Babička neví, že má vnučku

1707
16.3.12 22:11

Babička neví, že má vnučku

Ahoj,
než nějaké rady, spíš si potřebuji postěžovat.
Jsem v rozvodové řízení a můj budoucí exmanžel zatím neřekl svojí matce, že má se mnou dceru, takže ona vůbec netuší, že má vnučku.Chtěla jsem jí to říct, ale on vyhrožuje, že pokud to řeknu, bude dělat problémy u rozvodu. On sám malou viděl jen jednou, když jsme si šli pro rodný list. Ja teď nevm jestli to má vůbec smysl říkat tchýni o vnučce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
16.3.12 22:13

Vy se nestýkáte?

• Citovat
  • Upravit
880
16.3.12 22:15

Zatím bych jí to neříkala, je to sice hloupý, ale pokud si to otec nepřeje, tak má možná důvod :nevim: . Až budete rozvedeni, možná bych to řekla, je to zvláštní situace..MOžná by o vnučku stála a byla za ni ráda, možná on ví, proč jí to nechce říct, fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.3.12 22:16

A ty víš, proč jí to nechce říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
16.3.12 22:16

A proč bys jí to jako měla říkat Ty? To Ti přece nijak nepřísluší…

Leda snad v případě, že byste spolu byly ve velmi dobrém vztahu, kamarádily se spolu a hodlaly se blíže stýkat i do budoucna… ale to asi nebude ten případ, že…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.3.12 22:18

Já bych ji to rekla,bud se zachova spravne avnucku prijme,nebo bude nejspis stejne povedena jako tatinek a bude na to kaslat.Klidne bych ji informovala,tva mala ma pravo na babicku,jako babicka na vnucku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Gabika
16.3.12 22:19

vy sa nestýkate, že si nevšimla, že si tehotná? alebo prečo set jej to nehovorili?
mysím, že babička má právo na vnučku a vnučka na babičku, takže asi by som to povedala. ak ti pri rozvode vyhráža problémami, čo tým ako myslí?

• Citovat
  • Upravit
16.3.12 22:21

Rozhodovala bych se podle toho, jestli tchýni znáš a jaká je to ženská. Prostě jestli by pro Tvoji dceru byla jako babička nějakým přínosem. Pokud ji neznáš nebo stojí za prd, tak bych jí to neříkala. Pokud je dobrá a jako babička by měla pro dcerku hodnotu, řekla bych jí to po Vašem rozvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
16.3.12 22:24

Já s ní nikdy řádný problém neměla, naopak vycházely jsme spolu velmi dobře. Ale když jsme s manželem spolu přestaly žít tak už se neozvala. Nevím proč, co jí napovídal. Co se týka jeho důvodu, tak mi to ani nedokázal vysvetlit, prý si nepřeje aby to kdokoliv z jeho okolí věděl a už vůbec ne jeho matka. Přitom si myslím, že ona by byla ráda babičkou, pořád o tom mluvila, když jsme byly ještě s mnželem spolu a navíc je učitelka, tak si myslím, že musí být dobrý vztah k dětěm. A take si myslim, že má právo vědět ze ma krasnou vnučku, i když by jí to měl v první řadě říct on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
16.3.12 22:28
Gabika píše:
vy sa nestýkate, že si nevšimla, že si tehotná? alebo prečo set jej to nehovorili?
mysím, že babička má právo na vnučku a vnučka na babičku, takže asi by som to povedala. ak ti pri rozvode vyhráža problémami, čo tým ako myslí?

Ona nevedela, ze jsem těhotná, my se s manželem rozešli, on se odstehoval k ni a pak po pul roce jsme se to snazili slepit, ale nevyšlo to a ja stihla otěhotnět a on ji ani nerekl ze jsem tehotna. A ja tenkrat nemela naladu nejak protestovat a snazit se ji neco vypravet, asi jsem mela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
16.3.12 22:32

Tezko rict takhle na dalku a kdyz o tom nic nevime.Pokud by babicka chtela byt babickou bylo by to super pro malou,protoze babicky jsou v zivote deti dulezite..Mohlo by ji to obohatit..Na druhou stranu nerozumim,proc to manzel nechce rict sve mamce sam a jak to ze to ona nevi..Pokud ty chces aby to babi vedela a on vyhrozuje,ze bude delat problemy u soudu,rekla bych ji to az po soudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
16.3.12 22:34

Tak to je mi líto, myslím si že by to vědět měla. Nechápu proč tvůj skoro ex nechce aby to věděla :think: Tvá dcera má právo na babičku a babička na vnučku. A pokud jste spolu vycházeli nevidím důvod proč jí to neříct ;) Jen je teda otázkou proč po rozchodu s ex se už neozvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
16.3.12 22:37

Tak to já také nevím, proč už se neozvala. Já jsem kolikrát přemyšlela, že jí napíšu nebo zavolám, ale asi to neumím se někomu vnucovat a navíc jsem nevěděla co on jí řekl, proč jsme se rozešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
16.3.12 22:37

tchýni bych o vnučce řekla, má právo to vědět, jak se k tomu postaví ona záleží už na ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.3.12 22:41
Verluka píše:
Tak to já také nevím, proč už se neozvala. Já jsem kolikrát přemyšlela, že jí napíšu nebo zavolám, ale asi to neumím se někomu vnucovat a navíc jsem nevěděla co on jí řekl, proč jsme se rozešli.

mohl ji nakecat pěkný kraviny, naházet na tebe špínu :think: počkala bych po soudu, aby ti nedělal ještě větší peklo.Pokud jste spolu normálně komunikovali, a zdá se ti normální ženská, řekla bych jí to, ale až po tom.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová