Airydress, Airyclothes e-shop

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.2.21 13:03

Vraceni zbozi

Objednala jsem 4 ks obleceni. Vse dorazilo vcas, ale po rozbaleni baliku jsem byla v soku: zadna polozka neodpovidala fotce, kvalita je priserna, strih uplne jiny. Vse jen vzdalene napovida, ze jde o totozne s fotkou zbozi. To se neda ani nosit, ani darovat. Proste des! Ted resim vraceni zbozi a penez. V pripade, ze vraceni dopadne dobre, zaplatim za svoji blbost kolem 500 Kc (postovne) a v nejlepsim pripade to bude trvat vice nez 2 mesice. Drzte mi palce! O prubehu jednani Vas budu informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
4.2.21 13:10

@JanickaKadrecova
To je des.Ze zajímavosti jsem koukla na jejich stránky a tam ty spousty nadsenych recenzi.Jak je to mozny? Ty spatny urcite pilne mazou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.2.21 13:11

V sobotu si jdu vyzvednout balíček v parcelshopu. S penězi už jsem se v duchu rozloučila a jelikož jsem si koupila i boty, bude sranda :lol: pošlu fotky každopádně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.2.21 16:24

Ženy, zapomněla jsem napsat. Zboží dorazilo, měla jsem objednané 2×boty, mikinu, svetřík a 2 trička.
Mikina super, krásná, krásný matroš.
Boty přesně jak na fotce i s velikostí.
Tričko hezké, hezký materiál.
Druhé tričko hezké, materiál super ale jen potisk není zlatý ale béžový :/
A,, svetřík,, strašný. Nějaká umelotina, vypadá to jako cyklistický úbor, nosím jen na doma.
Toť k mé objednávce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.2.21 16:46

@L. J tak to jsi dítě štěstěny 😊 🙏 👏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
10.2.21 17:45
@L. J píše: Ženy, zapomněla jsem napsat. Zboží dorazilo, měla jsem objednané 2×boty, mikinu, svetřík a 2 trička.
Mikina super, krásná, krásný matroš.
Boty přesně jak na fotce i s velikostí.
Tričko hezké, hezký materiál.
Druhé tričko hezké, materiál super ale jen potisk není zlatý ale béžový :/
A,, svetřík,, strašný. Nějaká umelotina, vypadá to jako cyklistický úbor, nosím jen na doma.
Toť k mé objednávce :lol:

Nechces to sem vyfotit? Zajímalo by me to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23070
10.2.21 20:59

Našla jsem https://www.vasestiznosti.cz/…irydress-com.
Vždycky si hledejte recenze, tyhle pochybné eshopy bývají naprd..
Přeji hodně štěstí k vrácení peněz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.2.21 21:02

Všechny tyto shopy jsou podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.2.21 21:02
@Konnny píše:
Nechces to sem vyfotit? Zajímalo by me to…

Mě také :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.21 06:27

Vyfotím dnes nebo zítra, až bude možnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puntiiik
15.2.21 13:05

@hanisv No já teda rozhodně nedoporučuji. Dlouho mi tenhle obchod naskakoval na facebooku a strašně se mi líbily fotky. Tak jsem si teď řekla, koupím toho více, ať mi není líto poštovného. No tak to bylo blbé rozhodnutí. Přišly mi syntetické hadry, které v lepším případě odnesu do kontejneru na oblečení - stálo mě to 1 000 Kč cca.
A samozřejmě hodnocení na stránkách je fake, tam se ani nepřihlásíte, jen se tváří, že můžete hodnotit, dokud to nezkusíte… ráda bych obchod nahlásila pro klamání spotřebitele. Ještě si promluvím o tom s manželem, ten je právník.

• Citovat
  • Upravit
598
15.2.21 13:28

@puntiiik zrušila jsem ještě ten den objednávku a do pár dní vrátili všechny peníze zpět na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puntiiik
15.2.21 13:57

@Konnny Tam totiz zadna recenze napsat nejde :) Nic tedy nemazou a existujici jsou fake. Jsem tam peknou dobu vypisovala spatnou recenzi… a pak kliknete na odeslat a ono je to slepy odkaz. Takze vas nastvou jeste vic. Hruuuuza.

Příspěvek upraven 15.02.21 v 15:43

• Citovat
  • Upravit
puntiiik
15.2.21 14:01
@hanisv píše:
@puntiiik zrušila jsem ještě ten den objednávku a do pár dní vrátili všechny peníze zpět na účet.

@hanisv Mohu se zeptat, jak se Vám to povedlo? Já dle instrukcí žádala přes mail o vrácení peněz a vrácení zboží - ale nikdo se mnou nekomunikuje. Dívala jsem se na dTest - a tam mají podobné zkušenosti :/.
Musím teda ale říci, že máte neskutečné štěstí. Jedna věc jsou ty peníze. Ale mne to tak naštvalo, že klamou lidi… a ten čas strávený vyřizováním reklamace. Hrůza :/

Příspěvek upraven 15.02.21 v 15:41

• Citovat
  • Upravit
598
15.2.21 14:07

@puntiiik no popravdě jsem tomu moc nevěřila, ale povedlo se. Na jejich stránkách byl odkaz pro komunikaci, na tom jsem požádala o zrušení objednávky. Ještě ten den mi poslali mail, že berou na vědomí a další den, že objednávka byla zrušena a do 14 dnů mi dorazí peníze na účet. V případě, že by tomu tak nebylo, ať se ozvu a prověří to na jejich finančním oddělení. Peníze přišli asi do tří dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák