(Asi) jsem byla nevěrná, nevím jak dál

Anonymní
17.7.26 11:05

(Asi) jsem byla nevěrná, nevím jak dál

Ahoj, moc prosím anonym, nechci aby si to se mnou někdo spojil.

S manželem jsme spolu od střední školy, byl první a jediný, nikdy předtím jsem ani nekoukla na jiného chlapa.

Minulý rok jsem dostala novou práci kde jsem musela úzce spolupracovat se svým šéfem. Seděli jsme spolu v kanceláři. On se mnou začal nenápadně flirtovat ale bylo to tak subtilní že jsem si dlouho říkala že to je jen kamarádské, prostě jenom lehké dobírání a občas mě šťouchl do ruky. Navíc to střídal ve smyslu že jeden den na mě byl docela zlý a nepříjemný a pak se choval takhle. Já jsem se celou dobu chovala normálně a slušně. Nevím jak se to stalo ale najednou mě začal hrozně přitahovat. Jako člověk mi nebyl nijak zvlášť sympatický a určitě bych s ním nechtěla vztah ale prostě fyzicky se mi začal líbit a lichotilo mi že po mně jede šéf. :zed: Říkala jsem si ale že to jsou jenom blbé city a přece kvůli tomu nebudu dělat divadlo tak jsem se prostě snažila to ignorovat.

Ještě asi 3 měsíce jsme zůstala v téhle situaci kdy on se mnou jemně flirtoval a mně se to líbilo ale snažila jsem se to schovat a nereagovat na to. Ale bylo to čím dál těžší a začala jsem se na něho třeba občas dívat nebo se víc usmívat a hlavně na něho čím dál víc myslet. V jednu chvíli mě dohnal strach a výčitky svědomí a požádala jsem o přesunutí do jiného oddělení. Ty „city“ hned zmizely a zbyly akorát výčitky svědomí, stud a pocit že jsem byla za krávu.

Nedokážu říct jestli to už objektivně byla nevěra ale pro mě asi ano. Nikdy jsme si nepsali, nesešli se, nevedli jsme důvěrné rozhovory ale city a flirt v tom holt byly. Manžel o tom zhruba ví, průběžně jsem mu říkala o všem co se dělo na venek (o těch citech ne). Cítím se teď fakt hrozně že jsem úplně selhala jako člověk a partner a nedokážu si to odpustit. Nevím jestli mám manželovi říct o těch citech, vím že nám to zničí život ale možná má právo to vědět :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4093
17.7.26 11:09

Jsi blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5839
17.7.26 11:14

Ty toho naděláš, vždyť se nic nestalo. :roll: Není jediný důvod říkat manželovi, že se ti líbí i jiní chlapi, než je on. Prozradím ti tajemství, jemu se taky líbí jiné ženy. Nedělej z toho drama. Ustála jsi to, nepodvedla jsi ho a přestaň se zabývat blbostma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34757
17.7.26 11:17
@Anonymní píše: Více

Ty jo, já myslela že byl už sex, a ty řešíš city, který bys měla vyklopit manželovi a zničí vám to život? Abys nebyla překvapená jeho citama pak. Přestanˇhysterčit a nic mu neříkej, není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.26 11:19
@arinecka píše: Více

No city samy o sobě asi ok, ale prý už je to emoční nevěra když člověk ty city v sobě živí a užívá si pozornosti a flirt od toho člověka, vyhledává jeho přítomnost a tak…

• Citovat
  • Upravit
36678
17.7.26 11:20

:roll: :roll: :roll: aneb jak udělat problem tam kde neni.
To říkám pořád, že mít za život jen jednoho partnera neni dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34757
17.7.26 11:21

Řešíš blbiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.26 11:30

Prosím te neblazni. Mas uplne zkresleny vnimani tim, ze jsi nemela vubec zadne jine vztahy s muzi. To, ze nas fyzicky nekdo pritahuje, se v zivote stava, moc to nejde ovlivnit, ale nejsme zviratka, takze jeste mame ten mozek a muzeme se rozhodnout, jestli pocity nechame jen temi pocity, nebo s tim chceme neco delat. Ja myslim ze jsi udelala uplne spravne, ze ses nechala prelozit. Tohle je neprijemne, sef by se takhle nemel v zadnem pripade chovat, zvlast ke vdane podrizene, je to nevhodne a hrozi to pruserem - bud ze se v nejake slabe chvilce stane neco ceho budes litovat, nebo ho budes dlouhodobe odmitat a jeho to nastve, nebo se bude citit proste urazene odmitnute, mozna trapne…to neni dobry. Takze za me jsi to vyresila uplne spravne a nic se nestalo. A pocitej s tim, ze pfyzickou pritazlivost jeste v zivote budes citit mockrat a neznamena to, ze s tim chlapem budes chtit byt vubec neverna. Myslis ze tvuj manzel nikdy necitil pritazlivost k jine zene? to je nesmysl. Urcite ano a co, jako, za to nemuze, dulezite je, jak se k tomu clovek postavi.Ja jsem za nase patnactilete manzelstvi takove veci citila k nekolika jinym muzum, nikam dal to nepokracovalo protoze to jsem nechtela, a mame stastne fungujici manzelstvi. Nevera by byla kdybych si s nekterym z nich neco zacala, coz jsem nikdy neudelala a neplanuju, protoze si naseho manzelstvi vazim a nikdy by me ani nenapadlo ho cimkoli vedome ohrozit.

• Citovat
  • Upravit
479
17.7.26 11:30

Prosim te neblbni, proc jsi na sebe tak prisna? Podle nazvu diskuse jsem cekala, ze ses treba nekde opila a vzbudila se nekde bez kalhotek. :mrgreen: Ale tohle? Existuje studie (Robert Zajonc):

Efekt pouhého vystavení (mere exposure effect) je psychologický jev, při kterém si lidé postupně vytvářejí větší sympatie k člověku nebo věci jen proto, že se s nimi opakovaně setkávají. Častý kontakt vytváří pocit známosti a důvěrnosti, který bývá vnímán jako příjemný a bezpečný. Díky tomu se může stát, že člověk, kterého vídáte pravidelně – například kolega nebo spolužák – vám začne připadat sympatičtější nebo dokonce atraktivnější, zvláště pokud jsou vaše vzájemné zkušenosti neutrální nebo pozitivní.

Kdybys byla kravka, tak se tomu poddas, ale tys udelala vsechno pro to, aby to nezaslo dal nez k nevinnemu flirtu. Hlavne to manzelovi prosim te nerikej, neni duvod!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.26 11:33

Ale ty jsi tu osobu nevyhledavala jen tak ze zabavy, byla jsi s nim v jedne kancelari a jeste to byl tvuj sef. Travit cas jsi s nim musela, ze jsi u toho mela nejake pocity, tak s tim clovek nic nenadela. Zas jako ty psychologicke clanky neber az tak vazne, pro me je emocni nevera, kdyz k nekomu jinemu budu chovat nejake trvalejsi city, budu myslenkami spis ve vztahu s nim nez se stavajicim partnerem, bude pro me dulezitejsti. Urcite ne ze si uzivam chvilkami flirtu, ze ktereho nic neni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.26 11:36

Ahoj holky moc vám děkuju, uklidnily jste mě fakt. Pardon že takhle vyšiluju, sama jsem za nevěru vždycky považovala spís sex nebo schůzky ale podle internetu stačí i flirt tak jsem zpanikařila.

• Citovat
  • Upravit
34757
17.7.26 11:38

Na internetu je tolik blbosti, prece bys tomu neverila. Tak klid, hod to za hlavu a doma nic nerikej. Neni co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8514
17.7.26 11:40

Čekal jsem příběh „probudila jsem se po chlastačce v místnosti plné spících nahých kamarádů a nic si nepamatuju“ a ono tohle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2982
17.7.26 11:42

Řešíš velmi podstatnou věc, dolehly na tebe city a hormony a ty jsi to skvěle zvládla. Můžeš být na sebe hrdá a ne se obviňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1397
17.7.26 11:42
@rmot píše: Více
:mrgreen: :palec: já taky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...