Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@111verunka111 zatím nemáme ale vytáhneme.
Vodu vážně neřeším když prší je to stejný ![]()
Mmch dotaz na ty kdo obkládáte ručníky, jak pak vyndaváte tu vodu z toho bazenu?. Já to totiž normálně vyliju z balkonu
jako samo kouknu jestli lidi nesedí na balkoně a jestli nemají na venkovních sušákách prádlo a pak lup s tím dolů ![]()
Taky máme na balkoně bazének, ale jsme v přízemí a pod námi mají sousedky záhonky, takže je naopak trocha závlahy žádoucí
A když ho večer vylívám, tak jim zaleju kytičky, ony ušetří za vodu a je spokojenost na obou stranách.
@quinny Dělám to stejně. Nejdřív vybírám kyblíkem a zbytek prostě převrhnu dolů a je to ![]()
Tak my to teda vykyblujem a zbytek manzel vylije do vany, pac ze sedmyho patra by to byl asi mazec
To chrstnout dolu ![]()
@Barficka Tak to je super, u nás udělali nové balkony a máme tu ještě lešení(to už se sundává), takže kytky, prádlo ještě nikdo nemá na balkoně ![]()
Já teda nikdy na balkoně bazének neměla, protože když byla holka malá bydleli jsme v domě a když jsme bydleli v paneláku, tak už byla velká a chodilo se denně na koupák. a teď zase máme barák, ale určitě bych tu trochu vody neřešila. máme obr terasu a i když se občas malej rozjede a cáká jak blázen, je to trocha vody, utře se to v pohodě hadrem. tak směle do toho, dětem je v bazénku nejlépe ![]()
Já bydlet pod tebou, tak mě to ani nenapadne řešit…uplně v klidečku..Ty chlapy někdy nechápu ![]()
Tak vylejvat bazén z balk=onu, tak s tím bych asi jako soused problém měla
My máme ve dně bazénku výpusť, strčím tam mísu a vypouštím, když je plná naleju do kýble a pokračuju do úplného vypuštění, netřeba nikam odnášet. Já myslela, že tu výpusť maj všechny bazénky
My tím zalejváme skleník ![]()
Holky, a vylejváte bazén každej den? My právě máme bazén dost velikej. Je to obdelník na celou šíři lodžie a dlouhej pres 3/4, takže to každej den vylejvat a ráno nanášet v kybli je fakt vopruz, nehledě na tu spotřebu. Tak jsem si říkala, jestli by taky do toho nešla dát nějaká ta tableta, samozřejmě v menším poměru, aby se voda nekazila a mohla bych ho nechat třeba ty 4-5 dní. Co myslíte. Jsem hodně mimo?
Ahoj, my máme na našem pidibalkonku vaničku, bazének se nám tam nevleze. Pod vaničku dávám starou deku a vylívám nějakou nádobou do sprcháče, dolů to vylít nemůžu, pod balkonem mají dvůr majitelé domu a parkují tam auty
.
Ahojky bazének na balkon jsem dala dnes, mam pod ním deku a žádná voda ven neteče
nebála bych se toho..
Taky jsme na balkóně měli bazének. Pod ním starou deku. Večer jsem vodou zalila kytky a bylo to.
@Barficka nemenim kazdy den
Tabletku nepouzivam… Je to par litriku vody, kde se cachta jen prcek, je naucena chodit curat na WC - preci jen uz je vetsi… Takze v bazenku pristane mazimalne muska nebo komar
Vodu vymenim zitra, pac dneska tam uz je od rana od 9 a koukala jsem, ze v ty vode posvacila i susenku, pac tam mela par drobecku - ne celou, ale uz to neni fresh water ![]()
Na balkóně máme vaničku. Když je vody už moc kolem, tak vytírám. Ale pokud něco steče dolů, tak v tom nevidím zásadní problém. Prádlo nikdo u nás nevěší ven z balkonu a zábradlí hned uschne. Starou vodou vždy večer zaleju kytky, zbytek kýblem vyleju do záchodu. Nemyslím si, že by dítě v bazénku na balkóně mohlo někomu vadit. Mně spíš vadí, když nám na balkón hážou vajgly ![]()
@Peppa Pig Tak mi už máme bazén na balkon nachystaný, jen musíme ještě koupit slunečník, jinak by se tam malej upekl. Dost nám tam paří.