Zapomněla jsem si plavky - a máme lístky do aquaparku
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já bych koupání vynechala. Ve spodnim prádle mi to přijde nevhodné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No měla jsi si je objednat nebo někoho poprosit aby ti je poslal, nebo dojet někam dál kde je budou mít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nejsou tam v okolí nějaké obchoďáky typu Tesco, Albert? Zrovna minulý týden u nás v Albertovi měli výprodej plavek. Ve sportovkách teď mimo sezonu budeš shánět asi těžko, z internetu je to za prvé risk bez zkoušení a za druhé je otázka, jak tam ještě budete dlouho, aby stihly dojet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak dneska je všude zavřeno, ale zítra bych si je někde koupila…nešla bych do bazénu ve spodním prádle…ještě se zkus zeptat personálu na hotelu, třeba pokojských nebo recepční, třeba ti nějak vypomůžou…zapomenuté něčí plavky nebo tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A primo v aquaparku jste to zkouseli? V nejakych jsem videla prodavat plavky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Přítel mě ignoruje? Co mám dělat?
- Proč mi menstruace nepřišla? Co mám dělat?
- Nateklé stydké pysky v těhotenství mám volat Dr?
- Bere se tohle jako podvádění, co mám dělat?
- Máma je nemocná - barettův jícen
- Vysazení Clexanu ve 2. trimestru - mám hrozný strach
- Mám odejít nebo zůstat?
- Mám milence a psychicky to nedávám
Cauko. Sme s priateľom na pobyte na hoteli a chceme ist do aquapark len som si zabudla zbalit doma plavky a co sme boli tu na okolí v nejakých športových obchodoch tak nemajú žiadne plavky. Chcem sa Vás opýtať ako vy ste vyriešili kuoanie v aquaparku. Najradšej by som nešla len mi je lutu nechať prepadnúť lístky lebo sú platné už iba pár dní a nemám ich komu venovať. Na hoteli vo vyrivke som to poriesila čiernymi nohavickamy (skoro ako tanga) ale na verejnosti neviem? Co mam robiť vykaslat sa na to a ostať na hoteli? Poraďte mi ako vy ste to vymysleli ????