Azalia - krvácení hodně

2390
18.5.12 13:19

Azalia- krvácení- hodně

Holky, dostala jsem před necelým měsícem Azalii, protože kojim. Už jsem ji jednou brala a krvácela jsem po ní, ale po Cerazette taky.. No krvácim zase, už dýl jak týden, je to mírně bolestivé, ale hrozně mě poslední 2-3 dny bolí hlava a mam chut na sladké. Co dál? Určitě vysadit a pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
18.5.12 13:24

nevysazuj.Ono toto azalia dělá,má nízké množství hormonů.A nebo se domluv s doktorem co on na to.Já to mám strašně rozházený,nepravidelný,jednou jen špiním,teď moje poslední MS byla silná a za 4 dny zas trochu špinění.Je to otravný :zed: ..ale už nekojím tak doberu poslední platíčko a uvidím co budu mít dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
18.5.12 13:27

já jsem jí taky brala a vysadila :think: pořád jsem po ní špinila a krvácelá, takže jsem jí ve výsledku vůbec nepotřebovala, jen jsem vysadila, v klidu se vše srovnalo, bohužel jen si tatínek musí dávat větší pozor :lol: no u nás to neřešíme chceme se ještě namnožit ale azalie mě velice zklamala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390

Jak jste řešily nechuť k sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528

Ahoj tak ja ji beru 5 měsic a nic takoveho nemam MS jsem ještě od porodu neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.5.12 13:35

Mě doktorka upozorňovala, že jí musím každý den brát ve stejný čas! jinak to může způsobit krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
18.5.12 13:39
@kissi píše:

tak tu jsem díkyhobu nikdy neřešila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.5.12 13:42
@micelinka píše:
Mě doktorka upozorňovala, že jí musím každý den brát ve stejný čas! jinak to může způsobit krvácení.

oj kurňa,já ji beru ráno po snídani,ale stejný čas to nebývá…tak to si pohlídám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
18.5.12 13:46
@žampion píše:
já jsem jí taky brala a vysadila :think: pořád jsem po ní špinila a krvácelá, takže jsem jí ve výsledku vůbec nepotřebovala, jen jsem vysadila, v klidu se vše srovnalo, bohužel jen si tatínek musí dávat větší pozor :lol: no u nás to neřešíme chceme se ještě namnožit ale azalie mě velice zklamala

Naprostý souhlas. S tím rozdílem, že když jsem brala Azalii, měla jsem bolesti při sexu. :zed: Ted jsem jí vysadila, protože už jsem si připadala frigidní. Po jejím vysazení naprostá změna. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
18.5.12 13:48
@micelinka píše:

Jo jo to je taky pravda a pak taky nebývá 100% účinná, pokud se nebere ve stejnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.5.12 14:18
@veny1 píše:
Jo jo to je taky pravda a pak taky nebývá 100% účinná, pokud se nebere ve stejnou dobu.

8o 8o 8o rači si udělám test :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
18.5.12 14:27
@wildcherry píše:
8o 8o 8o rači si udělám test :lol:

Pak přijd oznámit, jak jsi dopadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
18.5.12 14:39
@kissi píše:

Přestala jsem brát Azalii :mrgreen: . Je to neuvěřitelná změna… Konečně zas po sexuální stránce začínám normálně fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.5.12 15:48
@kissi píše:
Pak přijd oznámit, jak jsi dopadla :lol:

ok:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.5.12 15:52

počůráno,uf uf jedna čárka :lol: …jsem hodně nevěřící k práškům..by mě trefil šlak kdybych byla 8o …už se těším jak doberu azalii a budu mít něco jinýho.Nejrači bych šla zas do mireny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí