Bavlněné povlečení z 4home

79
22.8.13 14:28

Bavlněné povlečení z 4home

Ahoj, chci koupit známé pro malou povlečení Mickeyho Mouse - u 4home ho mají a píší 100% bavlna - máte někdo toto povlečení doma a jak jste s ním spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1803
22.8.13 14:59

Taky ho chci koupit, tak si rada pockam na odpoved…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.8.13 15:03

Já jsem objednávala od Matějovského a naprostá spokojenost. Zkuste mrknout i k němu na e shop… Má velký výběr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.8.13 17:17

Matejovsky je hodne dobry, ale ona chce jen presne s mickeym, ktere maji v 4home :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
25.8.13 09:58

Tak za mě nekupovat! Já od nich koupila taky povlečení a jednou stačlio. Po oprání se mi začalo celé cupovat, rvát a škubat. Takže jsem jim ho poslala pěkně zpátky. Už nikdy víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.8.13 18:04

Děkuji za názor, tak to raději neobjednám, právě že jsem tak pár krát už napálila s levnou cenou a jakože 100% bavlnou na netu a stálo za…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
25.8.13 18:20

@Lenischa No nehledě na to že to ani vedle bavlny neleželo. Byla to nějaká směs silonu a umělé hmoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
19.8.14 12:25

Obnovuji diskusi.
Chtěla bych vybrat pro naši malou slečnu nějaké kvalitní bavlněné povlečení. Uvažovala jsem o 4home, protože ceny jsou tady dostupnější, než u Matějovského. Po přečtení příspěvků v loňské diskusi jsem ale na vážkách.
Má někdo dobré zkušenosti s povlečením od 4home?
Díky za jakoukoliv zkušenost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
20.10.20 09:33

Mám několik povlečení od 4home a přijde mi, že je to kus od kusu, některé jsou v pohodě, ale jedno třeba hodně barvilo, holt kvalita odpovídá ceně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák