Allegro.cz - zkušenosti s nákupem

187
9.6.23 08:02

Allegro.cz - zkušenosti s nákupem

Ahoj, máte některá zkušenosti s nákupem přes Allegro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3594
9.6.23 08:23

Já teď bez problémů dvakrát za sebou, v pohodě, rychlé dodání. Taky jsem měla obavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.6.23 08:32

@RenataS88 take mě zajímá
Jak to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.6.23 09:21
@RenataS88 píše:
Ahoj, máte některá zkušenosti s nákupem přes Allegro?

Ano, chlap tam kupoval s kolegou. Vše bez problémů, rychlé dodání :mavam:

• Citovat
  • Upravit
419
9.6.23 09:28

Já teď dořešíme problém a tragické. Nemohlo za to Allegro, ale polský obchod. Dopadlo to dobře, ale vzalo mi to dost času. Už tam nakupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.6.23 12:12

Já právě na Heurece narazila na spíše špatné komentáře, tak zkouším zjišťovat ještě tady. Našla jsem tam pár věcí, které sháním - naprosto totožné, jaké jsem našla na některých českých eshopech - ale za zlomek ceny. Všimla jsem si, že jsou od polského prodejce, ale sám prodejce tam má hodnocení spokojenosti 99,5%, ale i tak váhám. Chce to platbu předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.6.23 13:47

Já jsem si tam objednala dnes poprvé, interierovou barvu (v cr totálně předražena tato barva je, tak jsem neodolala), a shodou okolnosti se přihlásil syn, ze by si rad za kapesné pořídil kulomet, tak jsme ho objednali též. Jsem zvedava, ale problém necicham, jistě to bude Ok, neobjednavam z Pobřeží Slonoviny, ale ze sousedního státu😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.6.23 22:09

A jak je s to poštovném a cena za něj? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.6.23 15:50

@Dencaer u každého nákupu jinak, ale celkem standard. Za zasilkovnu jsem teď platila 59 (za tu barvu) a za to kulometne hnízdo 99 DPDcko až do domu. Dnes přišlo. Za mě nic hrozného, chtěla jsem jeste koupit mládeti zdravou láhev z jejich origo českého e-shopu a ceny poštovného byly od 99 až někam do 140, za mě totální nehoráznost 8o 8o 8o tak jsem se jim na to vykvajzla a koupila dvě nové nepouzite lahvičky na vintedu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.23 06:48

Ahoj kupoval jste někdo spacáky pro dospělé na Alegro? Čekám na objednávku.. Jaké máte zkušenosti s touto stránkou? Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.6.23 10:51

Allegro. cz doporučuji

Nákup přes Allegro doporučuji!
Zakoupil jsem od polského prodejce rolety s černou látkou.
Zasláno bylo s bílou látkou. Prý omylem. Po urgenci prodejce na vlastní náklady zaslal správné. :potlesk:

Příspěvek upraven 29.06.23 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.6.23 16:19

Ja nakonec objednala a vše bylo v pořádku. Také šlo o polský obchod, měl ale dobré recenze, tak jsem to riskla. Poslali to sice ve dvou balících, ale jeden dorazil i dříve, než bylo předpokládané doručení. Druhý posléze. I v balíku bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.6.23 16:22

Já už uskutečnila pět objednávek, vše přišlo úplně bez potíží a ještě jsem i dost peněz na tom ušetřila, a chystám se na další. Nevím, kde se berou ty negativní recenze, já jsem fakt spokojena. Sice trvalo, než jsem se odhodlala tuto novinku vyzkoušet, ale jsem rada :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2438
27.6.23 16:35

Objednávala jsem barvu na vlasy. Nejlevněji na českém eshopu 290, -, tady 190. Poštovné 59. Za mně paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
27.6.23 16:38

Taky spokojenost. Objednavala jsem termohrnek. Dodani do dvou tydnu, ale na to jsem byla upozornena. Vsecko ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák