Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hlavně žáný stres, je to ještě dost brzy!!
Já tep miminka objevila myslím až asi 13+něco a to jsem musela hodně tlačit, břicho úplně promáčklý
Asi taky záleží, kde je mimouš uvrtaný. Ještě vydrž, za pár týdnů už se budeš uklidňovat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prominte, ze anonymne, ale jeste to s pritelem tajime..jsem ke konci 11 tydne a dnes mi prisel angel sounds..tesila jsem se, jak ho vyzkousim, jsem hubenour, koupila jsem si i sono gel, hledala jsem i uplne dole, pomalounku, bala sem se moc tlacit..furt jenom pomaly tep, napravo nalevo, na stydke kosti…
miminka nikde..na kontrole jsem byla minuly tyden a lekar krasne vsechno videl pres brisko..myslela jsem, jak se uklidnim kym pojedu na prvni screening, a ono nic..nemusi to byt problem, ze ne? Vite jsem po ivf a nebylo to jednoduchy, poprve tehotna, tak jsem drobet nervozni
Buď v klidu, ono to prý chce trochu cviku než na to přijdeš. Hlavně se nestresuj.Budu takY pořizovat, ale já mám ještě 3tydny čas.
Taky jsem jeste nenasla, jsem 10+2,tak jsem ho odlozila a par dni radsi pockam..ale taky jsem moc netlacila, nechci mu ublizit…tak snad se dockame ![]()
Ahoj
Hlavně klid, Angel sounds jsem si taky pořídila a je to super věc. Jen myslím, že ho používáš moc brzy, tuším až od 12tt je slyšet srdíčko. Takže se nestresuj a ještě počkej. ![]()
Pockej a kolem 14 tydnu uz ucitis pohyby a angelsounds nebudes potrebovat
Dekuju holky…som hrozny plasan, bohuzel, nejak to neovladam
tak ja jeste pockam a budu v klidu ![]()
@Anonymní píše:
Dekuju holky…som hrozny plasan, bohuzel, nejak to neovladamtak ja jeste pockam a budu v klidu
Opravdu v 11tt je velmi tezke srdicko najit, musis na kazdem miste naklanet, staci mala zmena uhlu a najednou je slyset a pak zase nic. Najit ho trva treba i pul hodiny a nekdy nenajdes vubec, tak to chce zkusit zas dalsi den. Musis AS zamacknout uplne pod stydkou kost. A tlacit se musi docela dost ![]()
Takhle brzo je to loterie, staci, aby se natocil zady a nic.. Na tvem miste vydrzim tyden, zbytecne se nestresuj
@zudina píše:
Pockej a kolem 14 tydnu uz ucitis pohyby a angelsounds nebudes potrebovat
Ne každý cítí pohyby takhle brzy- já až okolo 19-20tt takže na uklidnění super věc
Našla jsem v prvním těhotenství 8+5tt a ve druhém těhotenství 8+1tt. Musíš jezdit milimetr po milimetru kolem hranice stydké kosti, mrně je ještě nejspíš za ní..
@Maky.p fakt tak brzo??? No to mi nerikej…a i si tlacila? Ja sem to projizdela fakt pomalounku a u ty stydke kosti jsem nasla jenom pomaly asi muj tep ![]()
Já bych řekla že je to strašně brzo ještě bych tak 3 týdny počkala pak by to mělo jít hezky slyšet..No s těmi pohyby já jsem začla něco cítit od 15+4 ale někdo klidně v 23tt ještě nic necítí…
Ahoj holky, prominte, ze anonymne, ale jeste to s pritelem tajime..
jsem ke konci 11 tydne a dnes mi prisel angel sounds..tesila jsem se, jak ho vyzkousim, jsem hubenour, koupila jsem si i sono gel, hledala jsem i uplne dole, pomalounku, bala sem se moc tlacit..furt jenom pomaly tep, napravo nalevo, na stydke kosti…
miminka nikde..na kontrole jsem byla minuly tyden a lekar krasne vsechno videl pres brisko..myslela jsem, jak se uklidnim kym pojedu na prvni screening, a ono nic..nemusi to byt problem, ze ne? Vite jsem po ivf a nebylo to jednoduchy, poprve tehotna, tak jsem drobet nervozni