Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, dostala jsem před necelým měsícem Azalii, protože kojim. Už jsem ji jednou brala a krvácela jsem po ní, ale po Cerazette taky.. No krvácim zase, už dýl jak týden, je to mírně bolestivé, ale hrozně mě poslední 2-3 dny bolí hlava a mam chut na sladké. Co dál? Určitě vysadit a pak?
nevysazuj.Ono toto azalia dělá,má nízké množství hormonů.A nebo se domluv s doktorem co on na to.Já to mám strašně rozházený,nepravidelný,jednou jen špiním,teď moje poslední MS byla silná a za 4 dny zas trochu špinění.Je to otravný
..ale už nekojím tak doberu poslední platíčko a uvidím co budu mít dál ![]()
já jsem jí taky brala a vysadila
pořád jsem po ní špinila a krvácelá, takže jsem jí ve výsledku vůbec nepotřebovala, jen jsem vysadila, v klidu se vše srovnalo, bohužel jen si tatínek musí dávat větší pozor
no u nás to neřešíme chceme se ještě namnožit ale azalie mě velice zklamala
Ahoj tak ja ji beru 5 měsic a nic takoveho nemam MS jsem ještě od porodu neměla ![]()
Mě doktorka upozorňovala, že jí musím každý den brát ve stejný čas! jinak to může způsobit krvácení.
@kissi píše:
Jak jste řešily nechuť k sexu?
tak tu jsem díkyhobu nikdy neřešila ![]()
@micelinka píše:…
Mě doktorka upozorňovala, že jí musím každý den brát ve stejný čas! jinak to může způsobit krvácení.
@žampion píše:
já jsem jí taky brala a vysadilapořád jsem po ní špinila a krvácelá, takže jsem jí ve výsledku vůbec nepotřebovala, jen jsem vysadila, v klidu se vše srovnalo, bohužel jen si tatínek musí dávat větší pozor
no u nás to neřešíme chceme se ještě namnožit ale azalie mě velice zklamala
Naprostý souhlas. S tím rozdílem, že když jsem brala Azalii, měla jsem bolesti při sexu.
Ted jsem jí vysadila, protože už jsem si připadala frigidní. Po jejím vysazení naprostá změna. ![]()
@micelinka píše:
Jo jo to je taky pravda a pak taky nebývá 100% účinná, pokud se nebere ve stejnou dobu.
@veny1 píše:
Jo jo to je taky pravda a pak taky nebývá 100% účinná, pokud se nebere ve stejnou dobu.
rači si udělám test ![]()
@wildcherry píše:
![]()
![]()
rači si udělám test
Pak přijd oznámit, jak jsi dopadla ![]()
@kissi píše:
Jak jste řešily nechuť k sexu?
Přestala jsem brát Azalii
. Je to neuvěřitelná změna… Konečně zas po sexuální stránce začínám normálně fungovat.
počůráno,uf uf jedna čárka
…jsem hodně nevěřící k práškům..by mě trefil šlak kdybych byla
…už se těším jak doberu azalii a budu mít něco jinýho.Nejrači bych šla zas do mireny ![]()