Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ivculka mám strach, aby vůbec něco dorazilo a jestli jo, tak kdy 🤣 Jistěže pak hodím foto, jak mi to sluší 🤣
@L. J trvá to dlouho, ale pak to překvapení 😂 🤪 Jdu to teda vyfotit, ať se máte dámy na co těšit 😅
@ivculka to je cinska klasika, ze to fotej jako projmuty a tvar to nema. To je nejaka sustakovina ten material? Jako co s tim, kam s tim? Tezko rict.
@Konnny je to umelotina brrr a vzala jsem si L, ale je to pytel XXXL 😂 😂 😂
@ivculka to si je náhodou podobný. Viděla jsem daaaaleko horší. ![]()
Objednala jsem si dvoje letní šaty… no, bohužel se musím přidat k nespokojeným zákaznicím… červené s květy na ramínka, látka pěkná, střih hrůza, neformné… ale zkusím nějak přešít… a druhé? děs a hrůůůza… látka = šusťák!!! Hnus a neforemný hadr, není to ani jako zástěra… normálně se z toho šijí čusťáky, absolutně nechápu… a když jsem tam napsala recenzi, tak mi ji vymazali i podruhé a ještě mi napsali, a´t jim nekazím prodej, protože jinak jsou prý všichni spokojení… ![]()
Zboží je absolutní šunt, velké problémy s vrácením, nechtějí vracet poštovné. Prosím ignorujte tento obchod! Už dva měsíce se s nimi dohaduji. Joh.
Hezký den všem. Tak musím napsat, že po zrušení objednávky mi přišly peníze zpět na účet.
@hanisv píše:
Hezký den všem. Tak musím napsat, že po zrušení objednávky mi přišly peníze zpět na účet.
Chci se zeptat zdali i s poštovným? A jak jste dlouho čekala?
Dělá se mi že všech komentářů mdlo
Prý by mi zboží mělo dorazit do 7.2, ale nemám žádné info, nic. A už teď je mi jasný, že budu muset vracet. Nenašla jsem JEDINOU dobrou recenzi.