Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zvlastni je ze jsem i pres svou povahu u lidi docela oblibena, to moc nechapu pac v mem okoli neni clovek ktereho bych nekdy nesetrela, asi si ceni tu uprimnost a nadhled, jinak si to vysvetlit neumim.
ja bych se za kamaradku teda nechtela ani nahodou. Sranda je ze manzel je zase ten co rad pokeca s kazdym a zna hrozne moc lidi, takze kdyz jdeme spolu porad se nekde zastavujem a s kazdym prohodi tri slova, ja jen pozdravim a delam ze se venuju diteti.
Taky jsem divná
u mě je problém v tom, že se staršíma maminama mám pocit, že si prostě nemám moc co říct (a co si budem povídat, starších je většina) a stejně starý mi kolikrát prostě přijdou „divný“
Pár kamarádek, co mi sednou stylem výchovy a tak celkově mám, ale s každým se do řeči taky nedám… ![]()
Manžela to sice na mně štve, ale co už…
![]()
Ahoj marri, myslím, že u tebe anonym nemá smysl, jelikož tvůj styl psaní je tak autentický, že ho skoro každý pozná
K otázce, jsem asi taky divná, ale při představě, že si mám jít sednou někam s ženskýma a poslouchat s prominutím to kvákání, pomlouvání a vychloubání se dítětem je mi poněkud nevolno. ![]()
Asi před týdnem mě manžel přemluvil at jdu s kamarádkama na kafe, no šla jsem tedy a po půl hodině jsem se musela vymluvit a odejít nebo bych na ně asi byla sprostá, slepice jedny ![]()
Radši jsem doma s manželem a malým, občas navštívím tchýni nebo maminku, občas přijede bráška a já jsem spokojená a stačí mi to
No a pak mám Vás tady ![]()
Ale zajímavé je, že před otěhotněním jsem byla hodně společenská, každý víkend nějaká zábava, asi jsem z toho vyrostla ![]()
Tak to já jsem přesnej opak, ale zase na druhou stranu mi přijde, že víc si rozumím s typy jako jsi ty ![]()
Nebo teda minimálně co fakt nemusím je kvokání s matkama o dětech - jako venku na hřišti, v čekárně u doktora atd..to fakt ne.
Jinak mi kvokání a drbání nevadí vůbec
Na akce chodím a užívám si je, ale ne na ty dětské ![]()
Já jsem taky vadná.Kamarádek mám dost,ale nebaví mě chodit po návštěvách a nebo jen si někde sednout na kafe,radši jsem doma,nebo s manželem.Do hospod nechodím,ani na žádne akce.Rodinných akcí se vyhýbám jak čert kříži.A nesnáším seznamování
rodina mě má už za blba.Nemám moc radá větší partu lidí.
Zdravíčko. Musím se taky přidat mezi divné.Hlavné od té doby co mám svého " Pana Božského" nemám vůbec potřebu chodit někam pařit.Max nějaký třídní sraz.Jinak mám 3 hodně dobré kamarádky, ale z toho dvě jsou sestřenice
A kamarádek co mají děti taky moc nemám, když už tak bydlí v jiných městech. A na těch bezdětných mě někdy štve, jak chcou pořád a jenom mluvit o dětech, plínkách a podobně
Takže když si vyrazím ven s bezdětnýma, tak je to horší než s maminkama. JInak často nemám ani chuť vylézt z domu.Někdy se mi ze spousty lidí dělá špatně. Třeba moje svatba byla pro mě chvílema peklo ![]()
RyBANA píše:
Tak to já jsem přesnej opak, ale zase na druhou stranu mi přijde, že víc si rozumím s typy jako jsi ty![]()
Nebo teda minimálně co fakt nemusím je kvokání s matkama o dětech - jako venku na hřišti, v čekárně u doktora atd..to fakt ne.
Jinak mi kvokání a drbání nevadí vůbecNa akce chodím a užívám si je, ale ne na ty dětské
jsem to same, jsem ukecana,ale detske party atd.jsem si uzila za tech par let v Americe azaz ![]()
a prasknu to, marru znam osobne a je nahodou fajn holka, neni vubec divna
![]()
tak já už nechodím ani na třídní srazy, nebaví mě to tlachání a vychloubání, která je víc úspěšná, co děti, manžel, jaký domy, tituly. Je pravda, že jsem se tedy i postavou od školy změnila!! ![]()
Nejradši jsem doma s dětmi a manželem, jednou za čas se setkám s pár kamarádkama, ale ty už znám hoodně dlouho. Nějaká nová přátelství nenavazuji. A úplně pravidelně se setkávám se svojí rodinou - sestry a jejich děti - to nemám zábrany žádné. Hrůza, co? Anonym.1
Anonymni,je nas tu vic
Jinak ja teda taky pred detma,jsem vymetla xxx diskotek a baru,a nevim ceho,telefonni seznam cinil prez dveste kamaradu
ted tam mam asi dvacet cisel,a z toho skollka,doktori,policajti,
kdyz uz jsem nucena nekam jit,tak vim ze jedna stamprle vzdy pomuze
![]()
RyBANA píše:
Tak to já jsem přesnej opak, ale zase na druhou stranu mi přijde, že víc si rozumím s typy jako jsi ty![]()
Jinak mi kvokání a drbání nevadí vůbecNa akce chodím a užívám si je, ale ne na ty dětské
Mam to stejne jako Ty.
Tridni srazy nesnasim, ty ze zakladky jeste ujdou tam jsme byli super parta bylo to na vesnici tak jsme se znali jak pred skolou tak po ni, ale stredni a vejska to uz panovala sama zavist. Byla jsem jednou a konec, same hloupe dotazy, nejhorsi jsou ti co ti zavidi i nos mezi ocima a ty jejich reci-ty se mas, tobe se to zije, ja takove stesti nemela atd. Bych se pobl.la. Na dalsi sraz jsem nesla a kamoska mi pak rekla jak me pekne probrali.
Milá zakladatelko,
na mě nemáš, já ani nechodím s dětma ven, dostat celou bandu na hřiště je fyzicky i psychicky náročné, každou chvilku tam někdo něco chytí a pak je nemocná celá familie, takže já jsem zalezlá doma a jsem spokojená
lidi opravdu nepotřebuju, vnoční dárky koupím přes net a jídlo přiveze přítel ![]()
samotě zdar
Odpověděla sis sama,stydíš se za sebe,takže bys něco měla dělat s tim tvým nízkým sebevědomím,každej normální člověk je společenskej tvor.Zdar
Jeste jsem si vzpmela,jak em jednou zenske premlouvali na poradani karnevalu,a chytit se mikrofonu
jsem zalhala,ze musim nutne odjed k babicce ,ze je nemocna
Od te doby mam klid