Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sluka píše:
Jsi šťastná, protože se cítíš dobře ve svém momentálním životě, je ti dobře na světě, a takový ten hluboký vnitřní stav spokojenosti máš i ve chvílích, kdy se něco nedaří, či přijdou nějaké problémy, zklamání.. Prostě víš, že tyhle přechodné emoce zase odezní a slunce bude svítit..Tak nějak?
Asi jo. Mozno by sa to dalo obrazne popisat ze nehladam krasnu zahradku u susedov, kym na nasej je seno, ale poctivo plejem a zalievam a ona ta uroda musi prist. Pravda, pokial nepestujem ananas na vrcholku Snezky ![]()
@Sluka ono to asi bude v tom, ze zivot nema byt lahky, ale ma byt stastny. Lahkost bytia stastie nezaruci, a tazkosti stastie nemusia zakonite znicit.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja viem s istotou, ze keby som zase niekam rozum podela a skusila to s byvalym, tak to nevyjde. Sme takmer, takmer kompatibilni, ale je to akoby si chcela narvat hviezdicku so 60 cipami do dierky pre hviezdicku so 61. Na prvy pohlad k sebe pasuju, ale ten jeden zubok bude drhnut vzdy, a nepomoze ani urazit ho.
Asi chápu.. Potkala jsem svým způsobem dvakrát svoji „polovinu“ duše - tedy muže, se kterými jsme se skoro ideálně doplňovali a ladili.. Ty vztahy byly v úplně jiné rovině, na druhou stranu i ony skončily na bagateliích typu on má rád řízky a nedělní fotbal, ona šnečí ulity a nedělní návštěvu galerie ![]()
Můj současný muž ke mně nezapadá ani kolečkem, na první pohled, přesto vztah s ním je bezchybně hraná óda na radost, takže vlastně asi on je tou mojí „druhou polovinou“ - i když v této formě a výrazu jsem ji skutečně nečekala
![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
@Sluka ono to asi bude v tom, ze zivot nema byt lahky, ale ma byt stastny. Lahkost bytia stastie nezaruci, a tazkosti stastie nemusia zakonite znicit.