Agolutin a hormonální profil

LKK
1756
25.8.13 15:51

Agolutin a hormonální profil

Ahoj, chtěla jsem se optat zda některá z Vás nemá zkušenost, že jste šli po injekci Agolutinu na hormonální profil? Nebo se aní jít nemůže? Jak na potvoru jsem měla jít tento cyklus na hormonální profil, ale bohužel menstruace ne a ne se dostavit. Už mám přes týden meškání, ale nevim když si půjdu pro injekci Agolutinu, aby byl pak možný odběr. Pokud ano půjdu k doktorce v týdnu, ale pokud ne ještě počkám zda nedorazí MS. Nechtěla bych čekat na další měsíc naž budu moc jít na HP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18687
25.8.13 16:11

@LKK tak si ji zavolej a zeptej, jestli se muze injekce a potom za par dni jit na HP. To bude urcite vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69033
25.8.13 16:15

No, vzhledem k tomu, že agolutin je megadávka progesteronu a zrovna progesteron se v hp kontroluje… jak to ovlivní (a na jak dlouho) ostatní hormony, toť otázka. Každopádně bych jim určitě cinkla, jistě na to mají svá pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
25.8.13 16:32

2DC se progesteron nedela, ten se pripadne dela az pozdeji. 2DC se dela TSH, FSH, LH, PRL a Estradiol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
25.8.13 16:44

Holky moc děkuji. Volat se mi ještě dr. moc nechce, aby mě k ní už nehnala a pak neřekla, že hormonální profil až za měsíc. Myslela jsem, že tady bude někdo se zkušeností, že to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
25.8.13 16:54

@LKK co vim, jsou nejradeji, kdyz v tele nic neni, ja jsem si pichala Agolutin na posileni zluteho teliska 21DC, ale v cyklu pred HP doktor rekl, ze si pichat nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69033
25.8.13 16:56

Jo, většinou se 2.DC ten progesteron nebere (až pak cca týden po ovulaci, kdy má smysl), ale už jsem se holt setkala i s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
25.8.13 17:16

@ugluk jo mozny je fakt vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
25.8.13 17:44

Já jsem si myslela, že to nebude dobrý. Už mi z toho hrabe, když se konečně po roce má něco začít dělat tak jako na potvoru MS nikde. Ještě 14dnů počkám zda sama nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
25.8.13 17:57

@LKK to me mrzi, ale vetsinou to tak je :) ale taky mam zkusenost, ze jak tu nekdo zmini MS, za chvili dorazi :) tak preji, at se rychle objevi a at profil dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
25.8.13 18:23
@Lucake píše:
@LKK to me mrzi, ale vetsinou to tak je :) ale taky mam zkusenost, ze jak tu nekdo zmini MS, za chvili dorazi :) tak preji, at se rychle objevi a at profil dobre dopadne :kytka:

Moc děkuji, jsi hodná :kytka: právě ten zákon schválnosti. Poslední měsíce cyklus 24dnů a teď 33dnů a nic a test sněhobílý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kathon
13.10.13 21:54

Ahoj holčiny, nevíte, jak často se při neplodnosti kontroluje hormonální profil? mě ho dělali někdy v červnu a byl ok, ale zajímalo by mne, zda se třeba po roce opakuje, však si myslím, že ty hodnoty se klidně mohou po roce změnit, nebo s epletu?

• Citovat
  • Upravit
18687
14.10.13 06:17
@kathon píše:
Ahoj holčiny, nevíte, jak často se při neplodnosti kontroluje hormonální profil? mě ho dělali někdy v červnu a byl ok, ale zajímalo by mne, zda se třeba po roce opakuje, však si myslím, že ty hodnoty se klidně mohou po roce změnit, nebo s epletu?

měnit se můžou každy cyklus, za berný se pak bere ten horsi vysledek. Záleží jak jsi dopadla. Pokud byly hraniční hodnoty je dobře zopakovat. Ja byla v dubnu, ted jsem v IVF a jestli nedopadne, budu chtít novy. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kathon
14.10.13 10:34

Já nevím, mě řekl, že je v normě, víc to nepitval no… mě je 29

• Citovat
  • Upravit
18687
14.10.13 13:20
@kathon píše:
Já nevím, mě řekl, že je v normě, víc to nepitval no… mě je píše: Více

v tom veku by se nemely hodnoty moc měnit. Mne je 36 a to pak kde z kopce velmi rychle. Tys ty vysledky ani neviděla? :think: tak mu věř ze ma pravdu :) jsi v normě a za par měsíců se nic výrazně nezhorší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí