Asi růst moudráku + odřená dáseň

Anonymní
16.3.23 00:19

asi růst moudráku + odřená dáseň

Ahoj,
nechci plašit, ale bolí mě dolní zub moudrosti, ten mi asi roste + oteklá, bolestivá dásen na té strane :zed: k lekari, zatim nechci! nechci to prehanet :roll: ale opravdu me to boli, je mi zahadou ze nejak mam odreno i dost nahore a po cele delce zubu 8) setkal jste se s tim nekdo? :pocitac:

nebo zamirit ihned k lekari?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
16.3.23 01:05
@Anonymní píše:
Ahoj,
nechci plašit, ale bolí mě dolní zub moudrosti, ten mi asi roste + oteklá, bolestivá dásen na té strane :zed: k lekari, zatim nechci! nechci to prehanet :roll: ale opravdu me to boli, je mi zahadou ze nejak mam odreno i dost nahore a po cele delce zubu 8) setkal jste se s tim nekdo? :pocitac:nebo zamirit ihned k lekari?

Ahoj no mě to taky par dnů dost bolelo a nemohla jsem ani poradně zavřít pusu. 🤪 Tím lékařem nic nezkazíš no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
16.3.23 01:11

Myslím, že to doktor může nějak nariznout, aby tomu pomohl (pokud Ti rovnou nenabídne extrakci :mrgreen: ). Moudrak je proto moudrak, protože vetsinou bolí. :) Z mojí zkušenosti ta bolest byva záchvatovitá - občas, jak se postupně prořezává. Coz může trvat i mnoho mnoho let. :) Dle popisu máš vršek uz skoro venku. Bohužel tyhle zuby můžou zlobit. Když ho zubar zkontroluje, nic nezkazís.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
16.3.23 01:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
16.3.23 06:51

Zuby moudrosti mohou růst opravdu hodně dlouho, mne se prorezaval v 18 a mam dojem ze teprve v 25 byl venku :think: taky záleží na tom jak je umístěný, zub který nemá moc místa bolí samozřejmě mnohem vic. Mně narostly šikmo. Tím že to ukážeš zubaři bude určitě lepší. Vzpominam že mě dáseň narezavala aby mu pomohla. Od zubů může být oteklá celá okolní dáseň. Ale jak říkám, ukaž to zubaři.

• Citovat
  • Upravit
14611
16.3.23 07:52

Hlavně koupit jednosvazkovy kartáček a poradne čistit. Normálním všude nedosahnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.23 22:30

Mně rostl poslední moudtak asi 30 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat