Angína matky a kojení

40
29.4.12 18:00

Angína matky a kojení

Dobrý den maminky,mám takový problém…mám podle všeho asi angínu,strašně mě bolí v krku,na mandlích mám bílé flíčky,kašlu,rýmu mám,horečky už ustaly.Můžu nějaký antibiotika pokud kojím???Nebo nemáte některá nějaký recept co by mi pomohlo?Jinak miminko má zánět průdušek a svoje antibiotika:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
29.4.12 18:15

ahojky,sice už mám skoro roční holčičku, ale stále kojím, angínu jsem měla minulý měsíc, může se penicilín při kojení, chtělo by to k dr., skoč si zítra, určitě ti je napíše. pokud je to angína, těžko jí bez atb vyléčíš, antibiotik na bázi penicilínu se není třeba bát.at je líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11734
29.4.12 18:15

Antibiotika určitě nějaká můžeš, ale stejně budeš muset zajít k doktorovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.4.12 19:53

ahoj,já jsem toho případ nyní,od čtvrtka mám angínu a penicilín mi dal dr a přitom kojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
29.4.12 20:01

Moni určitě zajdi k Dr., anginu bez ATB nezvládneš a zároveň bude muset zkombinovat ATB tvoje s ATB miminka tak, aby vám vyhovovaly…přeji brzké uzdravení tobě i miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
29.4.12 20:13

Určitě můžeš, neboj se. 100% můžeš atb. penicilinového typu a já sama osobně jsem měla i jeden typ cefalosporinu… Měla jsem tři těžké angíny :poblion: :poblion: :cert: :cert: :cert: během dvou měsíců :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: (únor-duben)
Ať je co nejdřív lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.4.12 20:28

Děkuji všem za příspěvky!Zítra naběhnu pro antibiotika budu doufat,že mi bude brzo líp.Mám to už od středy,ale mám nemocné i obě děti,tak jaksi nebyl čas to řešit dřív,však to znáte.Občas člověk musí přežít cokoliv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
29.4.12 20:33
@monique81 píše:
Děkuji všem za příspěvky!Zítra naběhnu pro antibiotika budu doufat,že mi bude brzo líp.Mám to už od středy,ale mám nemocné i obě děti,tak jaksi nebyl čas to řešit dřív,však to znáte.Občas člověk musí přežít cokoliv :srdce:
:hug: :hug:
Od středy? 8o To já už bych byla mrtvá :poblion: Mám vždycky start jak prase :poblion: :poblion: :poblion: :cert: :cert: :cert:
Ať je ti co nejdřív dobře :hug: A když mají děti i atb., tak to se už vůbec neboj :palec: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí