Airydress, Airyclothes e-shop

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
17.2.21 09:13

Varujte před tímto e-shopem každého koho můžete. :pocitac: Objednala jsem si blejzr z hrubšího materiálu, kdy na fotce to vypadalo ukázkově, ladně, propasovaně… To co přišlo byla doslova „hadra na podlahu“. Jsem nevěděla, zda se mám smát nebo brečet. To byl výsměch, co přišlo. Úplně teňoučký materiál, pokrčený, střih naprosto bez tvaru, prostě takový „pytel“. Jednání při vrácení zboží - katastrofa! Podvod za podvodem… Říkám si, jak jsem byla blbá, že jsem si koupila něco, aniž bych si vyjela recenze dopředu… Napadá mě při jednání s prodejcem o vrácení zboží jediné: „Snad se opravdu na každou svini někde vaří voda…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puntiiik
17.2.21 09:20
@Kouf píše:
Varujte před tímto e-shopem každého koho můžete. :pocitac: Objednala jsem si blejzr z hrubšího materiálu, kdy na fotce to vypadalo ukázkově, ladně, propasovaně… To co přišlo byla doslova „hadra na podlahu“. Jsem nevěděla, zda se mám smát nebo brečet. To byl výsměch, co přišlo. Úplně teňoučký materiál, pokrčený, střih naprosto bez tvaru, prostě takový „pytel“. Jednání při vrácení zboží - katastrofa! Podvod za podvodem… Říkám si, jak jsem byla blbá, že jsem si koupila něco, aniž bych si vyjela recenze dopředu… Napadá mě při jednání s prodejcem o vrácení zboží jediné: „Snad se opravdu na každou svini někde vaří voda…“

No, ja se bohuzel i divala na recenze - ale ne tak dukladne, pouze „zbezne“. A ty „potvory“ si vytvorili dokonce vlastni portal na recenze a hodnoceni. Ja na to prisla, az kdyz jsem tam chtela vlozit svou recenzi po registraci, kdy mi system vyhodil, ze bohuzel neeviduji zadnou mou objednavku (samozrejme po 20 minutach stravenych dukladnou recenzi v anglictine). A samozrejme stavajici recenze coool, od samych duveryhodnych cizincu. Takze jedine, co z teto snahy o recenzi mam, je registrace do dalsiho jejich systemu, co mi posila spamy s navrhy na novy nakup :D.

• Citovat
  • Upravit
5
17.2.21 22:03

No já tam nakupuji celkem často a dlouho. Jen jednou se mi stalo, že mi přišla halenka v jiné velikosti, ale to jsem neřešila a doma na stroji zúžila. Jinak spokojenost a hlavně si myslím, že oblečení odpovídá ceně. Vím, že je to Čína a hlídám si velikosti a hlavně za tu cenu, nečekám zázraky. 🙂 Zatím jsem ale asi měla štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puntiiik
18.2.21 06:00
@noatakco píše:
No já tam nakupuji celkem často a dlouho. Jen jednou se mi stalo, že mi přišla halenka v jiné velikosti, ale to jsem neřešila a doma na stroji zúžila. Jinak spokojenost a hlavně si myslím, že oblečení odpovídá ceně. Vím, že je to Čína a hlídám si velikosti a hlavně za tu cenu, nečekám zázraky. 🙂 Zatím jsem ale asi měla štěstí.

To je zvlastni, mi to prislo totiz pomerne drahe. Resp. levneji bych si tricko nakoupila v Orsay. Za 2 veci jsem tam nechala necelych 1 000Kc. Konkretne se jednalo o jednu rousku/salu a mikinu. Nicmene misto mikiny mi prsila nejaka neforemna polyesterova hadra, ktera vubec nevypadala dle obrazku. Navic ji stacilo mit chvili na sobe a mate vyrazku. Rousku si presiji, staci zmensit oka na usi. Ale je to opet velmi neprijemny material. Nicmene alespon strihove pekna - muze poslouzit jako sablona pro vlastni.

Urcite tento obchod nemohu srovnat napr. s Lidlem, kde veci donesu na PPL, ani neplatim za vraceni postovne. 2× jsem si tam koupila neco, co se v prubehu pouzivani pokazilo, s reklamaci nebyl problem. Vzali to hned. Neda se to vubec srovnat tadyhle s timto obchodem. Aktualne mi posilaji pouze „robot“ odpovedi. A kdyz jsme se divala na dTest recenze, lide jsou na tom stejne.

• Citovat
  • Upravit
23.2.21 15:22

Prosím, objednavala jste některá bundu?? Mam ji objednanou, čekám už druhý tyden, tak jestli se mám vůbec těšit nebo být naštvaná už teď 🤔 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puntiiik
23.2.21 15:30
@Barbra džín píše:
Prosím, objednavala jste některá bundu?? Mam ji objednanou, čekám už druhý tyden, tak jestli se mám vůbec těšit nebo být naštvaná už teď 🤔 😂 😂

Já myslím, že snad přijde - jen mají zpoždění. Ale jestli se těšit… já bych se raději netěšila, ať nejste zklamaná z toho, co přišlo. Ale třeba překvapí. Nicméně, budu ráda, pokud sem strčíte foto. Ráda bych viděla, jestli fakt dokáží poslat něco pořádného a funkčního. Zatím jsem vždy viděla opak. Ale údajně existuje i spokojený zákazník.

• Citovat
  • Upravit
23.2.21 15:31

@puntiiik tak uvidim, určitě hodim foto 😆 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mne
2
26.2.21 10:05

Dobrý den,

já nemám s objednáváním na e-shopech žádnou zkušenost a jen díky uzavřeným obchodům jsem to zkusila a rovnou na airydress achjooo a objednala si „úžasný kabátek“, protože na fotkách vše vypadá opravdu skvěle. Teď jsem zoufalá, protože přestože jsem v pondělí 22.2. objednala a zaplatila, dosud mi nepřišel potvrzovací mail s číslem objednávky. Na stránkách shopu žádný kontakt kromě formuláře, kde je však pro komunikaci potřeba zadat právě toto číslo objednávky. Je možné, že tento mail teprve dorazí nebo mám smůlu a přijdu o peníze? Kam se dovolat? Poradíte? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.21 10:08
@mne píše:
Dobrý den,já nemám s objednáváním na e-shopech žádnou zkušenost a jen díky uzavřeným obchodům jsem to zkusila a rovnou na airydress achjooo a objednala si „úžasný kabátek“, protože na fotkách vše vypadá opravdu skvěle. Teď jsem zoufalá, protože přestože jsem v pondělí 22.2. objednala a zaplatila, dosud mi nepřišel potvrzovací mail s číslem objednávky. Na stránkách shopu žádný kontakt kromě formuláře, kde je však pro komunikaci potřeba zadat právě toto číslo objednávky. Je možné, že tento mail teprve dorazí nebo mám smůlu a přijdu o peníze? Kam se dovolat? Poradíte? Děkuji

Být Vámi, možná bych objednávku rovnou zrušila a peníze by měli vrátit. Včera mi přišla objednana bunda a budu posílat zpět, je to otřesné zboží!!! Později budu přidávat Foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
26.2.21 10:13

@Barbra džín Hod ho sem potom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.21 10:24
@Konnny píše:
@Konnny píše:
:zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puntiiik
26.2.21 10:42
@Barbra džín píše: :zed: :zed:

A nejhorším na tom je, že musíte při vrácení zaplatit ještě znovu drahé poštovné…
Každopádně děkuji za foto - dopadla jsem dost podobně. Pouze se mi nepodařilo vyjednat vrácení… dost na houby, kdyby to byla alespon látka na hadru, ale to moje je 100% umělina :/

• Citovat
  • Upravit
26.2.21 10:54
@puntiiik píše:
A nejhorším na tom je, že musíte při vrácení zaplatit ještě znovu drahé poštovné…
Každopádně děkuji za foto - dopadla jsem dost podobně. Pouze se mi nepodařilo vyjednat vrácení… dost na houby, kdyby to byla alespon látka na hadru, ale to moje je 100% umělina :/

Takze peníze mi nazpět neposlou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mne
2
26.2.21 12:02

@Barbra džín problém je, ze nemám to číslo objednávky, abych ji mohla zrusit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243