Běhání a silná stehna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
19.2.18 15:02

Holky, je špatně, když po běhání - druhý den, nebolí nohy? Prý když to nebolí, tak je to špatně 8o

Příspěvek upraven 19.02.18 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
19.2.18 15:15

No je fakt, že já když jsem se připrvavovala na soutěž v kulturistice, též neběhala… ale z běhání silnější stehna a zadek nejsou… to je divná „PAN“ trenér. To by totiž věděl, že při nadměrném kardiu a častějším silovém tréninku začneš pálit sval a tuku se to ani nedotkne. Popravdě nemám nejlepší zkušenost s chlapy trenéry kulturistiky málokdy znají fígle na ženské hubnutí doporučuji spíš najít nějakou závodnicic bikini či spíš lépe body fitness ale dobře vybírej, aby ti nepsala do jídeláku tři jídla o samé zelenině a 100G kuřete:D Jinak přeji hodně úspěchů s hubnutím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
19.2.18 15:43
@Salorka píše:
Holky, je špatně, když po běhání - druhý den, nebolí nohy? Prý když to nebolí, tak je to špatně 8oPříspěvek upraven 19.02.18 v 15:27

Nabeham 250 km mesicne a nohy mi vetsinou neboli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.2.18 15:52

@mag :mrgreen: Proboha, jak často a jak daleko běháš? Jinak díky za odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
19.2.18 15:59

Já běhám kolem 300 km měsíčně, dávám tak 6 maratonů za rok a taky musím říct, že mám stehna a lýtka silnější, než by mi bylo milé…:). Ale běhat kvůli tomu nepřestanu…

• Citovat
  • Upravit
mag
12864
19.2.18 16:16

@Salorka často a hodně :)) ale @carsa evidentne jeste vic :)) jinak ja mám teda stehna a lýtka hubený dost, určitě mi behem neztloustly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
19.2.18 16:19

Nohy mi většinou bolí po náročným tréninku nebo po dlouhém běhu. Což je u me zhruba beh přes dvacet kilometru.

Proste záleží na tom jak moc jsi trenovana a jaký způsob běhu zvolíš. Samozřejmě také záleží na stylu, obuvi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková