Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den maminky,mám takový problém…mám podle všeho asi angínu,strašně mě bolí v krku,na mandlích mám bílé flíčky,kašlu,rýmu mám,horečky už ustaly.Můžu nějaký antibiotika pokud kojím???Nebo nemáte některá nějaký recept co by mi pomohlo?Jinak miminko má zánět průdušek a svoje antibiotika:-(
ahojky,sice už mám skoro roční holčičku, ale stále kojím, angínu jsem měla minulý měsíc, může se penicilín při kojení, chtělo by to k dr., skoč si zítra, určitě ti je napíše. pokud je to angína, těžko jí bez atb vyléčíš, antibiotik na bázi penicilínu se není třeba bát.at je líp ![]()
Antibiotika určitě nějaká můžeš, ale stejně budeš muset zajít k doktorovi ![]()
ahoj,já jsem toho případ nyní,od čtvrtka mám angínu a penicilín mi dal dr a přitom kojím
Moni určitě zajdi k Dr., anginu bez ATB nezvládneš a zároveň bude muset zkombinovat ATB tvoje s ATB miminka tak, aby vám vyhovovaly…přeji brzké uzdravení tobě i miminku ![]()
Určitě můžeš, neboj se. 100% můžeš atb. penicilinového typu a já sama osobně jsem měla i jeden typ cefalosporinu… Měla jsem tři těžké angíny
během dvou měsíců
(únor-duben)
Ať je co nejdřív lépe ![]()
Děkuji všem za příspěvky!Zítra naběhnu pro antibiotika budu doufat,že mi bude brzo líp.Mám to už od středy,ale mám nemocné i obě děti,tak jaksi nebyl čas to řešit dřív,však to znáte.Občas člověk musí přežít cokoliv ![]()
@monique81 píše:
Děkuji všem za příspěvky!Zítra naběhnu pro antibiotika budu doufat,že mi bude brzo líp.Mám to už od středy,ale mám nemocné i obě děti,tak jaksi nebyl čas to řešit dřív,však to znáte.Občas člověk musí přežít cokoliv