahoj od koho ho kupujete napiste kontakt nechci narazit na podvodnika

• Citovat
  • Upravit
hf2
13.8.13 09:18

Naprostý souhlas! jím to taky, už 5 dnů. výsledek 2 kg dole, vedlejší učinky žádné, jen víc piju a spím jak mimino :-)

• Citovat
  • Upravit
petula 32
11.9.13 12:08

Mužů radu mam Adipex 6 dni vedlejší účinky vůbec žádný jím lehce i cvičím ale přijde mi že mi nic dolů nejde za jak dlouho jste na sobe viděli změnu?

• Citovat
  • Upravit
95
22.9.13 15:29

Ahoj tak mám ještě k dispozici 20tbl, to je jedno platíčko. Kdyby měl někdo zájem tak pouze osobně v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BBBB1234
21.10.13 14:12

Rozhoduju se..

Dobrý den dámy,
zajímal by mě názor těch, které Adipex už zkoušely…je mi 23, měřím 165c,. a vážím 54kg, celkově tlustá nejsem, ale nemůžu se zbavit silnějších stehen a zadku…cvičím 5× týdně..spaluju rychle, ale zmíněné partie né a né zhubnout. Známé zbylo asi 10 pilulek, myslíte, že to stačí, abych zhubla alespon 4kg?

• Citovat
  • Upravit
95
21.10.13 18:36
@BBBB1234 píše:
Dobrý den dámy,
zajímal by mě názor těch, které Adipex už zkoušely…je mi 23, měřím 165c,. a vážím 54kg, celkově tlustá nejsem, ale nemůžu se zbavit silnějších stehen a zadku…cvičím 5× týdně..spaluju rychle, ale zmíněné partie né a né zhubnout. Známé zbylo asi 10 pilulek, myslíte, že to stačí, abych zhubla alespon 4kg?

Ahoj osobně si myslím, že adipexem stehna a zadek nezhubneš. Váhu máš naprosto normální na můj vkus podnormální a silnější zadek a stehna vypadají na rodové dispozice. Adipex omezuje chuť k jídlu a nepůsobí rozhodně na určité partie těla. Možná máš na zadku a stehnech hodně svalů jak posiluješ. Vzhledem k tvojí váze a výšce bych do adipexu nešla, riskuješ to že se projeví vedlejší účinky a místo toho aby ti adipex pomohl tak ti přivodí zdravotní problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková