Barvící šampon na vlasy

Anonymní
9.8.20 15:45

Barvící šampon na vlasy

Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně barevného šamponu na vlasy. Celý život se barvím na blond, ale chtěla bych udělat menší změnu a tou je podbarvení vlasů na hnědo. Existuje nějaký hnědý barvící šampon, který mi trvale neobarví vlasy? Nechci dělat nějaké razantní změny barvou, jelikož jsem ráda blond a nechci si pak vlasy ničit tím, že budu zpět odbarvovat. Chci jen nějaké chvilikové oživení. Úplně nevím, jak to s barvícími šampony funguje. Zůstane tam po vymytí hnědá nebo se vymyje úplně? Případně budu ráda, pokud mi nějaký doporučíte. Děkuji moc! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
99
9.8.20 16:03

DM drogerie má barvu na 4 umytí a je pryč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
9.8.20 16:50

Mam zkusenost s timto produktem https://makeup.cz/product/412116/ jen v ruzovem odstinu. Vydrzi asi 4 umyti. Podle hustoty a delky vlasu je tak na 3-4 aplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
26.10.21 19:52

Holky, nemáte některá tip na barvící šampon - úplně nejlépe v nějaké butelce jako šampon - pokud vůbec existuje? Mám hnědé obarvené vlasy a dost často musím dobarvovat kořínky. l a to mě nebaví 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
26.10.21 19:55

@Salorka šampon tě pořádně nenabarví, musíš mít dostatek pigmentu a nechat to tam dlouho.

Ale skvělá je třeba maska colorfresh od Welly, šediny barví dobře a vlasům dělá dost dobře.

Příspěvek upraven 26.10.21 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.10.21 19:55

A co ty barvici spreje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
26.10.21 19:56

@Zeoli to ti vydrží den, dva. Jako i ta maska je tak na 3-4 týdny, podle četnosti mytí. Nejdéle pochopitelně vydrží barvení permanentní barvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.10.21 20:10
@Ou píše:
@Zeoli to ti vydrží den, dva. Jako i ta maska je tak na 3-4 týdny, podle četnosti mytí. Nejdéle pochopitelně vydrží barvení permanentní barvou.

Ja nepotrebuji, dekuji. Adresovala jsem Salorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
26.10.21 20:11
@Salorka píše:
Holky, nemáte některá tip na barvící šampon - úplně nejlépe v nějaké butelce jako šampon - pokud vůbec existuje? Mám hnědé obarvené vlasy a dost často musím dobarvovat kořínky. l a to mě nebaví 😆

Doporucuju barvit casting creme gloss… po obarveni krasne syta barva, hezky se vymyva takze pak neni tolik videt odrosty a odrosty je treba obarvit az po trech mesicich. Permanentni barva mi na vlasy nesmi, ale tenhle preliv je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí