Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
27.6.10 07:06

teď jsem našla pop in plenku aio. taky odepínací, není teda tak pěkná. ta sedí jak, netušíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.6.10 07:09

jé a teď ještě tyhle, taky jsou rozebíratelné: Couture Cushie Tushies
omlouvám se, že tu spamuju, ale pro mě to nejsou malé sumy, tak se chci s vámi pořádně poradit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.6.10 07:20

a ještě co Mommys Touch? ale ta asi není z bambusu, že? jsem to nenašla… taky jsem nepochopila, jak moc je rozebíratelná. :nevim:

tak prosím holky celkově o zkušenosti s aio - jak dlouho schnou, protékání (hlavně u holek), manipulace, praní…

díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
27.6.10 09:34

Ahoj po delší době,
ohlas na megerku - pro nás plína č. 1, zatím jsem nenašla chybku, všichni obdivují, krásně sedí.
Foto nemám, byli jsme teď týden na dovče.

Pak jsem se chtěla zeptat holek co mají manducu, jak hodně máte prodlouženou zádovou opěrku - prckovi už jí úplně rozepínám, má cca k 80 cm. Ale teď jsem koukala na fotky a zdá se mi že je tam moc zapadlý, tak nevím…

Zuzko,
aio mám bumgenius - z druhé ruky od Neny, jsou fajn, prťavý, skoro jak jednorázovka, ale nejsou to kdovíjaký držáky, používala jsem jen třeba na cestu z plavča, kdy jsem věděla, že zase brzy přebalím.
Pak mám pop-in, jsou celkem fajn, ale při sezení v autosedačce škrábou ty sucháče prcka na bříško, takže používám třeba jen po návštěvách a tak…
No a jestli chceš něco rozebíratelnýho, co rychle schne, tak to spíš kapsovky…
Hodně chválej fuzzibunz a swaddlebees

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.6.10 09:36
Oskárek píše:
Ahoj po delší době,
ohlas na megerku - pro nás plína č. 1, zatím jsem nenašla chybku, všichni obdivují, krásně sedí.
Foto nemám, byli jsme teď týden na dovče.

Seš můj nejoblíbenější uživatel :mrgreen:
:huban: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.6.10 09:41

Zuzanečko, AIO Mommys Touch mi přišla nejlepší. Je tam krátká odepínací vkládačka a jedna dlouhá, přišitá. Schne to rychle, neprotýká, jde pěkně zmenšit, dlouho vypadá jako nová, jen je to umělina.
Lepší než AIO mi ale přijdou kapsovky - nejradši Fuzzi bunz nebo Bum Genius. Schnou rychle a dají se fajn dovycpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.6.10 09:58

Zuzanečko, taky bych hlasovala pro MT (Mommys Touch) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.6.10 10:35

Zuza Mommys Touch mam jen kapsovku, ale je fajn. Myslim ale, ze nemusis ty IttiBitti zatracovat, neni plina, ktera by sedela vsem detem stejne.....je to potreba vyzkouset. Proc nekoupis z druhe ruky, kdyz nebude sdet, posles dal…to plati podle mne o vsech plinach. Deti rostou, meni tvar, kadi jinak, curaj vic, curaj min…oblibenost pliny se prizpusobuje potrebe v danou chvili. Alespon teda u nas.

Jo, a u nas se dneska Zvire poprve vycuralo do nocniku!! :dance: :dance: A to prosim pri cetbe Polamaneho Brabence, co laskave zaslala Baba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.6.10 17:07

ahojky!
díky za rady! do nacpávaček se mi moc nechce, chtěla jsem vyzkoušet aio, jako že je s nimi nejfofrovější manipulace :lol: chtěla jsem mít parádní plíny k doktorovi a tak.
z druhé ruky se je samozřejmě snažím splašit, leč mi přijde, že nemám štěstí.
jediné, co se mi zatím poštěstilo ulovit jsou dvě disany a jedna pastelka (ty si budu šít z bambusu, tak ať vidím, jak vypadá origoš :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.6.10 17:16

Ale s kapsovkama je stejně fofrová manipulace :nevim: A zvenku vypadají stejně jako AIO. NAvíc ten vrch je bleskurychle suchý a můžeš to vycpat čím chceš, AIO musí uschnout celá.
Momentálně mám AIO jen jednu a fakt mi nijak nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
27.6.10 17:32

ahoj holky, zase jdu na radu
právě jsem objednala vlnu na vlňáčky a potřebuju poradit, kolik jich bude 1 dítko potřebovat v jedné velikosti, jak často se asi perou? podle pocitu? ať můžeme s mamkou začít štrikovat, opráším znalosti z let
kdy mi bylo náct :mrgreen:

a objednala jsem si 2 HD , můžu dát dovnitř na zvýšení savosti tu froté žínku z Ikea(nevím jestli skloňovat či ne :mrgreen: )

Příspěvek upraven 27.06.10 v 17:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
27.6.10 17:33

tak hodlám teda vyzkoušet:
bum genius kapsovku, itti bitti snap in one, couture cushie tushies aio a mommys touch kapsovku.
kdybyste měla některá něco na zbavení, tak je beru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.6.10 17:33

No tak je fakt, že mě to nacpávání taky nebaví, ale když teda ty kapsovky mám tak je samozřejmě na cestování používám, doma teď nejraději balim do disan a HHS. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.6.10 17:36

No já bych se možná ráda zbavila dvou Fuzzi bunz. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.6.10 17:44

Zuza mam dve BumGenius kapsovky, za stovku a postovny jsou tvoje obe dve. Kdybys chtela IttiBitti snap in v M, mam cervenou, fialovou a zlutou. :lol: Tak dej vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure