Asi vím, jak ho udržet doma, ale za jakou cenu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
18.7.13 10:38
@Luci-ferek píše:
mně to nevadí…klidně mu to budu dělat do konce života, ale prostě…chápeš, že to asi neni uplně normální…

Tak to se na mě nezlob, ale to opravdu není normální. Schválně, co on udělal pro to, když jsi mu řekla, že ti vadí, že chodí do hospody? Nic, chodil dál. A ty ze sebe děláš s prominutím blbku už jakou dobu, jen aby panáček byl doma.
Nicméně, snažíš se to tady řešit, ale stejně se ti nechce to změnit, protože se bojíš, že by se to zase vrátilo k „normálu“.
Za sebe ti řeknu jen to, že takovýhle vztah není normální a můžeš se jen těšit na to, co budete dělat až ho tohle kouření omrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.13 10:39
@kjhui píše:
No zrovna se mi vybavila scénka z nálevny páté cenové, kde jsme skončili jednou na vodě.. Štamgast číslo jedna vyprávěl štamgastům číslo 2,3 a 4 jak musí domů, že ta jeho si sice blbá jak vrata a škaredá jak noc, ale pánové ta její huba.. Dost bych se divila, kdyby se ten tvůj nikde nepochlubil.. až se na tebe začnou usmívat chlapi na ulici a zdravit tě v krámě, tak to nebude kvůli tvým modrým očím :-)Mmch. s tou hlavou zakloněnou.. (!) si nastuduj něco o buldočím reflexu.. abys mu tu jeho chloubu neukousla

jsem si celkem jistá, že tohle nikde nevykládá. Jsme spolu už dlouho a máme se rádi.
Doufám, že mu ho neukousnu…mám ho ráda zejména jinde než v puse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
@Jasněnkaa píše:
jo je to peklo, člověk nemá chvilku klidu :zed: já volám i lidem do práce a kontroluju, co kdyby mi kecal, taková dvojitá a při podezření i trojitá kontrola.

Já minule chytla klíště, když jsem číhala ve křoví před jeho prací :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

Jak často chodil na to pivo? On nikam nechodí? Já jsem teda ráda když chlap občas vypadne na pivo a mám klid :D jako jsem ráda když mlžu vypadnout já bez něj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.7.13 10:41
@Luci-ferek píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na Váš názor. Před pár měsíci jsem sama v sobě prohlásila, že jsem nespokojená s tím jak ten můj netráví čas doma a netráví se mnou večer čas a prostě tyhle věci… asi chápete o čem mluvím.

Řeším to tím, že mu ho vykouřím…

Já vím dámy, že to asi není úplně výchovný, ale prostě… né že bych to měla nějak ráda, ale každý večer zakloním hlavu a nechám se 10 minut píglovat do pusy, nebo mu to dělám sama od sebe a prostě tak…jak říkám… na 10 minut denně.
Nejhorší na tom je že to fakt funguje. Nebyl v hospodě, nebo s kamarádama už přes dva měsíce a jí zdravěji aby se mi to nehnusilo – sám od sebe (to jsem vypozorovala)…

Dřív jsem to nedělal vůbec, pak jsem si řekla že to zkusím…no a funguje to, alespon v tomhle směru.
Ale! Nemůžu si pomoct, připadám si jako ku*va co dělá takovýhle obchod…co byste si mysleli kdyby vám něco takového řekla vaše kamarádka? Tukali byste si na čelo?

Tohle psal určitě chlap. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
@tamata píše:
Já minule chytla klíště, když jsem číhala ve křoví před jeho prací :twisted:

V takových případech, kdy se číhá v křoví, by se mělo dávat pozor i na mravence, jsou to mrchy zákeřný. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne

@Luci-ferek hele a kdybys to jeden večer neudělala, tak on se jako naštvaně sbalí a půjde si ožrat tlamu za několik tisíc?

Mně osobně to přijde ujetý a hlavně ponižující? Jak jste s tím vůbec začali? Mluvíte o tom nebo je to prostě takový rituál na večer?

• Citovat
  • Upravit
12505
18.7.13 10:42
@tamata píše:
Já minule chytla klíště, když jsem číhala ve křoví před jeho prací :twisted:

A nebylo by lepší zavolat do té americké reality schow? Podvádíš mě?
Měly by to udělat u Nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285

@tamata :mrgreen: :mrgreen: přesně, kontrolovat ho pořád, neustále a s dokonalou výdrží :pocitac: :roll:
To, pokud chlapa nepustím ani jednou za měsíc na pivko s kámošema, budu ho okřikovat jako dítě : To nesmíš, to nesmíš…, budu mu zakazovat…tak to je ta cesta do rukou jiné ženské…já osobně bych taky nesnesla, kdyby mi chlap zakatoval vínko s kaamrádkou :zed:

Nicméně, sláva ženám, které mají vše dokonale pod pantoflem :mrgreen: :mrgreen:

Nemyslím chlapi, který jsou v hospodě pořád, to je na nic a já bych ani s takovým nebyla, kvůli alkoholu bych se ihned rozvedla…ale pokud je to tak, jako můj muž, který si občas zajde s kolegama z práce, přijede v kolik slíbí a druhý den je schopný se normálně postarat o dítě, to bych přeci byla neskutečná kráva, kdybych mu to zakazovala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

@Jasněnkaa tve sem myslela, že máš v profilovce bič a ona je to hadice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 10:44
@T.Hololinka píše:
právě, podle mě ty klíče potaji hledá když spím a nebo si někam schovat pilku na železo :cert:

zakaž mu telku, tyhle nápady mají z ní :cert:

• Citovat
  • Upravit
2642
@Jasněnkaa píše:
no tak to je jasný, mluvit s mužem by bylo trapné, takhle to je lepší, máš svou hrdost ne?

Přesný :-) :-) Jasněnka rules!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151

A jak to praktikujete? To jako např. padne osmá hodina, chlap stáhne kalhoty a ty zaklekneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Londonka píše:
Tak to se na mě nezlob, ale to opravdu není normální. Schválně, co on udělal pro to, když jsi mu řekla, že ti vadí, že chodí do hospody? Nic, chodil dál. A ty ze sebe děláš s prominutím blbku už jakou dobu, jen aby panáček byl doma.
Nicméně, snažíš se to tady řešit, ale stejně se ti nechce to změnit, protože se bojíš, že by se to zase vrátilo k „normálu“.
Za sebe ti řeknu jen to, že takovýhle vztah není normální a můžeš se jen těšit na to, co budete dělat až ho tohle kouření omrzí.

proto to tady píšu. Jak jsem napsala dřív. On to asi neni žádnej alkoholik. Jednou, dvakrát do měsíce chodíval, ale klído K. O.

Já si i dokonce myslim, že takhle choděj chlapi běžně, nebo nevim…ale prostě, tohle funguje skvěle, tak to dělám.
Je to těžký, on se o vše postará. Peníze přinese. Je celkem schopnej udělat doma něco, ale to, že jde dvakrát do měsíce do hospody mě prostě štve, tak jak bys to vyřešila ty? Já se to ráda dozvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí