Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte některá zkušenosti s nákupem přes Allegro?
Já teď bez problémů dvakrát za sebou, v pohodě, rychlé dodání. Taky jsem měla obavu…
@RenataS88 píše:
Ahoj, máte některá zkušenosti s nákupem přes Allegro?
Ano, chlap tam kupoval s kolegou. Vše bez problémů, rychlé dodání ![]()
Já teď dořešíme problém a tragické. Nemohlo za to Allegro, ale polský obchod. Dopadlo to dobře, ale vzalo mi to dost času. Už tam nakupovat nebudu.
Já právě na Heurece narazila na spíše špatné komentáře, tak zkouším zjišťovat ještě tady. Našla jsem tam pár věcí, které sháním - naprosto totožné, jaké jsem našla na některých českých eshopech - ale za zlomek ceny. Všimla jsem si, že jsou od polského prodejce, ale sám prodejce tam má hodnocení spokojenosti 99,5%, ale i tak váhám. Chce to platbu předem.
Já jsem si tam objednala dnes poprvé, interierovou barvu (v cr totálně předražena tato barva je, tak jsem neodolala), a shodou okolnosti se přihlásil syn, ze by si rad za kapesné pořídil kulomet, tak jsme ho objednali též. Jsem zvedava, ale problém necicham, jistě to bude Ok, neobjednavam z Pobřeží Slonoviny, ale ze sousedního státu😂
@Dencaer u každého nákupu jinak, ale celkem standard. Za zasilkovnu jsem teď platila 59 (za tu barvu) a za to kulometne hnízdo 99 DPDcko až do domu. Dnes přišlo. Za mě nic hrozného, chtěla jsem jeste koupit mládeti zdravou láhev z jejich origo českého e-shopu a ceny poštovného byly od 99 až někam do 140, za mě totální nehoráznost
tak jsem se jim na to vykvajzla a koupila dvě nové nepouzite lahvičky na vintedu ![]()
Ahoj kupoval jste někdo spacáky pro dospělé na Alegro? Čekám na objednávku.. Jaké máte zkušenosti s touto stránkou? Díky ![]()
Nákup přes Allegro doporučuji!
Zakoupil jsem od polského prodejce rolety s černou látkou.
Zasláno bylo s bílou látkou. Prý omylem. Po urgenci prodejce na vlastní náklady zaslal správné. ![]()
Příspěvek upraven 29.06.23 v 11:17
Ja nakonec objednala a vše bylo v pořádku. Také šlo o polský obchod, měl ale dobré recenze, tak jsem to riskla. Poslali to sice ve dvou balících, ale jeden dorazil i dříve, než bylo předpokládané doručení. Druhý posléze. I v balíku bylo vše ok.
Já už uskutečnila pět objednávek, vše přišlo úplně bez potíží a ještě jsem i dost peněz na tom ušetřila, a chystám se na další. Nevím, kde se berou ty negativní recenze, já jsem fakt spokojena. Sice trvalo, než jsem se odhodlala tuto novinku vyzkoušet, ale jsem rada
![]()
Objednávala jsem barvu na vlasy. Nejlevněji na českém eshopu 290, -, tady 190. Poštovné 59. Za mně paráda ![]()
Taky spokojenost. Objednavala jsem termohrnek. Dodani do dvou tydnu, ale na to jsem byla upozornena. Vsecko ok.