Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chci koupit známé pro malou povlečení Mickeyho Mouse - u 4home ho mají a píší 100% bavlna - máte někdo toto povlečení doma a jak jste s ním spokojené?
Já jsem objednávala od Matějovského a naprostá spokojenost. Zkuste mrknout i k němu na e shop… Má velký výběr ![]()
Matejovsky je hodne dobry, ale ona chce jen presne s mickeym, ktere maji v 4home ![]()
Tak za mě nekupovat! Já od nich koupila taky povlečení a jednou stačlio. Po oprání se mi začalo celé cupovat, rvát a škubat. Takže jsem jim ho poslala pěkně zpátky. Už nikdy víc
Děkuji za názor, tak to raději neobjednám, právě že jsem tak pár krát už napálila s levnou cenou a jakože 100% bavlnou na netu a stálo za…
@Lenischa No nehledě na to že to ani vedle bavlny neleželo. Byla to nějaká směs silonu a umělé hmoty.
Obnovuji diskusi.
Chtěla bych vybrat pro naši malou slečnu nějaké kvalitní bavlněné povlečení. Uvažovala jsem o 4home, protože ceny jsou tady dostupnější, než u Matějovského. Po přečtení příspěvků v loňské diskusi jsem ale na vážkách.
Má někdo dobré zkušenosti s povlečením od 4home?
Díky za jakoukoliv zkušenost. ![]()
Mám několik povlečení od 4home a přijde mi, že je to kus od kusu, některé jsou v pohodě, ale jedno třeba hodně barvilo, holt kvalita odpovídá ceně. ![]()