Asi vím, jak ho udržet doma, ale za jakou cenu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
18.7.13 11:02
@Lo píše:
Takže plán je jasný :
1. uvázat chlapa doma za kouli u nohy
2. schovat klíče
3. šmírovat ho i v práci
4. volat jeho kolegum, co kdyby náhodou
5. uzavřít pevně přízemní okna ( kdyby ten prevít našel klíče :cert: ) a chtěl by vyskočit oknem 8o
6. když už ani tohle nepomůže, pokleknu, vždyt cesta je vždy nějaká :nevim:ach ženský :mrgreen: :mrgreen:
:palec: děkuji za shrnutí, doufám že budu mít šťastné manželství :hug:
  • Citovat
  • Upravit
6945
@Luci-ferek píše:
proto to tady píšu. Jak jsem napsala dřív. On to asi neni žádnej alkoholik. Jednou, dvakrát do měsíce chodíval, ale klído K. O.Já si i dokonce myslim, že takhle choděj chlapi běžně, nebo nevim…ale prostě, tohle funguje skvěle, tak to dělám.
Je to těžký, on se o vše postará. Peníze přinese. Je celkem schopnej udělat doma něco, ale to, že jde dvakrát do měsíce do hospody mě prostě štve, tak jak bys to vyřešila ty? Já se to ráda dozvím :)

nechala bych ho jít. Kdyby přišel nalitej, spal by venku, on by to brzy pochopil, no aa pokud by mu to nevadilo spát venku, tak aspon by se vychrápal z kocoviny, dvakrát o měsíce by mi to tedy nevadilo, kdyby sel do hospody… Kdybych mu měla ho pořád vykuřovat to by mě hroozně ponižovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

Za koule né, nejsme přece sadistky i když jsou muži co by se jim to líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
@Lo píše:
@tamata může být i za jeho kouli :mrgreen:

To uvázání za kouli - není to bolestivý? Nebo to je i ten výchovný efekt v tom, aby si to příště pacholek rozmyslel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
18.7.13 11:04

@ana11 má to výchovný efekt…přeci ho nesmí ani myšlenka napadnout, že by šel někam bez nás!! Ani na minutu bez syna a manželky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
18.7.13 11:04

Tak pokud se chlapovi svážou koule, tak nejspíš tou mašličkou uprostřed, nebo ta není k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
18.7.13 11:05
@ana11 píše:
To uvázání za kouli - není to bolestivý? Nebo to je i ten výchovný efekt v tom, aby si to příště pacholek rozmyslel?

Já to budu zkoušet teprve dneska večer, tak ještě nevím. Já jsem v tomhle taková nezkušená, ale jsem ráda, že mi tady holky poradí jak si udržet vztah :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
@Lo píše:
@ana11 má to výchovný efekt…přeci ho nesmí ani myšlenka napadnout, že by šel někam bez nás!! Ani na minutu bez syna a manželky :cert:

Já jsem si to myslela, že to je fikanější, než to na první pohled vypadá! Tak si to jdu taky vytisknout, protože takový manuál se hodí vždy! Děkuji! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
@Jaji77 píše:
Tak pokud se chlapovi svážou koule, tak nejspíš tou mašličkou uprostřed, nebo ta není k tomu?

záleží na délce mašličky, v mnoha případech bude muset manželka nastavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147

A to jako pak po těch 10 ti minutách děláte co? Sedíte a jste rádi, že jste spolu? Ten chlap se taky pěkně nechá koupit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 11:06
@ana11 píše:

no když selže domluva, tak co dělat jiného?

• Citovat
  • Upravit
3684

Je fajn mít recept na udržení výborného vztahu, plné harmonie, lásky a porozumění :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
@neumisa píše:
záleží na délce mašličky, v mnoha případech bude muset manželka nastavovat.

Ještě se zeptám na utažení té mašle. Taky si tam píšete čas zavázání jako při použití škrtidla, aby se to dalo včas povolit a nezůstal po této proceduře chlap bezkulečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.7.13 11:07

Vy které budete přivazovat za kulky, nezapoměnte na ruce aby jsi to nerozvázal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 11:07
@ana11 píše:
Ještě se zeptám na utažení té mašle. Taky si tam píšete čas zavázání jako při použití škrtidla, aby se to dalo včas povolit a nezůstal po této proceduře chlap bezkulečný?

já ne, děti už mám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí