Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dekuju vam za nazory. Brnku doktorce.
Ja uz proste verila, ze bude dobre a najednou tohle! Uz nechci zacinat od znova! Je to tak narocne ![]()
Já ho brala teda jen tři dny společně s lexaurinem vysloveně jako oblbovák, prospala jsem po něm půlku dne a byla mimo… Byla jsem robot, emočně vypnutá, neschopná se přemoct jen dojít na wc, uvařit naprostrý nesmysl, i psa mi chodila venčit mamka… Ale kamarádka která ho brala skoro měsíc měla to samé co ty - propad.. Léky ji dlouhodobě nesedly, museli s doktorem nakonec vybrat jiné, bohužel, je to o zkoušení, které sednou právě tobě.. Jinak moje mamča je brala skoro tři měsíce a pomohly, jí sedly perfektně dokonce i v menších dávkách… Sama rozhodně nic nenavyšuj, zavolej k doktorce a poraď se s ní ![]()
Joo to spani bylo prvni tyden hrozne. Ale jak uz jsem psala, potom najednou 14 dni naprosta pohoda…citila sem se jako driv. A ted najednou 3 dny jak na houpacce ![]()
Tak doktorka dnes neni v ordinaci, takze mam volat rano.
@Ellusa
Vim, ze to bude beh na dlouhou trat. Jen se prave bojim, aby mi treba nesedly a nemusela sem je menit, uz bych nechtela znovu ty zacatky. Byl to fakt hnus :'(
@Anonymní píše:
Muze ten propad byt zpusobeny menstruaci?
Určitě ano..u mě i nachlazení..po půl roce jsem uplně bez potíží
tak počítej taky tak nějak, ono se to srovná neboj ![]()
Mirzaten způsobuje stavy ospalosti atd…hodne se po nem přibírá…ale ten propad pricitej spis MS
@Vojtula ospalost presla po tydnu uzivani a zvysena chut nevadi, ba naopak, trpim hroznym nechutenstvím ![]()
tak doktorka po telefonu doporučila. Navysit davku o pul tablety (o 7,5 mg) a ve čtvrtek se prijit ukazat.
Mam strach, ze uz nikdy nebudu v pohode…je mi hrozne!
Mluvila o poruse nalady…nevim co to je ![]()
Ahoj zakladatelko, bereš je na noc? Mně Mirzaten hodně pomohl, beru teda 30 mg a k tomu ještě Argofan ráno a musím říct, že po několika měsících kdy už jsem vše chtěla vzdát zase žiju. Ale při MS mi je teda pravidelně o něco hůř, takže bych to spíš přisuzovala MS než tomu, že třeba lék přestal učinkovat. Držím pěsti ať je líp ![]()
@marinka5 dekuju za podporu ![]()
tak ms uz skoncila, tak se modlim, at to jde zase nahoru. Po jsk dlouhe dobe brani AD jsi zaznamenala zmenu k lepsimu?
Myslite, ze kdyz o pul tablety zvedam davku, zase se dostavi nežádoucí ucinky a zase se vse zhorsi?
Mně po tom Mirzatenu bylo dobře poměrně rychle, snad během týdne. Když jsem navyšovala žádné nežádoucí účinky jsem nezaznamenala
Dobry den, mate prosim nekdo zkusenost s uzivanim tohoto leku? Uzivam ho jiz temer 4.tyden. První tyden, neprijemne nežádoucí ucinky jako ospalost, malatnost, no proste jak po poradnym vecirku
Druhy týden odeznely nezad. ucinky a bylo mi lepe. Treti tyden super. A najednou obrovský propad. Uzkosti, nechutenství, nevolnost, vnitrni neklid.
Muze k takovym propadum dochazet, zabira lek, bude treba davku navysit? Děkuji za nazory