Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luci-ferek píše:
proto to tady píšu. Jak jsem napsala dřív. On to asi neni žádnej alkoholik. Jednou, dvakrát do měsíce chodíval, ale klído K. O.Já si i dokonce myslim, že takhle choděj chlapi běžně, nebo nevim…ale prostě, tohle funguje skvěle, tak to dělám.
Je to těžký, on se o vše postará. Peníze přinese. Je celkem schopnej udělat doma něco, ale to, že jde dvakrát do měsíce do hospody mě prostě štve, tak jak bys to vyřešila ty? Já se to ráda dozvím
nechala bych ho jít. Kdyby přišel nalitej, spal by venku, on by to brzy pochopil, no aa pokud by mu to nevadilo spát venku, tak aspon by se vychrápal z kocoviny, dvakrát o měsíce by mi to tedy nevadilo, kdyby sel do hospody… Kdybych mu měla ho pořád vykuřovat to by mě hroozně ponižovalo.
Za koule né, nejsme přece sadistky i když jsou muži co by se jim to líbilo
@Lo píše:
@tamata může být i za jeho kouli
To uvázání za kouli - není to bolestivý? Nebo to je i ten výchovný efekt v tom, aby si to příště pacholek rozmyslel?
@ana11 má to výchovný efekt…přeci ho nesmí ani myšlenka napadnout, že by šel někam bez nás!! Ani na minutu bez syna a manželky ![]()
Tak pokud se chlapovi svážou koule, tak nejspíš tou mašličkou uprostřed, nebo ta není k tomu?
@ana11 píše:
To uvázání za kouli - není to bolestivý? Nebo to je i ten výchovný efekt v tom, aby si to příště pacholek rozmyslel?
Já to budu zkoušet teprve dneska večer, tak ještě nevím. Já jsem v tomhle taková nezkušená, ale jsem ráda, že mi tady holky poradí jak si udržet vztah
![]()
@Lo píše:
@ana11 má to výchovný efekt…přeci ho nesmí ani myšlenka napadnout, že by šel někam bez nás!! Ani na minutu bez syna a manželky
Já jsem si to myslela, že to je fikanější, než to na první pohled vypadá! Tak si to jdu taky vytisknout, protože takový manuál se hodí vždy! Děkuji! ![]()
@Jaji77 píše:
Tak pokud se chlapovi svážou koule, tak nejspíš tou mašličkou uprostřed, nebo ta není k tomu?
záleží na délce mašličky, v mnoha případech bude muset manželka nastavovat.
A to jako pak po těch 10 ti minutách děláte co? Sedíte a jste rádi, že jste spolu? Ten chlap se taky pěkně nechá koupit… ![]()
@ana11 píše:
no když selže domluva, tak co dělat jiného?
Je fajn mít recept na udržení výborného vztahu, plné harmonie, lásky a porozumění
![]()
@neumisa píše:
záleží na délce mašličky, v mnoha případech bude muset manželka nastavovat.
Ještě se zeptám na utažení té mašle. Taky si tam píšete čas zavázání jako při použití škrtidla, aby se to dalo včas povolit a nezůstal po této proceduře chlap bezkulečný?
Vy které budete přivazovat za kulky, nezapoměnte na ruce aby jsi to nerozvázal ![]()
@ana11 píše:
Ještě se zeptám na utažení té mašle. Taky si tam píšete čas zavázání jako při použití škrtidla, aby se to dalo včas povolit a nezůstal po této proceduře chlap bezkulečný?
já ne, děti už mám.