Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Adipex vyhovuje jak komu. Mně třeba vyhovuje a nemít dítě a nechtít další, takdo něj klidně jdu. Myslím, že jsou horší svinstva - kouření, pití alkoholu, kterými se lidi pravidelně odrovnávají, takže Adipex na 1měsíc? To nenapáchá takovou paseku, ale chce to rozumně. A jenom lehká snídaně? To je špatný vtip, člověk by se měl naučit jíst malinkaté porce, ideálně 5-6× denně, o tom to je. No pokud u toho člověk nebude jíst, není divu, že mu nebude dobře.
Holky, máte některá zkušenost s adipexem, když je vaše BMI nižší než 30? mám 70 kilo a 163cm, tak se chci zeptat, kolik se dá zhubnout ![]()
U mě Adipex zafungoval jako spouštěč deprese, se kterou se už potýkám 15 let, zhubla jsem po něm minimálně, každému doporučuji si užívání tohoto podle mého názoru velmi škodlivého léku dobře rozmyslet.
Adipex? Jen dalsi z hromady „pomocniku“. Dalsi zazracny prostredek. Tohle neni dlouhodobe reseni, to by si mela uvedomit kazda z vas. Behem chvilky ty kila mate zase zpatky. Odrikani a drina u sportu, jinak to nepujde damy, jinak to nepujde…
Já jsem také šáhla po adipexu. Sice nevážím až tak moc, ale poslední dobu jsem dost přibrala. Dnes je to 4den a nepociťuji žádné neg. účinky a úbytek váhy už vůbec ne. Jinak pocit hladu opravdu není musím se nutit něco sníst. Kombinovala jsem to i s jablečným octem v tabletách a chloreou. Až dnes jsem se dozvěděla, že se to nemá kombinovat s jiným práškem na hubnutí. Tak od zítřka jen adipex. Jinak moje doktorka mi to napsala bez problémů a 100 tablet vyšlo na 825kč. Za jak dlouho se dostaví výsledky možná jsem si myslela že zázrak příjde hned po druhé tabletě…
ale nic myslíte, že po týdnu se dostaví nějaký ten výsledek? Jinak pohybu mám dostatek
Děkuji za radu.
@EveliDiamon píše:
Já jsem také šáhla po adipexu. Sice nevážím až tak moc, ale poslední dobu jsem dost přibrala. Dnes je to 4den a nepociťuji žádné neg. účinky a úbytek váhy už vůbec ne. Jinak pocit hladu opravdu není musím se nutit něco sníst. Kombinovala jsem to i s jablečným octem v tabletách a chloreou. Až dnes jsem se dozvěděla, že se to nemá kombinovat s jiným práškem na hubnutí. Tak od zítřka jen adipex. Jinak moje doktorka mi to napsala bez problémů a 100 tablet vyšlo na 825kč. Za jak dlouho se dostaví výsledky možná jsem si myslela že zázrak příjde hned po druhé tabletě…ale nic myslíte, že po týdnu se dostaví nějaký ten výsledek? Jinak pohybu mám dostatek
Děkuji za radu.
ja ho beru tri tydny a mam dole skoro ctyri kila. snidam normalne, obed mensi, vecer salat. vynechala se, pecivo a prilohy.
Dobrý den, adipex už nějaký den beru, osobně nemám žádné vedlejší účinky ba naopak cítím jak rybyčka
a spím jak miminko. Ráno si dám lehkou snídani a pak polknu „valíčko“.Osobně si myslím že když někdo čte diskuse o vedlejších účincích adipexu, tak si to tak trochu vsugeruje, a podpoří strach z užívání, rozhodně nechci někoho popichovat k užívání tohoto preparátu, jen si myslím že je to všchno o člověku jak se ktomu postaví
Ahoj od koho ho kupujete napiste kontakt nechci narazit na podvodnika
Naprostý souhlas! jím to taky, už 5 dnů. výsledek 2 kg dole, vedlejší učinky žádné, jen víc piju a spím jak mimino ![]()
Mužů radu mam Adipex 6 dni vedlejší účinky vůbec žádný jím lehce i cvičím ale přijde mi že mi nic dolů nejde za jak dlouho jste na sobe viděli změnu?
Ahoj tak mám ještě k dispozici 20tbl, to je jedno platíčko. Kdyby měl někdo zájem tak pouze osobně v Praze.
Dobrý den dámy,
zajímal by mě názor těch, které Adipex už zkoušely…je mi 23, měřím 165c,. a vážím 54kg, celkově tlustá nejsem, ale nemůžu se zbavit silnějších stehen a zadku…cvičím 5× týdně..spaluju rychle, ale zmíněné partie né a né zhubnout. Známé zbylo asi 10 pilulek, myslíte, že to stačí, abych zhubla alespon 4kg?
@BBBB1234 píše:
Dobrý den dámy,
zajímal by mě názor těch, které Adipex už zkoušely…je mi 23, měřím 165c,. a vážím 54kg, celkově tlustá nejsem, ale nemůžu se zbavit silnějších stehen a zadku…cvičím 5× týdně..spaluju rychle, ale zmíněné partie né a né zhubnout. Známé zbylo asi 10 pilulek, myslíte, že to stačí, abych zhubla alespon 4kg?
Ahoj osobně si myslím, že adipexem stehna a zadek nezhubneš. Váhu máš naprosto normální na můj vkus podnormální a silnější zadek a stehna vypadají na rodové dispozice. Adipex omezuje chuť k jídlu a nepůsobí rozhodně na určité partie těla. Možná máš na zadku a stehnech hodně svalů jak posiluješ. Vzhledem k tvojí váze a výšce bych do adipexu nešla, riskuješ to že se projeví vedlejší účinky a místo toho aby ti adipex pomohl tak ti přivodí zdravotní problémy…
Já ho sehnala přes net