Aniball: Mohu začít cvičit dříve než ve 36. týdnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4471
5.3.16 12:38

@Zuzaniee já jsem cvičila právě denně a pak ke konci už jen ob den a stačilo bohatě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.7.16 09:30

Ahojte holky nevím zda se my tady někdo ještě na komentař ozve ale zkusím to :) neberu tady nějake dohady dotaz byl od kdy cvičit…takže ja v něm pokračuji aniball sem samozdřejmě koupila :) a jak tady pišete vždycky se najdou ty chytre co nezkoušely napišou špatné komenty stím sem se už setkala když sem o něm zjištovala vice…mam aniball doma dneska jsem jsem 35+0 mužu začit cvičit? tedy zitra budu 36 tyden…když my přišel tak sem jen zkusila a natahla jsem na 21cm což si mylsim dobry…ale rada bych byla připravena s duvodu že mam syna narozeneho 36+6 a na to že měl jen 2.80Kg mam nastřih trauma s porodu a doživotní nasledky takže tento porod chci jiny…proto se ptam :) mooc děkuji

Příspěvek upraven 07.07.16 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
7.7.16 09:42

@Olis007 odpovedela jsem ti do tebou zalozene diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.7.16 09:45

@Trinetka Ano mooc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33020
7.7.16 09:48

@Olis007 v těch týdnech máš trochu hokej. Tady jsi 35+0, vedle 35+2, zítra 36+1, to je nesmysl. Pokud si pamatuju dobře, může se cvičit od 36+0.O týden dřív se asi nic nestane, já jsem ze zvědovavosti u druhého zkusila v 35+3, ale pravidelně cvičila až od 36+1, porodila jsem 9 dní před termínem, 38+6 a stačilo to, cvičila jsem celkem asi 13×. Začínala jsem na 24cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.7.16 10:01

@andelka83 Omlouvam se hokej ne jen sem si neuvědomila jak jsem ro napsala :( už jsem to upravyla :) myslela sem 36 tyden…a že dneska jsem 35+0 nevím podle kterych tydnech se to bere nooo…aha tak ja asi dneska pomalinku začnu a uvidim :) pani na poprve 24cm to je parada :) ja sem zkusila jen jednou a 21cm noo :) a trošku mě vytlačeni zabolelo ale niic strašnyho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33020
7.7.16 10:24

@Olis007 já jsem cvičila už u prvního, tak už jsem věděla co si můžu dovolit. Jo a kecam, koukala jsem do zápisků a bylo to též 21. Poprvé myslím jsem zkoušela párkrát, a a postupně přidávala, na těch 24 to bylo brzo, koncila jsem po těch 13 dnech cvičení na 31,5.Par dni jsem byla zasekla na 28-29, pak už to zas šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
7.7.16 11:43

@Olis007 Cvičila jsem už dvakrát (poprvé s epinem) a vždy mi nervík nedovolil vydržet až do 36+0 a začínala jsem cirka 35+3 nebo podobně a nic se nikdy nestalo. Ovšem zas na druhou stranu ze začátku ty přírůstky cm nejsou takové, protože pokud se nic nechystá i na tom cvičení je to znát. Ke konci 38. týdne a dále jsou ty centimetrové přírůstky líp znát. Ale pokud máš užzkušenost s porodem v37. týdnu, tak se to může opakovat a klidně cvič už teď.

Já se chystám cvičit potřetí cirka za 14 dní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.7.16 11:45

@andelka83 aha tak to je parada noo ja pravě u prvního necvičila neveděla sem že něco takeho je noo :( a mrzí mě to ale tak aspon ted to chci napravit dneska určitě začnu a uvidim jak na tom budu každopadně když bolí asi vyfouknout trošek že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.7.16 11:46

@Miriska Ok mooc děkuji jojo syn je 36+6 noo tak radši už pomali začnu aby my vubec k něčemu byl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
7.7.16 11:48

@Olis007 On je druhý porod lepší i v tom, že se rycleji otvíráš a prostě už jedno mimčo těmi cestami prošlo, takže pravděpodobnost opětovného nástřihu je mnohem menší ;-) Ale já na to taky nespoléhala a cvičila jsem i podruhé a budu i potřetí. Držím palce, at vše dopadne podle tvých přání a miminko je zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.7.16 19:18

@Miriska jojo taky jsem slyšela jak druhy porod je rychlí a bez zraněni větčně a nebo s uplnymy škoda velkymy nastřihy jak je to rychli atd…a jak pišeš spolehat na to nebudu a chci jit připravena a hlavně v klidu a s psichikou jinou jak k prvnimu porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.7.16 20:33

Ahoj. jsem tu úplně nová. do teď jsem jen četla na těchto stránkách a teď bych rada přidala svůj příspěvek. aniball jsem si koupila. myslim, že muzes začít i driv ale doporučuje se v návodu 4-6 tydnu před termínem. ja začala ve 34+4 s masáži hráze. dělal mi ji přítel tyden (jednou denně) 5-10 minut. po tom tydnu jsem začala s aniballem a dnes to bude třetí den co to budeme zkoušet. takže zatím dva dny jsme to zkoušeli. jsem na 19,5 cm když ho asi pětkrát nafoukne. zatím mě to neboli, nepali ani nekrvacim, jak píší některé maminky na těchto recenzích. Mam tedy strach, abych to zvladla aspon na těch 28 cm, ale snad tréninkem to dame. Preji prijemne cvičení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
8.7.16 07:22

@Micka 84 Ano, kombinovat s masazi hraze vrele doporucuji :) Jinak preji hodne stesti s cvicenim porodem a zdravy prcky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
27.1.19 21:33
@Anonymní píše:
On zase není epino tak skvělý, kamarádka s ním cvičila a teď má inkotinenci a sex s manželem prý už rozhodně není jako dřív. A při porodu jí taky moc nepomohl říkala.

Mě porodní asistentka říkala, že aniball je super věc, ale právě je nutné po skončení šestinedělí věnovat stejně dlouhou dobu, jakou jsme cvičily s aniballem, tak pak s venušinýma kuličkama na opětovné zpevnění, jinak právě přichází ta inkontinence a zničený sexuální život.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky