Jsem nespolečenská, asi jsem divná, co vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
18.11.11 00:02

Jeste jsem si vzpmela,jak em jednou zenske premlouvali na poradani karnevalu,a chytit se mikrofonu 8-o 8-o jsem zalhala,ze musim nutne odjed k babicce ,ze je nemocna :oops: :oops: Od te doby mam klid :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2458
18.11.11 00:08

Zvlastni je ze jsem i pres svou povahu u lidi docela oblibena, to moc nechapu pac v mem okoli neni clovek ktereho bych nekdy nesetrela, asi si ceni tu uprimnost a nadhled, jinak si to vysvetlit neumim. :-) ja bych se za kamaradku teda nechtela ani nahodou. Sranda je ze manzel je zase ten co rad pokeca s kazdym a zna hrozne moc lidi, takze kdyz jdeme spolu porad se nekde zastavujem a s kazdym prohodi tri slova, ja jen pozdravim a delam ze se venuju diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.11.11 01:37

Taky jsem divná :oops: :mrgreen: u mě je problém v tom, že se staršíma maminama mám pocit, že si prostě nemám moc co říct (a co si budem povídat, starších je většina) a stejně starý mi kolikrát prostě přijdou „divný“ :think: :mrgreen: Pár kamarádek, co mi sednou stylem výchovy a tak celkově mám, ale s každým se do řeči taky nedám… :oops:
Manžela to sice na mně štve, ale co už… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
18.11.11 06:10

Ahoj marri, myslím, že u tebe anonym nemá smysl, jelikož tvůj styl psaní je tak autentický, že ho skoro každý pozná :lol: K otázce, jsem asi taky divná, ale při představě, že si mám jít sednou někam s ženskýma a poslouchat s prominutím to kvákání, pomlouvání a vychloubání se dítětem je mi poněkud nevolno. :poblion:
Asi před týdnem mě manžel přemluvil at jdu s kamarádkama na kafe, no šla jsem tedy a po půl hodině jsem se musela vymluvit a odejít nebo bych na ně asi byla sprostá, slepice jedny :lol:
Radši jsem doma s manželem a malým, občas navštívím tchýni nebo maminku, občas přijede bráška a já jsem spokojená a stačí mi to :palec: No a pak mám Vás tady :kytka:

Ale zajímavé je, že před otěhotněním jsem byla hodně společenská, každý víkend nějaká zábava, asi jsem z toho vyrostla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.11.11 06:54

Tak to já jsem přesnej opak, ale zase na druhou stranu mi přijde, že víc si rozumím s typy jako jsi ty :lol:

Nebo teda minimálně co fakt nemusím je kvokání s matkama o dětech - jako venku na hřišti, v čekárně u doktora atd..to fakt ne.

Jinak mi kvokání a drbání nevadí vůbec :mrgreen: Na akce chodím a užívám si je, ale ne na ty dětské :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
18.11.11 07:51

Já jsem taky vadná.Kamarádek mám dost,ale nebaví mě chodit po návštěvách a nebo jen si někde sednout na kafe,radši jsem doma,nebo s manželem.Do hospod nechodím,ani na žádne akce.Rodinných akcí se vyhýbám jak čert kříži.A nesnáším seznamování :-D rodina mě má už za blba.Nemám moc radá větší partu lidí.

• Citovat
  • Upravit
682
18.11.11 08:55

Zdravíčko. Musím se taky přidat mezi divné.Hlavné od té doby co mám svého " Pana Božského" nemám vůbec potřebu chodit někam pařit.Max nějaký třídní sraz.Jinak mám 3 hodně dobré kamarádky, ale z toho dvě jsou sestřenice :lol: A kamarádek co mají děti taky moc nemám, když už tak bydlí v jiných městech. A na těch bezdětných mě někdy štve, jak chcou pořád a jenom mluvit o dětech, plínkách a podobně :zed: Takže když si vyrazím ven s bezdětnýma, tak je to horší než s maminkama. JInak často nemám ani chuť vylézt z domu.Někdy se mi ze spousty lidí dělá špatně. Třeba moje svatba byla pro mě chvílema peklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
18.11.11 09:06
RyBANA píše:
Tak to já jsem přesnej opak, ale zase na druhou stranu mi přijde, že víc si rozumím s typy jako jsi ty :lol:

Nebo teda minimálně co fakt nemusím je kvokání s matkama o dětech - jako venku na hřišti, v čekárně u doktora atd..to fakt ne.

Jinak mi kvokání a drbání nevadí vůbec :mrgreen: Na akce chodím a užívám si je, ale ne na ty dětské :lol:

jsem to same, jsem ukecana,ale detske party atd.jsem si uzila za tech par let v Americe azaz :zed:
a prasknu to, marru znam osobne a je nahodou fajn holka, neni vubec divna :mrgreen: :huban:

• Citovat
  • Upravit
10726
18.11.11 09:17

Co je divneho na tom, ze jsi introvert?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 09:36

tak já už nechodím ani na třídní srazy, nebaví mě to tlachání a vychloubání, která je víc úspěšná, co děti, manžel, jaký domy, tituly. Je pravda, že jsem se tedy i postavou od školy změnila!! :cry:
Nejradši jsem doma s dětmi a manželem, jednou za čas se setkám s pár kamarádkama, ale ty už znám hoodně dlouho. Nějaká nová přátelství nenavazuji. A úplně pravidelně se setkávám se svojí rodinou - sestry a jejich děti - to nemám zábrany žádné. Hrůza, co? Anonym.1

• Citovat
  • Upravit
marra
18.11.11 09:42

Anonymni,je nas tu vic :lol: Jinak ja teda taky pred detma,jsem vymetla xxx diskotek a baru,a nevim ceho,telefonni seznam cinil prez dveste kamaradu :think: ted tam mam asi dvacet cisel,a z toho skollka,doktori,policajti, 8-) kdyz uz jsem nucena nekam jit,tak vim ze jedna stamprle vzdy pomuze :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10726
18.11.11 09:42
RyBANA píše:

Jinak mi kvokání a drbání nevadí vůbec :mrgreen: Na akce chodím a užívám si je, ale ne na ty dětské :lol:

Mam to stejne jako Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
18.11.11 09:45

Tridni srazy nesnasim, ty ze zakladky jeste ujdou tam jsme byli super parta bylo to na vesnici tak jsme se znali jak pred skolou tak po ni, ale stredni a vejska to uz panovala sama zavist. Byla jsem jednou a konec, same hloupe dotazy, nejhorsi jsou ti co ti zavidi i nos mezi ocima a ty jejich reci-ty se mas, tobe se to zije, ja takove stesti nemela atd. Bych se pobl.la. Na dalsi sraz jsem nesla a kamoska mi pak rekla jak me pekne probrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.11 16:57

Milá zakladatelko,
na mě nemáš, já ani nechodím s dětma ven, dostat celou bandu na hřiště je fyzicky i psychicky náročné, každou chvilku tam někdo něco chytí a pak je nemocná celá familie, takže já jsem zalezlá doma a jsem spokojená :) lidi opravdu nepotřebuju, vnoční dárky koupím přes net a jídlo přiveze přítel :lol:
samotě zdar

• Citovat
  • Upravit
18.11.11 19:23

Odpověděla sis sama,stydíš se za sebe,takže bys něco měla dělat s tim tvým nízkým sebevědomím,každej normální člověk je společenskej tvor.Zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová