Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No, uz se dokazu skoro normalne najist, lepe srovnam myslenky…
@Anonymní píše:
Ano, dělalo mi to totéž, jen s jinými antidepresivy.. Stačilo změnit léky a jsem na tom líp něž předtímA.
a jaké léky ti pomohly?
@anetan007 píše:
No, uz se dokazu skoro normalne najist, lepe srovnam myslenky…
tak co, jak je po letech? doufám, že se ti to spravilo..
Ahojte, užívala některá z Vás AD, které nepotlačovaly orgasmus? Beru opět Cipralex, jelikož deprese se vrátila, ale vždy mám po nich naprostý útlum ![]()
@Anonymka.D. píše:
Ahojte, užívala některá z Vás AD, které nepotlačovaly orgasmus? Beru opět Cipralex, jelikož deprese se vrátila, ale vždy mám po nich naprostý útlum
Myslím,že taková antidepresiva ani neexistují, skoro po všech orgasmus není…
@Qwentin
To snad ne
Brala bych je klidně celý život, jen kdyby tam nebyl tento vedlejší účinek. Musí snad být některá, u kterých tento vedlejší účinek nepřevládá.
@Anonymka.D. píše:
@Qwentin
To snad neBrala bych je klidně celý život, jen kdyby tam nebyl tento vedlejší účinek. Musí snad být některá, u kterých tento vedlejší účinek nepřevládá.
Doporučuji Ti poradit se s lékařkou, i když je to docela nekomfortní zmiňovat ji ty vedlejší účinky…, ale třeba nějaké existují
. Ale co vím od kamarádky, která jich vyzkoušela na předpisy od lékařky opravdu hodně (skoro nic jí nesedlo), hodně si stěžovala na to co Ty. Ony antidepresiva celkově utlumují CNS, takže mají vliv i na sexuální vzrušení a vyvrcholení…
@Qwentin
Já si po nich utlumená nepřipadám, naopak jsem víc aktivní a mám víc energie. Ale ma tohle bohužel působí opačně
Jinak mi AD předepisuje obvoďák, k psychiatrovi nechodím, ale nejspíš budu muset jít a pobavit se s ním o tomhle. Opravdu, kdyby tam nebyl tento vedlejší účinek, tak jsem úplně spokojená, protože bez AD nejsem vůbec odolná, stačí potom pár stresů po sobě a zase do té deprese a úzkosti upadám. A je fakt, že si pamatuji už z dětství, že jsem byla vždy taková přecitlivělá, takže bez léků se asi neobejdu, pokud budu chtít jít kvalitní život. Ještě mě teda utěšuje myšlenka, že třeba jednou dětech se mi hormony nějak změní a bude ro lepší, ale kdo ví.