AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
14.1.15 20:42

Nevím jak identifikovat Error code, to by mohl někdo, kdo zná chybové hlášky v bance. Ale pokud nejde platit kartou, tak zřejmě není povoleno internetové nákupování. Pokud se dostanete přes internetové bankovnictví k nastavení karty, pak si to můžete nastavit sami v opačném případě budete muset do banky.
Pak správně vyplnit vše co po vás žádá platební proces: musí se zadat vše tj. číslo karty, datum platnosti (pokud končí platnost, taky nepustí platnost - pokud je konec platnosti karty 2-3 měsíce, už to nemusí pustit), kontrolní trojčíslí a majitel karty (dodržet malé i velké písmena a nepoužívat háčky a čárky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
14.1.15 22:02

@Včelda @Barborkaa26 také se musí správně zadat typ karty, občas se stane že se na to zapomíná :)
takže po zadání chybového kódu - může jít o několik problémů - buď není momentálně platba možná, protože účet ali má odstávku, nebo karta není aktivována, nebo karta není mezinárodní, takže zkusit za chvíli opět, nebo navštívit banku či internet. bankovnictví a najet přímo do karet a zjistit platební limity pro internetové platby, zkus třeba i jiný prohlížeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.1.15 13:04

@S.Ivanka přesně tak, jak píšeš. I ten prohlížeč to může dělat, to mě ani nenapadlo. I když dnes už by se to stávat nemělo, ale stává se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
15.1.15 13:05

@S.Ivanka tak u mě byl problém nastavení mezinárodních plateb, ale už vyřešeno a objednáno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
15.1.15 13:16

@Barborkaa26 ano, je to nejčastější problém a pak ještě povolení internetových plateb. Pak už to frčí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
15.1.15 13:23

@Včelda jo, frčí, peníze pryč :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
20.1.15 09:34

@Včelda koukám,že tady tomu hodně rozumíš :-). Prosím o radu. S Alli bych řekla docela umím, ale právě nastal problémík :mrgreen:. Nic drastického. Vše objednávky v pohodě, jednou zmrazená, peníze přišly zpět. Ale k věci. Objednala jsem pro dcery dinosauří bačkory takové ty tlapy s drápama :D, ve vel. 4a 6, kde psali, že je vhodná pro děti od 2-5 let. Včera dorazily, no už mega balíček na dvoje dětské tapky se mi zdálo a taky, že jo, oblíknu je oboje já. Jsou boží, ale chci prostě pro holky ne pro sebe. TAkže jsem jim do zprávy psala přímo tomu čínanovi, nepotvrdila jsem nic, že by zboží dorazilo, jen jemu jsem to napsala a odpověděl takřka hned, že poslali špatnou velikost a že mě ale musí upozornit, že vel. 4 a 6 je stejná uni pro 2-5 let. A já, že to vím, ale chci ty malé. Dle mě to pochopil a psal, že mi je pošlou. Ale neměla bych to udělat přes ten spor? Nedomlouvalo se nic, číslo balíčku, vrácení peněz prostě nic.Co když jen nechá vypršet lhůtu dodání a tím to hasne? Já tyto velké ale nazpět posílat nebudu, netuším jak a pak to poštovné by se určitě nevyplatilo. Prosím mám mu jako věřit a nechat to být nebo jak??? Díky za odpověd moc moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
20.1.15 16:41

