Antidepresiva Elicea a orgasmus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
6.1.15 19:03

@anetan007 a jak se citis? Zabiraji ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
6.1.15 21:22

No, uz se dokazu skoro normalne najist, lepe srovnam myslenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.1.15 21:56

@anetan007 tak to je moc dobre, bude jen a jen lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.18 13:59
@Anonymní píše:
Ano, dělalo mi to totéž, jen s jinými antidepresivy.. Stačilo změnit léky a jsem na tom líp něž předtím :kytka:A.

a jaké léky ti pomohly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.18 14:05
@anetan007 píše:
No, uz se dokazu skoro normalne najist, lepe srovnam myslenky…

tak co, jak je po letech? doufám, že se ti to spravilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
26.7.18 18:08

Ahojte, užívala některá z Vás AD, které nepotlačovaly orgasmus? Beru opět Cipralex, jelikož deprese se vrátila, ale vždy mám po nich naprostý útlum :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
26.7.18 18:57
@Anonymka.D. píše:
Ahojte, užívala některá z Vás AD, které nepotlačovaly orgasmus? Beru opět Cipralex, jelikož deprese se vrátila, ale vždy mám po nich naprostý útlum :(

Myslím,že taková antidepresiva ani neexistují, skoro po všech orgasmus není…

• Citovat
  • Upravit
344
26.7.18 20:32

@Qwentin
To snad ne :? Brala bych je klidně celý život, jen kdyby tam nebyl tento vedlejší účinek. Musí snad být některá, u kterých tento vedlejší účinek nepřevládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
26.7.18 20:44
@Anonymka.D. píše:
@Qwentin
To snad ne :? Brala bych je klidně celý život, jen kdyby tam nebyl tento vedlejší účinek. Musí snad být některá, u kterých tento vedlejší účinek nepřevládá.

Doporučuji Ti poradit se s lékařkou, i když je to docela nekomfortní zmiňovat ji ty vedlejší účinky…, ale třeba nějaké existují :roll: . Ale co vím od kamarádky, která jich vyzkoušela na předpisy od lékařky opravdu hodně (skoro nic jí nesedlo), hodně si stěžovala na to co Ty. Ony antidepresiva celkově utlumují CNS, takže mají vliv i na sexuální vzrušení a vyvrcholení…

• Citovat
  • Upravit
344
26.7.18 22:10

@Qwentin
Já si po nich utlumená nepřipadám, naopak jsem víc aktivní a mám víc energie. Ale ma tohle bohužel působí opačně :? Jinak mi AD předepisuje obvoďák, k psychiatrovi nechodím, ale nejspíš budu muset jít a pobavit se s ním o tomhle. Opravdu, kdyby tam nebyl tento vedlejší účinek, tak jsem úplně spokojená, protože bez AD nejsem vůbec odolná, stačí potom pár stresů po sobě a zase do té deprese a úzkosti upadám. A je fakt, že si pamatuji už z dětství, že jsem byla vždy taková přecitlivělá, takže bez léků se asi neobejdu, pokud budu chtít jít kvalitní život. Ještě mě teda utěšuje myšlenka, že třeba jednou dětech se mi hormony nějak změní a bude ro lepší, ale kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí