Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Meha píše:
Já taky
Nejdriv nevedomky dva panaky a pak nevi ze ma ATB. To je dalsi zahada. Tu bychom taky chtely osvetlit prosim
@Verunecka289 píše:
![]()
![]()
cože?
bylo to v akci, tak si dám???
![]()
![]()
no? dám si a ještě si udělám zásoby na pak ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela jsem se zeptat.
Beru antibiotika mám zánet mocového mechyre a dala jsem si ted nevedomky dva panaky becherovky.Co se může stát?
dekuji za odpovedi
Už ted jsem docela mimo
Podle mě se ti nic nestane, ale vysvětli mi pojem,,nevědomky jsem si dala 2 panáky bechera,, To nějak nechápu.
@lleennttiillkkaa píše:
Podle mě se ti nic nestane, ale vysvětli mi pojem,,nevědomky jsem si dala 2 panáky bechera,, To nějak nechápu.
To uz vime, ted resime proc nevedela ze bere ATB
@Ondrášovka.N píše:
Jednoduše. Přítel jí to zatajil a řekl jí to, až vypila dva panáky, nee?
![]()
@Terina89 píše:
Jednoduše. Přítel jí to zatajil a řekl jí to, až vypila dva panáky, nee?![]()
Přesně
![]()
@Terina89 píše:
Jednoduše. Přítel jí to zatajil a řekl jí to, až vypila dva panáky, nee?![]()
Jo a k dr. ji odvezl v komatu a lekarne ji dali lahvicku se trema X na obalu?
![]()
@Ondrášovka.N píše:
jojo už jsem dočetla. No to je taky teda zajímavá otázka, jak to, že nevěděla, že bere ATB.
Mimochodem, kde mají bechera v akci?
@Ondrášovka.N píše:
@lleennttiillkkaa http://m.akcniceny.cz/…vyhledavani/?…
@lleennttiillkkaa píše:
zakladatelko a koupila jsi si jen bechera nebo toho s těmi kalíšky? Musela jsi zrovna vyzkoušet oba dva viď?
Špatně jsem to napsala. Nevědomky jsem pila aniž bych si uvědomila, že je vůbec beru.To že jsem pila vím, jen jsem si neuvědomila že mám v sobě atb…
A to je ale zajímavé. Tak napřed, že skoro vůbec nepiješ a pak vidíš v akci chlast, tak si hned kopneš doma dva panáky, jo?
![]()
Je tio záhul na játra, ale jednou se asi nic nestane, ale seš docela frajerka. pít nevědomky… to se mi ještě nestalo ![]()
@Anonymní píše: Špatně jsem to napsala. Nevědomky jsem pila aniž bych si uvědomila, že je vůbec beru.To že jsem pila vím, jen jsem si neuvědomila že mám v sobě atb…
muj chlap mi vyprávěl že dobíral ATB, poslední den si dal víno a prý čural krev ![]()