@Handa86 pokud to pochopil, tak napíše že pošle jiné, v opačném případě, bych spor zahájila, a napiš že žádáš zaslání dětského zboží, nikoliv pro dospělé. uvidíš jak to dopadne, já takto dostala rozbitý šperk, ve sporu odpověděl že pošle jiný ať spor ukončím - proč ne - kdykoliv mohu zahájit znovu - tak přidal čas a dnes dorazila náhrada - poslal rovnou 3 :)
no už ho jdu pochválit za spolehlivost, takže se neboj a jdi to otevřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
20.1.15 17:35
@Handa86 píše:
@Včelda koukám,že tady tomu hodně rozumíš :-). Prosím o radu. S Alli bych řekla docela umím, ale právě nastal problémík :mrgreen:. Nic drastického. Vše objednávky v pohodě, jednou zmrazená, peníze přišly zpět. Ale k věci. Objednala jsem pro dcery dinosauří bačkory takové ty tlapy s drápama :D, ve vel. 4a 6, kde psali, že je vhodná pro děti od 2-5 let. Včera dorazily, no už mega balíček na dvoje dětské tapky se mi zdálo a taky, že jo, oblíknu je oboje já. Jsou boží, ale chci prostě pro holky ne pro sebe. TAkže jsem jim do zprávy psala přímo tomu čínanovi, nepotvrdila jsem nic, že by zboží dorazilo, jen jemu jsem to napsala a odpověděl takřka hned, že poslali špatnou velikost a že mě ale musí upozornit, že vel. 4 a 6 je stejná uni pro 2-5 let. A já, že to vím, ale chci ty malé. Dle mě to pochopil a psal, že mi je pošlou. Ale neměla bych to udělat přes ten spor? Nedomlouvalo se nic, číslo balíčku, vrácení peněz prostě nic.Co když jen nechá vypršet lhůtu dodání a tím to hasne? Já tyto velké ale nazpět posílat nebudu, netuším jak a pak to poštovné by se určitě nevyplatilo. Prosím mám mu jako věřit a nechat to být nebo jak??? Díky za odpověd moc moc :)

pokud jsi ty objednala správnou velikost a on poslal jinou, tak to s ním určitě pořeš. Pokud slíbil, že pošle tu správnou, tak chtěj podací číslo a prodluž si ochranu nákupu ( alespoň o takovou dobu, co ti šel ten balík). Pokud ti nebude chtít dát to číslo, tak otevři spor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
20.1.15 18:13

@lenyhudy jj přesně tak, jsem už psala, poctivý prodejce tu dobu prodlouží sám, ale pohlídej si jí, cca 2-3 dny do konce to už sama neuděláš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
20.1.15 20:20

Moc díky :-), taky mně to napadlo, že budu požadovat číslo zásilky. A zatím tam jako by zbývá nějakých přes 20 dnů. A sama si to nijak nenavýším že ne, nebo to tam pak když se blíží konec lhůty, skočí samo. Jako nabídka na prodloužení? A ano, já objednala skutečně správnou vel. a on uznal, že poslali špatnou, jen upozornuji, že mi jen prostě věřil, žádnou fotku jsem mu neposílala.
A dnes mi dorazil zas balíček, a zase problém! Objenala jsem za jednu cenu to měli sadu kloboučku a kabelky akce 2× ta samá barva. No a já objednala 2× žlutý, s tím, že jsem jim psala zprávu, kdyby to šlo, že bych chtěla 1× modrý a 1× růžový, když to nepůjde, vezmu 2× žlutý. No a dnes dorazil balíček a tam 1× růžový :mrgreen:. To je otázka necelých 3 dolarů celkem, ale tak mám čekat, že by sami doposlali i druhý kousek? To asi ne, co? Dnes jsem jim psala, ale offline, tak zatím bez odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
20.1.15 21:38

Holky dá se platit i přes paypal? nikde jsem to nenašla a nemám teď čas vše zpět pročítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
20.1.15 22:17

@iiiv Nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
20.1.15 22:34

@Jannnča děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
21.1.15 12:49
@S.Ivanka píše:
@Handa86 pokud to pochopil, tak napíše že pošle jiné, v opačném případě, bych spor zahájila, a napiš že žádáš zaslání dětského zboží, nikoliv pro dospělé. uvidíš jak to dopadne, já takto dostala rozbitý šperk, ve sporu odpověděl že pošle jiný ať spor ukončím - proč ne - kdykoliv mohu zahájit znovu - tak přidal čas a dnes dorazila náhrada - poslal rovnou 3 :)
no už ho jdu pochválit za spolehlivost, takže se neboj a jdi to otevřít

Ahoj, chtěla bych se zeptat, já když ukončím spor, tak mi to ukáže, že je to hotové a nemám možnost otevřít spor znovu, jak to mám udělat, abych ten spor mohla v případě, že nedodrží domluvu znovu otevřít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák