Autoimunitní onemocnění štítné žlázy a potraty?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ano pokud nemáš v pořádku štítnou tak tohl může zavinit, léky by se ti měla časem srovnat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A v době otěhotnění jsi měla štítnou žlázu kompenzovanou a prvotrimestrální hodnoty byly také v pořádku? Pokud ano, problém by to být neměl. Pokud by byla počáteční kompenzace hodně špatná nebo to na začátku nikdo nekontroloval, tak to komplikace způsobovat může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak ono to normálně v prvním trimestru může trochu lítat i u dříve vzorně kompenzovaných, důležité je to pořádně hlídat a ideálně do těhotenství vstupovat se správnou kompenzací. Bohužel tohle je v dnešní době hodně častá záležitost a neboj, zdaveé děti se tak normálně donosit dají (mám dvě i s megadávkama hormonů). Moc držím palce, ať to příště dopadne lépe! Je potřeba se nenechat odbýt a klidně se na první odběry objednávat už s pozitivním testem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, taky mám za sebou tři potraty a špatnou štítnou žlázu. Teď jsem těhotná znovu a zítra jdu na první kontrolu (jsem 9+2 podle ms), tak uvidíme jak dopadnu, ale mám z toho nervy na dranc a staženej žaludek už teď…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Taky mám autoimunitní onemocnění štítné žlázy, dlouhodobě beru
léky tudíž by to mělo být pod kontrolou (samozřejmě je potřeba to
v případě otěhotnění hlídat), a taky jsem měla problém otěhotnět a
2× zamlklé. Pokud už bereš léky tak by to souviset nemělo, bohužel
potraty se dějí i úplně zdravým mladým holkám. Ale teď už doma mimčo
mám, takže i s tím onemocněním to jde, neboj
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Omocnění štítné žlázy, teploty?
- Zduřelá prsní žláza u syna
- Virové onemocnění
- Potrat a nové těhotenství. Mám mít strach?
- 2 potraty, zkoušet dál přirozeně, nebo vyšetření?
- Zduřelá žláza u podpaždí?
Dobrý den chci se zeptát 😭 😭 dneska jsem po třetí přišla o miminko. Samovolny potrat 8+6. Zjistili mi autoimunitni onemocnění v štítné žláze beru i euthyrox 75 je v tom nejaka souvislost? Na gyn.vzal stery krev atd..