Angel sounds v 10 tt

Anonymní
11.5.17 14:53

Angel sounds v 10 tt

Ahoj holky, prominte, ze anonymne, ale jeste to s pritelem tajime.. :mavam: jsem ke konci 11 tydne a dnes mi prisel angel sounds..tesila jsem se, jak ho vyzkousim, jsem hubenour, koupila jsem si i sono gel, hledala jsem i uplne dole, pomalounku, bala sem se moc tlacit..furt jenom pomaly tep, napravo nalevo, na stydke kosti… :srdce: miminka nikde..na kontrole jsem byla minuly tyden a lekar krasne vsechno videl pres brisko..myslela jsem, jak se uklidnim kym pojedu na prvni screening, a ono nic..nemusi to byt problem, ze ne? Vite jsem po ivf a nebylo to jednoduchy, poprve tehotna, tak jsem drobet nervozni :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
11.5.17 14:58

Hlavně žáný stres, je to ještě dost brzy!! :) Já tep miminka objevila myslím až asi 13+něco a to jsem musela hodně tlačit, břicho úplně promáčklý :mrgreen: Asi taky záleží, kde je mimouš uvrtaný. Ještě vydrž, za pár týdnů už se budeš uklidňovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
11.5.17 15:00
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prominte, ze anonymne, ale jeste to s pritelem tajime.. :mavam: jsem ke konci 11 tydne a dnes mi prisel angel sounds..tesila jsem se, jak ho vyzkousim, jsem hubenour, koupila jsem si i sono gel, hledala jsem i uplne dole, pomalounku, bala sem se moc tlacit..furt jenom pomaly tep, napravo nalevo, na stydke kosti… :srdce: miminka nikde..na kontrole jsem byla minuly tyden a lekar krasne vsechno videl pres brisko..myslela jsem, jak se uklidnim kym pojedu na prvni screening, a ono nic..nemusi to byt problem, ze ne? Vite jsem po ivf a nebylo to jednoduchy, poprve tehotna, tak jsem drobet nervozni :mavam:

Buď v klidu, ono to prý chce trochu cviku než na to přijdeš. Hlavně se nestresuj.Budu takY pořizovat, ale já mám ještě 3tydny čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
11.5.17 15:02

Taky jsem jeste nenasla, jsem 10+2,tak jsem ho odlozila a par dni radsi pockam..ale taky jsem moc netlacila, nechci mu ublizit…tak snad se dockame :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
11.5.17 15:06

Ahoj :mavam: Hlavně klid, Angel sounds jsem si taky pořídila a je to super věc. Jen myslím, že ho používáš moc brzy, tuším až od 12tt je slyšet srdíčko. Takže se nestresuj a ještě počkej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
11.5.17 15:16

Pockej a kolem 14 tydnu uz ucitis pohyby a angelsounds nebudes potrebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.17 15:18

Dekuju holky…som hrozny plasan, bohuzel, nejak to neovladam :zed: tak ja jeste pockam a budu v klidu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8506
11.5.17 15:50
@Anonymní píše:
Dekuju holky…som hrozny plasan, bohuzel, nejak to neovladam :zed: tak ja jeste pockam a budu v klidu :mrgreen:

Opravdu v 11tt je velmi tezke srdicko najit, musis na kazdem miste naklanet, staci mala zmena uhlu a najednou je slyset a pak zase nic. Najit ho trva treba i pul hodiny a nekdy nenajdes vubec, tak to chce zkusit zas dalsi den. Musis AS zamacknout uplne pod stydkou kost. A tlacit se musi docela dost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.17 15:52

@Limi123 zitra,nebo pozitri to zkusim drobet zmacknout teda.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1813
11.5.17 15:58

Takhle brzo je to loterie, staci, aby se natocil zady a nic.. Na tvem miste vydrzim tyden, zbytecne se nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
11.5.17 16:06
@zudina píše:
Pockej a kolem 14 tydnu uz ucitis pohyby a angelsounds nebudes potrebovat

Ne každý cítí pohyby takhle brzy- já až okolo 19-20tt takže na uklidnění super věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
11.5.17 20:11

Našla jsem v prvním těhotenství 8+5tt a ve druhém těhotenství 8+1tt. Musíš jezdit milimetr po milimetru kolem hranice stydké kosti, mrně je ještě nejspíš za ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
11.5.17 20:17

@Maky.p fakt tak brzo??? No to mi nerikej…a i si tlacila? Ja sem to projizdela fakt pomalounku a u ty stydke kosti jsem nasla jenom pomaly asi muj tep :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.5.17 20:19

Já bych řekla že je to strašně brzo ještě bych tak 3 týdny počkala pak by to mělo jít hezky slyšet..No s těmi pohyby já jsem začla něco cítit od 15+4 ale někdo klidně v 23tt ještě nic necítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.17 20:58

@Kajka9 ja uz ani nemam odvahu si ho delat…jeste radsi pockam..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky